Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar konuşuluyor .İnşaallah olur

Td: Jupp Heynckes ≥ Fatih Terim

Antrenör: Erdal Keser > Ümit Davala , Hasan Şaş

Sportif direktör : Mustafa Denizli > Abdurrahim Albayrak, Ali Dürüst

bizim anlasmamız bır sene der dururlar , tupcu aradıgında tabı hocamızla gorusebılırsınız derler , 4 mac ıcın anlasma yaptık der fatıh terım ınanmazlar , ona yakın adamları yonetımden uzaklastırırlar , sureklı medyaya servıs yaparlar sonra fatıh terım hatalı..yok oyle bırsey umarım hep basarılı oluruz ama insallah bu gunu kotu hatırlamayız...

fatih terim şu an ölü olsaydı emın ol metin oktaydan da ali samıyenden de çok konuşuluyor olurdu.geçmişle falan yaşadıgımız yok 5 hafta olmuş 3 puan gerideyiz bjk yi 80 bin kişinin önunde yendik.hoca ilk şampiyon oldugu sene de ilk 5-6 hafta kötü gidiyordu.96 yılında ilk geldiginde istifa edecek söylentileri yine vardı yine kötü gidiyorduk.

Metin Oktay'la Fatih terimi karşılaştırmak mı? Birisi Galatasaray'la yaşayan ve bunun için nişanlısını terkeden adam. Diğeri ise başbakanın isteğiyle Demirören'in altında çalışmayı seçen bir adam. Metin Oktay efendiğiyle tüm takımların taraftarları tarafından sevilir. Peki Fatih terim ve efendilik? Bu kadar da abartmayın. Başkan'ın teklifini istese kabul edebilirdi. Ağlama zırlama artık boşuna. Aslolan Galatasaray dır.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Fikrini bilmiyorum, ama sanki Azize dedigimiz gibi olmuş.

Fikrim mayis ayina kadar sozlesmesi olan adam ile mayisa kadar gidip yeni bi td ile imzalamak olurdu eger baskan olsaydim. tabi is buralara gelseydi

ama velevki ben baskan olsaydim bizimkisi gibi medya onunde siyah deyip kapali kapilar ardindan beyaz demezdim ve olay bu boyuta gelmezdi. Ben duz bi adamim kivrimli degilim lafim ne ise odur, karsimdaki kisi kim olursa olsun cok net biriyimdir. Terimle calismak istemiyosam bunu taraftarada kendisinede zaten soylerdim. Medyaya A deyip icerdekilere B demezdim.

yonetim degisikligi zaten fiyasko. getirdigi adamlar oldukca pasif

Fatih Terim'i kovmak ne demek ya? Düşündükçe daha da ağır geliyor bu iş bana. Nasıl düştük bu hallere biz....

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ce5Pkj-ef00[/media]

Metin Oktay'la Fatih terimi karşılaştırmak mı? Birisi Galatasaray'la yaşayan ve bunun için nişanlısını terkeden adam. Diğeri ise başbakanın isteğiyle Demirören'in altında çalışmayı seçen bir adam. Metin Oktay efendiğiyle tüm takımların taraftarları tarafından sevilir. Peki Fatih terim ve efendilik? Bu kadar da abartmayın. Başkan'ın teklifini istese kabul edebilirdi. Ağlama zırlama artık boşuna. Aslolan Galatasaray dır.

Kim Metin Oktay'la karşılaştırıyor, bir sakin ol. Hayatta olan efsanelerimizden söz ediyoruz. En büyüğünü ağlattık az önce, herkes mutludur şimdi.

heynckes gelır mı allah askına mantıklı dusunun ya...gelecek adam bellı mancını hazırlayın ona gore kendınızı...3 sene ımzalarız sene sonu butun parayı verıp yollamaya calısırız sonra kara kara dusunurz nerde hata yaptık dıye..hepınıze basarı batıyor yemın ederım...kaos futboluymus sıstemmıs...gorecek herkes sıstemı yenı hocayla...turkler yabancılar bı ayrılsın takımda bolunmeler cıksın gorecem

Hayatta olanları kastediyorum. Ayrıca takım başarısız olsun isteyen zaten araya kaynamıştır, Galatasaraylı değildir. Ne dedikleri kimin umrunda? Bu konunun hesabı verilsin, yeni bir yönetimle önümüze bakarız.

Yeni yönetim ne yapacak peki, Terim'i geri mi getirecek? Veya sizin yapıldığını düşündüğünüz bu saygısızlığı ortadan mı kaldıracak? Ne yapacak yeni yönetim?

Bunlar konuşuluyor .İnşaallah olur

Td: Jupp Heynckes ≥ Fatih Terim

Antrenör: Erdal Keser > Ümit Davala , Hasan Şaş

Sportif direktör : Mustafa Denizli > Abdurrahim Albayrak, Ali Dürüst

Hee olur olur heynckess de bizi bekliyordu. Koca münihi dinlenmek için bırakan adam tutup bu basiretsiz yönetimin altına td olarak gelecekti. Ne sanıyoruz kendimizi.

Mustafa Denizli'nin ne işi var kulübümüzde? İşsizlere maaş bağlama yeri miyiz?

metın oktay ne ise fatih terim odur sallama burada adam 4 maçlık milli dava ugruna milli takıma gitti.biz fatih hocadan başka avrupadan kupa getiren görmedik GS tarihine geçmiştir sen burda abuk subuk yazacak hocayı karalayacak uefa kupası 6 şampiyonlugun ustunu mu çizeceksin.

Yeni yönetim ne yapacak peki, Terim'i geri mi getirecek? Veya sizin yapıldığını düşündüğünüz bu saygısızlığı ortadan mı kaldıracak? Ne yapacak yeni yönetim?

Terim, bir süre kafasını dinlemek isteyecektir. İstesek de dönmez şu an. Belki 3-5 sene sonra. Yönetimin defolup gitmesi, hatta arkasından teneke bağlanıp gönderilmesiyle bu saygısızlığın bedeli ödetilir. Yeni gelecek yönetim de seçer hocasını. Lucescu'dan beri bu ülkede başarılı olabilen yabancı hoca yok. Kimi getireceklerse artık? ŞL şampiyonu olup Bayern'i bırakan adam da biz teklif yapalım diye bizi bekliyordu zaten. Daha iyisini getirebilecek durum da yok ortada. Bu da ikinci bir sorun. Ama bunları hesap etmiş olmaları lazım, değil mi?

Misimovic-Elano-Keita-Kewell-Baros-Arda lı zamanları da gördük.. Nankörlük dizboyu bu camiada

söyle hepsi su an nerde ? bi tek arda haric hepsi en fazla son baharini yasiyordu o dönem. Misimovic bile transfer istenmiyordu o zaman sol bek bir genc belcikali bir cocuk isteniyordu, ama Adnan Sezgin Show yapmak istedi ve bize göre büyük paraya kiyip Misimiovici getirdi

ben metın oktayı gormedım ızlemedım anlatılanlardan bılıyorum bızım en buyuk efsanemızdır fakat fatıh terım de bızım en buyuk efsanemızdır bunu kımse unutmasın galatasarayı buyuk yapan 1 numara metın oktay 2 numara fatıh terımdır...kımse onun galatsaraylılıgını sorgulamaya calısmasın bu kadar dusmeyın barı

söyle hepsi su an nerde ? bi tek arda haric hepsi en fazla son baharini yasiyordu o dönem. Misimovic bile transfer istenmiyordu o zaman sol bek bir genc belcikali bir cocuk isteniyordu, ama Adnan Sezgin Show yapmak istedi ve bize göre büyük paraya kiyip Misimiovici getirdi

Kewell Baros sezonun yarısı yoktu zaten :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt