Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yazık oldu terime hala savunmayın kimseyi böyle olmamalıydı en çokta taraftara yazık hiç sözümüz dinlenmiyo koskoca adamı ağlattılar en çok da o koydu

Önüne iki senelik sözleşme koymuşlar. Fatih terim bunu beğenmemiş. Neymiş şimdiye kadar birer senelikmiş bu kez niye iki senelik? Demirören açıklama yaptı. Fatih Terim'in 3+1 yıllık bize sözü var diye. Fatih Terim'in milli takımın başına geçmesini isteyen kişi de Recep. Tayyip erdoğandır. Bunlara karşı gelemeyince, kalkıp bahaneler uydurmaya gerek yok. Galatasaray sayesinde imparator dendi. Sen kalkıp bize yüz çevirip milli takımı seçersen, hatta Demirören gibi birinin altında çalışmayı seçersen, kusura bakma hocam. Böyle yollanırsın. Emeklerin için teşekkürler.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

ona bakarsan KOZAK ne dedi sözleşmeyi sunmadılar bile dedi biraz mantıklı düşün bu haberler nasıl çıkıyor kim çıkarıyor yok TERİM telefonunu açmamış yok bülent tulun İMPARATOR gerginligi 20 mayısa kadar transferlerimiz bitecek düşün taşın bakalım sonra bjk yi 2-1 yendigimiz mactan sonra teknik heyeti hiçe sayan açıklama !!!

Başarılar gelip geçicidir. Sen en büyük değerine yapılanları reva görüyorsan bilemem. Ben böyle bir takımın taraftarı değilim. İsterse 100 kupa da kazandırsınlar. Bu terbiyesizliğin altından kalkabileceklerini sananlar çok büyük yanılgı içindeler.

Benim en büyük değerim Metin Oktay'dır, Ali Sami Yen'dir. Terim de bunlardan biridir ama en büyük değildir. Ayrıca saygısızlık yapıldı diye takımım başarısız olsun isteyecek değilim. Herkesin kendine göre doğruları var. Ama olan olmuştur, bundan sonra bize düşen önümüze bakmaktır. Ha geçmişle yaşamak isteyenlerin de kendi tercihidir, birşey diyemem.

Benim en büyük değerim Metin Oktay'dır, Ali Sami Yen'dir. Terim de bunlardan biridir ama en büyük değildir. Ayrıca saygısızlık yapıldı diye takımım başarısız olsun isteyecek değilim. Herkesin kendine göre doğruları var. Ama olan olmuştur, bundan sonra bize düşen önümüze bakmaktır. Ha geçmişle yaşamak isteyenlerin de kendi tercihidir, birşey diyemem.

fatih terim şu an ölü olsaydı emın ol metin oktaydan da ali samıyenden de çok konuşuluyor olurdu.geçmişle falan yaşadıgımız yok 5 hafta olmuş 3 puan gerideyiz bjk yi 80 bin kişinin önunde yendik.hoca ilk şampiyon oldugu sene de ilk 5-6 hafta kötü gidiyordu.96 yılında ilk geldiginde istifa edecek söylentileri yine vardı yine kötü gidiyorduk.

Hayatta olanları kastediyorum. Ayrıca takım başarısız olsun isteyen zaten araya kaynamıştır, Galatasaraylı değildir. Ne dedikleri kimin umrunda? Bu konunun hesabı verilsin, yeni bir yönetimle önümüze bakarız.

ünal, Fatih, gibi küçük düşürücü laflar kullanmayin. O Galatasaray'in başkani. Birde "degim" degil "deyim" demek istemişsin.

cok anlayislisin ne guzel anlamissin cok kucuk dustum simdi bravo :D hocasina saygi duymayan baskana taraftarda duymaz abicim. bizde ayrilsin dedik ama adama it mualemesi yapamaz. Terim bile gitmisse bi zahmet herkes gider

fatih terim şu an ölü olsaydı emın ol metin oktaydan da ali samıyenden de çok konuşuluyor olurdu.geçmişle falan yaşadıgımız yok 5 hafta olmuş 3 puan gerideyiz bjk yi 80 bin kişinin önunde yendik.hoca ilk şampiyon oldugu sene de ilk 5-6 hafta kötü gidiyordu.96 yılında ilk geldiginde istifa edecek söylentileri yine vardı yine kötü gidiyorduk.

Mesele saha sonuçları değil, uzun uzun yazmak da istemiyorum o yüzden boşver birader.

En kötüsüde ne biliyormusun. Üzülenden çok sevinenin olması. Anlamadım ben bu işi. Demekki sorun bende.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt