Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=-P69oBqE-kA[/media]

senin kıymetini bilemedik hocam.birgün galatasaray başkanı olarak döneceksin inşallah.

asıl olan Galatasaray'dı ama A.Polat zamanında bekledik elemanı ama kabul etmedi. Şimdi sorarlar adama asıl olan ne ?

Hani tüpçüye rağmen Milli takımı seçen biri, şartlar ne olursa olsun gelir Galatasaray'da da hizmet ederdi. Sonuçta senin işin antrenörlük, hep daha fazlasına kafa yorunca olmuyor.

ulan keske idmandan sonra beni arasaydin napiyon diye de benden ogrenseydin kovuldugunu ah be kacan firsata bak

Cevaplarını tek tek yazdım ama geri sildim.. çünkü cevap vermeye bile değmiyorsunuz Tulunun paralı askerleri..

Hoca mantıklı konuşuyordun, dağıttın. Verecek yanıtın mı bitti ki hakarete geçtin?

Tulun kim, Tulun'un adamlığına tüküreyim. Ama şu cümlene daha büyük tepki duydum, söyleyeyim. (Tulun'cu da değilim gördüğün gibi)

iPad - Tapatalk

[media]https://www.youtube.com/watch?v=FAT1juUZQto[/media]

Su aciklamasindan sonra tüpcü denen adamla beraber calismasi bitirdi her seyi.

Gonderilirsem direnirim diyordun hocam diren kazan bizimle ol hep....#direnfatihterim

Terim yalanları işte. 2000 Mayısında "bu çocuklardan ayrılmamak adına" diye meclis kürsüsünden söz veren Terim 'di Florentina'ya giden...

Bu olayda Milli Takım egosu yaktı kendisini de bizi de...

iPad - Tapatalk

ekibimizin enternasyonal kimligine hic yakismayan avanta pesinde kosmaktan 10 sene once takimimizi iflasin esigine getirmis self proclaimed IMPARATORDAN kurtulmamizin serefine herkese selamet dilemek isterim :encouragement:

terim mi avanta peşinde koşuyomuş.istese aziz yıldırım açık çek verdi bunu aziz yıldırım kendi söyluyor.istediği takıma istediği ücrette imza atar avantaya ne ihtiyacı olsun yavaş salla

d6rb8rb.jpg

terim mi avanta peşinde koşuyomuş.istese aziz yıldırım açık çek verdi bunu aziz yıldırım kendi söyluyor.istediği takıma istediği ücrette imza atar avantaya ne ihtiyacı olsun yavaş salla

tamam renktas sen oyle bil, selamet dilerim :encouragement:

ozaman ilk satan aysaldır.Bu görüntüye ilk izin veren aysaldır.ozaman aynı tepkiyi vermeni ve beyaz sayfa üzerine yazdığın isimleri aysal içinde yazman gerekiyor

Terim "benim adıma nasıl karar verirsiniz?" dese haklı olurdu o zaman.

Başkan Sportif Direktörüne saygılı olan davranışı sergilemiş, konuyla ilgili görüşünü almıştır. Terim 'in Milli Talım ile Galatasarayı birlikte götürme arzusu (ego) dolayısıyla süreç buralara gelmiştir.

iPad - Tapatalk

Neyse Estonya ve Hollanda maçlarına full kapasite konsantre olabilecek bu sayede, o da rahatladı bakmayın siz.

Konu Fatih Terim başlığı ile birleştirilmiştir.

yd 3+1 imzaladık dedi, kimse tınlamadı, işin içine siyasiler girdi rte, belgesel vs... terim zaten kararını vermişti bile, aysal da terime bizi bir kez sattın bu sefer satış yok diye biz tüm GS lilerin onurunu kurtarmıştır. hoca çok yanlış yaptı !!! hayırlısı olsun.

Terim yalanları işte. 2000 Mayısında "bu çocuklardan ayrılmamak adına" diye meclis kürsüsünden söz veren Terim 'di Florentina'ya giden...

Bu olayda Milli Takım egosu yaktı kendisini de bizi de...

iPad - Tapatalk

Çok dogru , benim görüsüm yarın Faruk süren bir acıklama yapacaktır bunu destekleyen.

Deşarj olmak istemeniz iyi de, her fikir ayrı konu olmaz. Bu yazılanlar pekala Terim başlığında yazılabilirdi.

Müsaadeyle birleştiriyorum.

Terim "benim adıma nasıl karar verirsiniz?" dese haklı olurdu o zaman.

Başkan Sportif Direktörüne saygılı olan davranışı sergilemiş, konuyla ilgili görüşünü almıştır. Terim 'in Milli Talım ile Galatasarayı birlikte götürme arzusu (ego) dolayısıyla süreç buralara gelmiştir.

iPad - Tapatalk

Yapma hocam allah askına. Baskan iyilik meleği değildir. 2 yıldır o kadar cik sey varki asla ve asla sütten cikmis ak kasik degildir baska. Enerji santrallerinden izin vermis olmasin?

Ne yani hoca kovulmasa 1+3 sözleşme yaptığı milli takıma en geç sene sonunda gitmeycekmiydi.Bu sefer bizler takıma dönmeyeceğini tv lerden öğrenmeyecekmiydik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt