Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamı arıyorlar telefonlara çıkmıyor, napsınlar dumanla mı haber versinler.

fft64_mf1608409.Jpeg

çoktan sattı bile.yakında imzalar 3+1 o zaman görürüm sizi

ozaman ilk satan aysaldır.Bu görüntüye ilk izin veren aysaldır.ozaman aynı tepkiyi vermeni ve beyaz sayfa üzerine yazdığın isimleri aysal içinde yazman gerekiyor

bu konuyu acan zihniyete yazik ulan hic mi browserimi dusunmuyosunuz

Abi kusura bakmayın da bunlar biraz gereksiz gider ayak takımı karıştırmaya yönelik hamleler gibi geliyor bana.

Forumda aktif takılan birine sorsan hocanın bir kaç güne kovulacağnı söylerdi, hocanın haberi yokmuş, bak sen.

Tamam hiç kimse böyle sert bir ayrılığı istemezdi ama bunu gereksiz ve yalan haberlerle dramatize etmeye gerek yok.

Abi kusura bakmayın da bunlar biraz gereksiz gider ayak takımı karıştırmaya yönelik hamleler gibi geliyor bana.

Forumda aktif takılan birine sorsan hocanın bir kaç güne kovulacağnı söylerdi, hocanın haberi yokmuş, bak sen.

Tamam hiç kimse böyle sert bir ayrılığı istemezdi ama bunu gereksiz ve yalan haberlerle dramatize etmeye gerek yok.

Aynen katılıyorum abicim

O değilde şimdiden Terim'ciler ve Terim karşıtları diye bölünmeye başladık.İnşallah bu durumu kısa sürede atlatırızda tribünlere ve takıma yansımaz bu olay.Bu süreçten yara alacağımız kesin.Önemli olan en az hasarla bu dönemi atlatmak.

ekibimizin enternasyonal kimligine hic yakismayan avanta pesinde kosmaktan 10 sene once takimimizi iflasin esigine getirmis self proclaimed IMPARATORDAN kurtulmamizin serefine herkese selamet dilemek isterim :encouragement:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=fnQjUuRATtQ[/media]

bir daha senin gibi adam gelmez imparator seni sevmeyen ölsün be

asıl olan Galatasaray'dı ama A.Polat zamanında bekledik elemanı ama kabul etmedi. Şimdi sorarlar adama asıl olan ne ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt