Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Helal olsun gıderken karıştırdın ortalıgı

aglamis

32551.jpg

bu aciyi hocaya ve taraftara tatiranlarin allah nasil biliyorsa öyle yapsin. bu görüntüyü hak edecek en son Galatasarayliydir fatih hoca.

ula beni bile aglatiriniz ya..

Bundan sonra inşaallah adam gibi bir hoca gelir ve galatasarayın başarısız olmasını dört gözle bekleyenlere fırsat verilmez.

Terim ua yonetimiyle kanka zaten. Hepsi senaryo bosver. Bunlari yazinca kufur yiyoruz ama neyse.

Lan gören de Fatih Hocayı rol yapan sahtekarın biri sanacak. Adamın bir tane kötü referansına, bir tane arkasından laf edene şahit oldunuz mu bugüne kadar ? Fatih Hocanın adamlığını mı sorgulayacaksınız şimdi de ? Senaryoymuş hadi ordan.

Neden Tesislere gitmiş hoca? Eğer gerçekten tesislere giderse özür dilerim neden dilemiyeceğim ama gecenin 1'inde tesislerde ne yapacak?

Antrenmana gidecek değil herhalde, hoca orada yaşıyordu neredeyse kişisel eşyalarını alacaktır

Lan gören de Fatih Hocayı rol yapan sahtekarın biri sanacak. Adamın bir tane kötü referansına, bir tane arkasından laf edene şahit oldunuz mu bugüne kadar ? Fatih Hocanın adamlığını mı sorgulayacaksınız şimdi de ? Senaryoymuş hadi ordan.

Tupcunun tdsi olmasi bile yeterli bazi seyleri sorgulamak icin. Ama dogru ya siyasi baski vardir yeaaa. : )

Rıdvan Dilmen muamelesi konusu bu konuya birleştirildi.

Antrenmana gidecek değil herhalde, hoca orada yaşıyordu neredeyse kişisel eşyalarını alacaktır

Özür dilerim o zaman fakat bu saate kadar kalması biraz ilginç ama ben hala hocanın istifa etmemesinin taraftarı arkasına alabilmek için olduğunu düşünüyorum

Bu sezon rezil geçse de başkan gitse diye bir de açık açık söylüyorlar. Ulan bari niyetinizi bu kadar belli etmeyin. Bir de sorsan Aslolan Galatasaray derler. Pehh. Yemişim samimiyetinizi.

Hoca keşke milli takımı ret edip bu günleri Görmeseydik.Eğer öyle olsaydı ve gönderilseydi Hocaya sonuna kadar destek çıkardık

Galatasaray forumunda adam hocayla dalga geçiyor, bir daha girer çıkar falan diyor resmen inanılır gibi değil.

ünal aysal yedin bir pislik bari adam gibi telafi et sacma salak birisini getirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt