Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[attachment=3726:upload_2013-9-24_20-37-27.png]
images
images

Kına yakın.

Ekli dosyalar

• upload_2013-9-24_20-37-27.webp
    upload_2013-9-24_20-37-27.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 132
Kamuoyuna Duyuru

Son günlerde Profesyonel Futbol Tamımızla ilgili yaşanan gelişmeler, bugün düzenlenen Galatasaray Sportif A.Ş.(Kulüp) ve Şirketimizin kurucu ve hakim hissedarı olan Galatasaray Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurullarında ayrı ayrı müzakere edilerek değerlendirilmiştir. Yönetim Kurullarımızın sözleşmesini iki yıl uzatma kararı almasına cevaben Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim’in kendisine yapılan yeni sözleşme önerisini kabul etmediğini açıklamış olması Yönetim Kurulumuza yeni çözümler aramak konusunda önemli bir sorumluluk yüklemiş bulunmaktadır.

Yaşanan gelişmeler Galatasaray’ın tüm sportif başarılarının temelinde yer alan Galatasaray değerlerine zarar verecek aşamaya gelmiştir. Yönetim Kurulumuz her şeyden önce bu değerlerin korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması sorumluluğu altındadır.Galatasaray’ın tarihsel süreçte oluşmuş yönetim şekli gerek kurum içi hiyerarşi bakımından gerekse görev, sorumluluk ve yetkilerin dağıtımı bakımından kuşku ve tereddüt götürmeyecek ölçüde bellidir ve nettir.

Bu sorumluluğun gereği olarakcamiamızındaha fazla yıpratılmasını engellemek amacıyla Yönetim Kurullarımız oybirliği ile Sayın Terim’in sözleşmesinin feshi için kendisine bildirimde bulunulması kararı almıştır.

Bu kararınŞirketimiz, Kulübümüz ve de Sayın Terim için hayırlı olacağı umuduyla, Sayın Terim’e Kulübümüze verdiği hizmetlerinden ötürü teşekkür eder, Milli Takım’ın başında devam edeceği kariyerinde elde edeceği başarıların tüm camiamızı gururlandıracağının bilinmesini isteriz.

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu

Kırmızıya dikkat neyin vefası hala

Çok üzüldüm fakat bu sefer haketti.. Milli takıma gitmeyecektin hocam.. Arkasından salladığın adamlarla gülerek poz verip imza atmayacaktın.. Bu taraftar seni çok sevdi ama sen bizi sevmedin..

Marjinalliğinizi Sneijder konusunda yapın Gündüz Kılıç,arşiv yazan arkadaşlar,2 sene takımı şampiyon yapmış adama bir teşekkür etmeyi çok görüyo adamlar yav ne saygısızsınız arkadaş.

Bırakın bu duygusallığı

sağolsun Fatih hoca ile ben 2000 senesinde bıraktım çünkü

bizim için en hayırlısı buydu emin olun

rakip takımın forumlarında resmen bayram var bakabilirsiniz.bizim burdaki taraftar da seviniyor.ilginçç

Yav o salaklar ne anlar, neye ugradiklarini sasiracaklar. 2 senedir top oynamiyoruz. Itile kakila mac izliyoruz.

Su kadro cok daha iyi oynar.

Gündüz Kılıç'a alındı. :(

Ha üzülüyorum ama yönetimin suçunun olduğunu düşünmüyorum olayda.

Egosu efsaneyken kestane edecek adami dedim dedim dinletemedim. Tüpcü ile ayni masaya oturdugu gün kovulmusdu zaten geciniz.

Basarilarin icin tesekkürler, milli takiminda basarilar dileriz.

Günahıyla sevabıyla herşey için teşekkürler Fatih Hocam.

Senin de bizim de yolumuz açık olsun.

jupp heyckes-erdal keser geliyor büyük ihtimalle,tahmin ettiğim oluyor ,terime güle güle ,siyasetin oyununa geldi,kendini olduğundan büyük zannetti, güle güle kendisine ama yaptıkları ile koca camiaya ihanet etti ,demirörenin adamlarının oyununa geldi ,umarım onunla yollarıımız bir daha hiç kesişmez..

Önce Milli Takım, ardından Erman - Aydın olayı, sözleşmeyi uzatmak istememesi ve en son 6-1’lik Real maçından sonra miladını doldurmuştu zaten.

milli takımla 3 artı 1 olarak cokdan imza atmış imparatore, bizimkiler federasyondan sözleşmeyi isteyince bizi,mle dalga gecmişdi bir zevat ve terimin hiç sesi cıkmamışdı, egosu kendini bitirecek terimin bu kafayla fazla sürmez milli takımdanda kovulur..

Hoşgeldin küme düşme korkusu.. bazıları fazlasıyla hakediyor bu korkuyu.. Fatih hocaya değil 3,5 atmaya layıksınız siz

Hoca ya 2 sene sozlesme teklif ettik ertesi gun tff yoneticisu hahahaha 10 sene bizle Terim diyor.

Bizim sozlesme teklifimizi kabul etmiyor.

Oncesinde tupcuye 4 senelik soz veriyor.

Bu kadar kor olmayin arkadas. Terim Aysal in altinda calismak istemedi. Aysal da Terim i istemedi ayrildilar.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Olması Gereken oldu .

2 arada 1 derede kalmayız sonuncuda olsak .

Hayırlı olsun .

Keşke böyle olmasaydı ama hocanın milli takımı kabulü ve sözleşme önerisini reddetmesi sonrası bu ayrılık benim için sürpriz olmadı.

Hem son 2 sezonda hemde önceki yıllarda yaşattığın başarılar için sonsuz teşekkürler İmparator Fatih Terim.

Milli takımda başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt