Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidiyor sanırım.Zor toparlanacağız.Milli takıma giderek hem kendine hem bize zarar verdi.Her ne kadar 4-3-1-2'ye takmış olsa da ülke şartlarını bilen biriydi.Yeni gelen yabancı antrenör Türkiye'ye ne kadar sürede alışır bilinmez.Yerli hoca alacağımızı sanmıyorum.Bence devre arasına kadar kalsa iyi olur.

Terim giderse ben yönetimden bilirim bunu ve bu yönetimde 4 seneyi zor gorür.

Hele bide terimin yerine gelen teknik Adam basarisiz olursa ozaman görün Atom bombasini.

Terimin gitmesi Aysal yönetimini bitirir.

kulubumuzun adini 6saraya cikaran bu elemani istemiyoz, gidip federasyonuna gonul rahatligiyla hizmed edebilir bizden irak insczh.

Fatih Hocanın 1 sene 1 sene uzatıyorduk ne güzel deyişinden de anlaşılacağı üzere hoca bizi uzun vade de düşünmüyor. İtalya dan filan bir teklif gelse hemen uçacak. Sebebi Galatasarayı sevmemesi değil, yönetimle anlaşamaması.

Terim giderse ben yönetimden bilirim bunu ve bu yönetimde 4 seneyi zor gorür.

Hele bide terimin yerine gelen teknik Adam basarisiz olursa ozaman görün Atom bombasini.

Terimin gitmesi Aysal yönetimini bitirir.

Siz de ayrı bi cinssiniz ha. Terim'i aysal mı gönderiyor? Aysal sözleşme teklif ettiğini ve Terim'in de kabul etmediğini söyledi. Napsın Terim'in kapısının önünde mi yatsın sözleşmeyi kabul etsin diye?

Hoca gitmiştir bile arkadaşlar daha burada kalamaz , kalması da zarar verir zaten doğrusu buydu .

Fatih Hocanın 1 sene 1 sene uzatıyorduk ne güzel deyişinden de anlaşılacağı üzere hoca bizi uzun vade de düşünmüyor. İtalya dan filan bir teklif gelse hemen uçacak. Sebebi Galatasarayı sevmemesi değil, yönetimle anlaşamaması.

Bir FT sever olarak söylüyorum ve soruyorum, "hangi yönetimle anlaştı ?"

Ciddi ciddi gitti mi Terim?

Ona göre sevinecegim.

Hocanın gitmesi bence herkes için iyi olacaktır. Ama yerine kim gelir derseniz, ben bilmem.

Şu da var ki; Fatih Terim şu an takımın başında ve kaldığı sürece böyle konuları düşünmem zaten.

Ntvspor Terim'in galatasaraydaki geleceğinin olumsuz olduğu yönde haberler alıyoruz diyor. Twiterda gs yakın bazı isimlerde 1 saattir aynı şeyleri paylaşıyor sanırım hoca gidiyor. Hayırlısı olsun her ne kadar bazı oyunculara ve sisteme başarılı olmamalarına rağmen takması bizi kızdırsa da Galatasaray'ın bir parçasıdır kendisi. Seviyoruz imparatoru.

Milli takımın başına geçerek hem takıma hem kendine hem bize zarar verdi. Sonucun böyle olacağını en başta burada herkes söyledi. Hoca da sonun böyle olacağını görüp gs'a zarar gelmemesi için milli hislerini dizginleyip teklifi reddecekti. Ama yapmadı. Milli takımın zaten şansı çok çok azken mili takımın başına 4 maçlığına geçeceğine kimse inanmadı maalesef bir açıklama da yapılmayınca başkan da haklı bir şekilde ya milli takım ya biz demek zorunda kaldı. Hayırlısı olsun. Önemli olan Galatasarayın başarısıdır kişiler değil.

Bir FT sever olarak söylüyorum ve soruyorum, "hangi yönetimle anlaştı ?"

Ben Terimin uzun soluklu hiç bir takımda kaldıgını görmedim.Fio günlerini hatırlayın oradaki başkanlada kavga etti ayrıldı.Faruk sürenle anlasamadı.Milanda dikiş tutturamadı.Hep böyle bu adam.Kendini gittiği yerin sahibi sanıyor.Orada senden daha büyük başkan var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt