Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon rezil geçse de başkan gitse diye bir de açık açık söylüyorlar. Ulan bari niyetinizi bu kadar belli etmeyin. Bir de sorsan Aslolan Galatasaray derler. Pehh. Yemişim samimiyetinizi.

Kimsenin ömrünü bu kulübe vermiş hayattaki en büyük değerimizi böyle ağlatmaya hakkı yok. Kaçıncı olduğumuzun da konuyla bir ilgisi yok. Bunun hesabını verecekler. Bu kulübün tarihinden utanır insan biraz. Yazıklar olsun.

Bu sezon rezil geçse de başkan gitse diye bir de açık açık söylüyorlar. Ulan bari niyetinizi bu kadar belli etmeyin. Bir de sorsan Aslolan Galatasaray derler. Pehh. Yemişim samimiyetinizi.

Terimciler Terimden daha başarili olacak bir hoca gelsin istemezler. Kendileri haksiz çikacak çünkü. Heynkes gelmesin felan demeye başladilar

Kimsenin ömrünü bu kulübe vermiş hayattaki en büyük değerimizi böyle ağlatmaya hakkı yok. Kaçıncı olduğumuzun da konuyla bir ilgisi yok. Bunun hesabını verecekler. Bu kulübün tarihinden utanır insan biraz. Yazıklar olsun.

Onu imparator yapan GALATASARAY'dır.

Tamam buna tepki gösterilmesine birşey demem, ama açık açık bu takımın kötü gitmesini dileyenler veya ima edenler var. Asıl budur ayıp.

Ünal Aysal'ın Fatih Terim'i yollaması tabi ki yanlış. Bugüne kadar hep başkanımızın arkasında oldum. Hata yaptığı ortada. Terim gitmemeliydi. Müthiş bir 2 sezon geçirdik. Ama Fatih Hocamız da gereksiz eylemlerde bulundu. 2 yıllık sözleşme önerisini kabul etmedi. Galatasaray'da görev yaparken Milli Takımla anlaştı. Ünal Aysal'a karşı biraz saygısızdı. Başkan'dan, Terim'e kadar herkesin bu durumda payı var. Ünal Aysal'ın da Fatih Terim'in de Galatasaray'ın başarısını istediklerinden şüphem yok. Gelişmeleri izleyip göreceğiz. Değişmeyen tek gerçek var ki, Ünal Aysal Galatasaray tarihinin en iyi başkanlarından biridir ve Fatih Terim de Galatasaray tarihinin en iyi teknik adamıdır...

Hocanın bırakmasından yanaydım fakat şimdi değil. Sezonu bitirmeliydi. Şimdi gönderilmesi yönetimin 3 yıldır yaptığı en büyük hata oldu bana göre. Büyük ihtimalle de Gerets gelecek. Demişti dersin..

Galatasaray hayir kurumu degil. Herkes parasini alip çalişiyor. Bu kafa yüzünden Türkiye süperligi nin yüzde 20'si olan ligler UEFA siralamasinda üstümüzde

Galatasaray'ın 11 yıllık eski futbolcusudur, en büyük başarılarını yaşatan teknik direktörüdür, 25 yılını doldurmuş divan kurulu üyesidir, ilk imzasını 74'te atmış kulübe 39 yıl hizmet vermiştir.

Ondan sonra 2 defa da satmıştır taraftarı ve camiayı

Galatasaray forumunda adam hocayla dalga geçiyor, bir daha girer çıkar falan diyor resmen inanılır gibi değil.

Kendilerine küfür ettirip ceza aldırmaya uğraşıyorlar. Onların ettiği hakaretlere ceza geldiği yok zaten kafalarına göre yazıyorlar. Cidden garip yani benim için bir insan Galatasaraylıysa bir şekilde anlaşırım diye düşünüyorum, hangi görüşten olursa olsun yakınım olarak görürüm. Ama burada bazıalrı hakaret etmeden kendini ifade edemiyor, aynı takıma gönül verdiğin birine bu kadar kin nefret cidden enteresan. Forumda bile küçük hesapların peşinde dolaşıyorlar.

Terimciler Terimden daha başarili olacak bir hoca gelsin istemezler. Kendileri haksiz çikacak çünkü. Heynkes gelmesin felan demeye başladilar

Ya arkadaş, ben ki Terim'i son 1 senedir en çok eleştiren kişilerdenimdir belki, ama bir güne bir gün inşallah kaybederiz diye temenni de bulunmamışımdır, bulunmam da. Veya bu takım inşallah kötü gider diye bir temenni de bile bulunmam. Ayıptır ya, valla insanı çileden çıkarıyorlar. Anlık öfkeleri var saygı duyuyorum ama bu kadarı da fazla. Hele biri konu açmış resmen takım başarısız olsun diye propaganda yapıyor açık açık.

Galatasaray hayir kurumu degil. Herkes parasini alip çalişiyor. Bu kafa yüzünden Türkiye süperligi nin yüzde 20'si olan ligler UEFA siralamasinda üstümüzde

Bence de hayır kurumu değil. Fatih Terim'in başarısı ortada. Daha iyisini yapamazlarsa gelecekte nasıl güzel güzel kendilerini anacağımızı da iyi hesap etmişlerdir umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt