Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Hoca'nın egoları çok konuşuldu. Hoca varken Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ün gitmesi hataydı. Onlar bu durumu dengeliyorlardı. Süren döneminde ki olayları inan hatırlamıyorum ama 4 sene üst üste şampiyon olduysak, arada anlaşmazlık yok diyebiliriz. Hatta Süren sözleşme uzatmak istemişti fakat Terim gitmişti.

Yok anlaşma falan uzatmadı ya da böyle bir talebi iletmedi. Maalesef birçok kulüp ve Başkanı ile sorun yaşadı hocamız. Çok seviyorum çok üzgünüm ama bazı şeylerde onun hataları. Hatasız kul olmaz. Mayısta gidecekti zaten. Ben burada söyledim inanmadı kimse. Erken bile gönderildi.

Bence yönetim milli takıma tavır almalı.Açıkcası umurumda bile değil milli takım artık

Aysal Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak'ı kovarak Terim'i sahiplenen aslında Terim'ide onlar getirmişti nitekim gelmesine karşı olan bir adam gitmesi için türlü oyunlarla altını oydu ve burdaki birçok renktaşıda F.Terim karşıtı haline getirerek oyununu zekice sonlandırmış oldu.Ama inanın Aysalın ihtirası yüzünden olan Galatarasayımıza olmuştur. Bir Galatasaraylı nasıl böyle öz evladı için oh iyi oldu defolsun gibilerinden davranıp sevinebilir inanamıyorum.Fatih Terime bende çok kızdım hemde çok ama kovulmayı haketmedi hemde böyle kovulmayı asla.Yazıklar olsun duygusuz vicdansız taraftarlara.

Aysal Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak'ı kovarak Terim'i sahiplenen aslında Terim'ide onlar getirmişti nitekim gelmesine karşı olan bir adam gitmesi için türlü oyunlarla altını oydu ve burdaki birçok renktaşıda F.Terim karşıtı haline getirerek oyununu zekice sonlandırmış oldu.Ama inanın Aysalın ihtirası yüzünden olan Galatarasayımıza olmuştur. Bir Galatasaraylı nasıl böyle öz evladı için oh iyi oldu defolsun gibilerinden davranıp sevinebilir inanamıyorum.Fatih Terime bende çok kızdım hemde çok ama kovulmayı haketmedi hemde böyle kovulmayı asla.Yazıklar olsun duygusuz vicdansız taraftarlara.

Anlamıyorum.Milli takım teklifini hoca kabul etmedi mi?Hatta 1+3 sözü vermedi mi?2 yıllık sözleşmeyi hoca kabul etmedi mi?Daha neyitartışıyoruz.

Altyapıya da doğru düzgün bir antrenör getirirler artık, Terim'in asker arkadaşı Müfit sayesinde 2 senede komple altyapı talan edildi.

Anlamıyorum.Milli takım teklifini hoca kabul etmedi mi?Hatta 1+3 sözü vermedi mi?2 yıllık sözleşmeyi hoca kabul etmedi mi?Daha neyitartışıyoruz.

Milli takıma 4 maçlığına gitmesine aysalda onay verdi r, 1+3 sözü vermedi basını iyi takip etmelisin yalanlandı. Her yıl birer yıl olmak üzere ilk geldiğinde yönetim bu anlaşmayı istedi.Yani kısacası aysal gelmesini taa baştan istemiyordu.Ali Dürüst , Abdürrahim albayrak .Adnan Öztürk,Fatih Terim gibi camianın önde gelen isimleri sayesinde başkan olabildi.Başarı geldikçede teker teker sırasıyla boğdu. İnanın bu yönetimin bu entrikalar içinde olduğuna bende inanmamış basının abartması demiştim ama malesef Aysal ihritaslı birisiymiş.Ama sonu polat gibi olacak bundan emin olun.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=fnQjUuRATtQ[/media]

Güle Güle İmparator

Fatih Hocadan ötesi yok, bunu acı şekilde tecrübe edeceğiz. O zaman burdaki iyi gün taraftarları ağlayacaklar Fatih Hoca diye. Tiksindim yemin ediyorum yaa.

Vefa muhabbetine 2009da küme düşüyorduk.Yerler vefayı biz anadolu kulübü müyüz

Fatih Terim gelmeden önce küme düşüyorduk ve gelip takıma iki senede kimsenin başaramayacağı bir noktaya getirdi, şu anda da Ş.ligine kötü başlangıcın dışında kovulmayı gerektirecek hele de bu şekilde kovulmayı gerektirecek bir şey yapmadı. Ne kadar yanar dönerli taraftarsınız, 3 hafta kötü gitti hemen kovulsun değil mi? Hay ben sizin zihniyetinize...

Evet Mr.Ego..

Doğru olan hamle geldi.

2 senedir takımı çalıştırdığın gaz bitti.

Mentör hocasın..

Taktik yok..

Formasyonun yok..

Ligin dayısısın..

Hayırdır kardeşim derler adama..

Ünal Başkan cesur bir adam.

Egoluyu yollamak zor iştir Camiadan.

Azıcık taktik bilen adam , Sneijder - Kanat - Drogba üçgenini çözer.

Ama senin kendine ait bir taktiğin bile yoktu.

Savaşacağım dediğin adamların altında iyi görevler sana..

Fatih Terim gelmeden önce küme düşüyorduk ve gelip takıma iki senede kimsenin başaramayacağı bir noktaya getirdi, şu anda da Ş.ligine kötü başlangıcın dışında kovulmayı gerektirecek hele de bu şekilde kovulmayı gerektirecek bir şey yapmadı. Ne kadar yanar dönerli taraftarsınız, 3 hafta kötü gitti hemen kovulsun değil mi? Hay ben sizin zihniyetinize...

GALATASARAYIN SÖZLEŞMESİNİ REDDETMESİ KOVULMASI İÇİN YETERLİ SEBEP

Evet Mr.Ego..

Doğru olan hamle geldi.

2 senedir takımı çalıştırdığın gaz bitti.

Mentör hocasın..

Taktik yok..

Formasyonun yok..

Ligin dayısısın..

Hayırdır kardeşim derler adama..

Ünal Başkan cesur bir adam.

Egoluyu yollamak zor iştir Camiadan.

Azıcık taktik bilen adam , Sneijder - Kanat - Drogba üçgenini çözer.

Ama senin kendine ait bir taktiğin bile yoktu.

Savaşacağım dediğin adamların altında iyi görevler sana..

ft severlere bunu anlatmaya çalışıyoruz

adamda taktik formasyon sistem 0.böyle anca günü kurtarırız

Milli takıma 4 maçlığına gitmesine aysalda onay verdi r, 1+3 sözü vermedi basını iyi takip etmelisin yalanlandı. Her yıl birer yıl olmak üzere ilk geldiğinde yönetim bu anlaşmayı istedi.Yani kısacası aysal gelmesini taa baştan istemiyordu.Ali Dürüst , Abdürrahim albayrak .Adnan Öztürk,Fatih Terim gibi camianın önde gelen isimleri sayesinde başkan olabildi.Başarı geldikçede teker teker sırasıyla boğdu. İnanın bu yönetimin bu entrikalar içinde olduğuna bende inanmamış basının abartması demiştim ama malesef Aysal ihritaslı birisiymiş.Ama sonu polat gibi olacak bundan emin olun.

Yav öztürk diyorsun Adam kAVGALI ı gitti terimle.

2 federasyon neyi yalanlamış bir bak.

3:Fenerasyonun her elamanı özellikle genel sekreteri terimle uzun yıllar için anlaştık dedi.Terim bunu yalanlamadı.

4Terime bu konu sorulduğunda HER defasında bizim başkana salladı.Ben devam edecepğim diyemedi.Kaç maç anlaştığını bile söyleyemedi.

Mesel kötü gitmek değil.Geçen sene de kötü başlamıştık ama kimse gıkını çıkarmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt