Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasarayın basarısını düşünen bir başkan değil ünal aysal. Rahmetli Mehmet Ali Brand sayesinde dışarıdan tıpkı kemal derviş gibi Galatasarayın içine sokulan Galasatasayın başarısı umrunda olmayan şöhret basamaklarını tırmanmak için başkan olan bir başkandır Ünal Aysal. Buradaki herkes çok yakın bir zamanda Yönetim İstifaaa diye avaz avaz bağıracağı günler yakındır. Galatasaray kültüründe vefasızlık yoktur. Aysal kendi ayağına bilmeden kurşun sıktı haberi yok.

Hocanın bırakmasından yanaydım fakat şimdi değil. Sezonu bitirmeliydi. Şimdi gönderilmesi yönetimin 3 yıldır yaptığı en büyük hata oldu bana göre. Büyük ihtimalle de Gerets gelecek. Demişti dersin..

Renktaş, doğrudur yanlıştır konu o değil. Adamlar resmen takım kötü gitsin diye dua ediyor. Benim lafım buna.

ayıptır beee vizyonmuş , kurumsal hade be oradan yalancılarrr başkanmış yazıklar olsun rezil başkann

Neden mi???

1) 2 sene üst üste başarı var ona rağmen her zaman bir imparatoru basının yoluyla(daha çok yakınlığı olan milliyet,hürriyet gibi karaktersiz antiGS gazetelerin araclığıyla)sürekli içeriden bilgiler sızdırma kamuoyunun önüne atmaya çalışma...Milli takım olayında eğer sen isteseydin red edip bu olayların önğne geçebilirdin ama sen ELEMANINI KAMUoyunun önüne atıp uzaktan izleyip planlarını gerçekleşmesini izledin...

İSTİKRAR=BAŞARI

2) Yalancısın çünkü ne dedin daha 24 eylülde biz kimseyle görüşmedik(teknik adam için) ama bu hafta maçımız var sonra juveyle çok önemli bir maç olacak demekki biriyle anlaştınızki İMPARATORU KOVDUNUZ!(planlı, programlısın yaa hani)

YALAN=REZİLLİK

3) Sürekli bilgiler sızdırıldı bu da senin tarafından olduğu çok açık Rasim ozan kütahyalı bile her şeyi biliyor bu mu kurumsallık bu vizyon!

4)Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak gibi karakterli kişileri bile kovdun adam gibi adamlar sırf GERÇEK GALATASARAYLI olduklarından dolayı bir yerden sonra sustular ve yönetimee bir şeyden anlamayan sadece senin imzaların geçsin diye SAÇMA SAPAN kişileri kattın..

5)Nisan sonlarında ne dediniz, o senin bir numaralı danışman (GERÇEK GALATASARAYLILARA GÖRE HAİNİN ÖNDE GİDENİ) bülent tuluun : mayıs sonuna kadar transferleri bitirecez dedi AMA HİKAYEEEEEE

UNUTMAYIN TÜRKİYE'dir GALATASARAY!

ASLOLAN GALATASARAY'dır!

Bu akşam itibarıyla Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu toplantısı sonucunda Teknik Direktörümüz İmparator Fatih TERİM ile yolların ayrılması kararının çıktığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Galatasaray ne zaman başarılı olsa, ne zaman ivmesini yukarıya doğru çevirse harekete geçen hastalıklı kafatasçı zihniyetin uzun süredir devam eden operasyonu da bu hareketle ne yazık ki kendi açılarından başarıya ulaşmış, Galatasaray'ımızı ise derin bir kaosun ortasına itmiştir. ultrAslan olarak son yaptığımız koreografide dahi armamızın doğduğu Mekteb-i Sultani ile gurur duyduğumuzu dünyaya ilan etmiş, ve tüm Galatasaray camiasını bir arada omuz omuza olmaya davet etmiştik. Ancak camianın köşe başlarını tutmuş bu kafatasçı ve Galatasaray Lisesi kültürü ile alakası olmayan hastalıklı zihniyet, Mekteb-i Sultani kimliklerinin arkasına saklanarak entrikalarını hayata geçirmiş, göreve geldiği günden bugüne Başkanımızı yanlış yönlendirmiş ve halen de yönlendirmektedir. Ne yazık ki Başkanın düştüğü bu tuzak bugün Galatasaray’ın gelmiş geçmiş en büyük efsanelerinden birine çok büyük bir vefasızlık örneği sergilemesine neden olmuştur. Biz Hocamızın söylediği gibi “Aslolan GALATASARAY’dır” felsefesini benimsemiş GALATASARAY taraftarları olarak takımımızın her zaman yanında olacağız. Ancak Hocamıza yapılan bu ayak oyunlarını unutmayacağımızı ve bunun kamuoyunda gayet iyi bilen sorumlularının enselerinde GALATASARAY taraftarının nefesini daima hissedeceklerini kamuoyuna kararlılıkla bildiririz! ultrAslan - See more at: https://www.ultraslan.com/Oku.asp?okuID=3029#sthash.kxoUWI7C.dpuf

Renktaş, doğrudur yanlıştır konu o değil. Adamlar resmen takım kötü gitsin diye dua ediyor. Benim lafım buna.

o Dua tutmaz. takım geçtiğimiz 3 haftadakinden daha kötü olmaz. Bu takım olmaz yani renktaş. boş ver öyle söyleyenleri :)

ayıptır beee vizyonmuş , kurumsal hade be oradan yalancılarrr başkanmış yazıklar olsun rezil başkann

Neden mi???

1) 2 sene üst üste başarı var ona rağmen her zaman bir imparatoru basının yoluyla(daha çok yakınlığı olan milliyet,hürriyet gibi karaktersiz antiGS gazetelerin araclığıyla)sürekli içeriden bilgiler sızdırma kamuoyunun önüne atmaya çalışma...Milli takım olayında eğer sen isteseydin red edip bu olayların önğne geçebilirdin ama sen ELEMANINI KAMUoyunun önüne atıp uzaktan izleyip planlarını gerçekleşmesini izledin...

İSTİKRAR=BAŞARI

2) Yalancısın çünkü ne dedin daha 24 eylülde biz kimseyle görüşmedik(teknik adam için) ama bu hafta maçımız var sonra juveyle çok önemli bir maç olacak demekki biriyle anlaştınızki İMPARATORU KOVDUNUZ!(planlı, programlısın yaa hani)

YALAN=REZİLLİK

3) Sürekli bilgiler sızdırıldı bu da senin tarafından olduğu çok açık Rasim ozan kütahyalı bile her şeyi biliyor bu mu kurumsallık bu vizyon!

4)Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak gibi karakterli kişileri bile kovdun adam gibi adamlar sırf GERÇEK GALATASARAYLI olduklarından dolayı bir yerden sonra sustular ve yönetimee bir şeyden anlamayan sadece senin imzaların geçsin diye SAÇMA SAPAN kişileri kattın..

5)Nisan sonlarında ne dediniz, o senin bir numaralı danışman (GERÇEK GALATASARAYLILARA GÖRE HAİNİN ÖNDE GİDENİ) bülent tuluun : mayıs sonuna kadar transferleri bitirecez dedi AMA HİKAYEEEEEE

ASLOLAN GALATASARAY'dır!

ibretlik bi arkadaşsn yemın edıyorum antudan komik

Başarılar gelip geçicidir. Sen en büyük değerine yapılanları reva görüyorsan bilemem. Ben böyle bir takımın taraftarı değilim. İsterse 100 kupa da kazandırsınlar. Bu terbiyesizliğin altından kalkabileceklerini sananlar çok büyük yanılgı içindeler.

fatih terimi aglarken gordum ya daha da bısey demıyorum artık ne halınız varsa gorun...

Neden mi???

İSTİKRAR=BAŞARI

YALAN=REZİLLİK

ASLOLAN GALATASARAY'dır!

İbretlik Hocanın maçlardan sonra başkana nasılgeydirdiğine bir bak istersen

Önüne iki senelik sözleşme koymuşlar. Fatih terim bunu beğenmemiş. Neymiş şimdiye kadar birer senelikmiş bu kez niye iki senelik? Demirören açıklama yaptı. Fatih Terim'in 3+1 yıllık bize sözü var diye. Fatih Terim'in milli takımın başına geçmesini isteyen kişi de Recep. Tayyip erdoğandır. Bunlara karşı gelemeyince, kalkıp bahaneler uydurmaya gerek yok. Galatasaray sayesinde imparator dendi. Sen kalkıp bize yüz çevirip milli takımı seçersen, hatta Demirören gibi birinin altında çalışmayı seçersen, kusura bakma hocam. Böyle yollanırsın. Emeklerin için teşekkürler.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Asolan Galatasaray diyen herkes hoca gitti diye yönetim istifa diyor. Burdaki problemi tek benmi görüyorum?

Bence de hayır kurumu değil. Fatih Terim'in başarısı ortada. Daha iyisini yapamazlarsa gelecekte nasıl güzel güzel kendilerini anacağımızı da iyi hesap etmişlerdir umarım.

Tamam, Terimin üzerine düşeni yaptigini varsayalim. Bu saatten sonra verebilecegi bir şey yok. Felaket geliyorum diyor. Yildizlarla dolu bir kadroyu yönetemez. Gitsin milli takim Brezilya'ya götürsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt