Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben metın oktayı gormedım ızlemedım anlatılanlardan bılıyorum bızım en buyuk efsanemızdır fakat fatıh terım de bızım en buyuk efsanemızdır bunu kımse unutmasın galatasarayı buyuk yapan 1 numara metın oktay 2 numara fatıh terımdır...kımse onun galatsaraylılıgını sorgulamaya calısmasın bu kadar dusmeyın barı

Efsane saydığın listede Ali Samiyen'i unutuyorsun sonrada vefa filan diyorsunuz.. Komedi

Terim, bir süre kafasını dinlemek isteyecektir. İstesek de dönmez şu an. Belki 3-5 sene sonra. Yönetimin defolup gitmesi, hatta arkasından teneke bağlanıp gönderilmesiyle bu saygısızlığın bedeli ödetilir. Yeni gelecek yönetim de seçer hocasını. Lucescu'dan beri bu ülkede başarılı olabilen yabancı hoca yok. Kimi getireceklerse artık? ŞL şampiyonu olup Bayern'i bırakan adam da biz teklif yapalım diye bizi bekliyordu zaten. Daha iyisini getirebilecek durum da yok ortada. Bu da ikinci bir sorun. Ama bunları hesap etmiş olmaları lazım, değil mi?

Allah Korusun, bence artik sonlandirsin, ona milli takim daha fazla yakisiyor. Cünkü ona her mac önemli olmali, yoksa uyuup gidiyor, hala 1980 in futbollunu oynatmaya calisiyor

metın oktay ne ise fatih terim odur sallama burada adam 4 maçlık milli dava ugruna milli takıma gitti.biz fatih hocadan başka avrupadan kupa getiren görmedik GS tarihine geçmiştir sen burda abuk subuk yazacak hocayı karalayacak uefa kupası 6 şampiyonlugun ustunu mu çizeceksin.

Aferin canım benim ne güzel çözmüşsün olayı. Fatih hocanın ikinci gelişi neydi peki? Bir sürü abuk subuk transfer ve maddi zarar? Yani Fatih hoca bizi milli takım için satmadı ve önüne gelen sözleşmeyi imzaladı fakat başkan bunu geçersiz saydı öylemi? Giderse gider. Kalacak olsa bin bir lafı evirip çevirmezdi. Ben galatasayın bana önerdiği her sözleşmeyi gözüm kapalı imzalarım derdi. Kendinizi kandırmayın artık. Bıraktı gitti işte. Ona hayatta başarılar. Emekleri için teşekkürler.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Konu basligin ismi "Fatih Terim - ..." tamamda, o yanindaki "... | Teknik Direktör" kismi hic olmamis

taamda sebep soyle gelmesi icin, niye gelsin yani? 2 gun once CL kupasi almis bayerni reddetmis, barcelonayi reddetmis adam Turkiye devletini adama versek al tr devleti senin olsun desek yine gelmez yani barcelona ya da bayern > bizim ulke

Barcelona HİÇ BİR ZAMAN Hykens'e teklif götürmedi önce şunda anlaşalım?

Terim, bir süre kafasını dinlemek isteyecektir. İstesek de dönmez şu an. Belki 3-5 sene sonra. Yönetimin defolup gitmesi, hatta arkasından teneke bağlanıp gönderilmesiyle bu saygısızlığın bedeli ödetilir. Yeni gelecek yönetim de seçer hocasını. Lucescu'dan beri bu ülkede başarılı olabilen yabancı hoca yok. Kimi getireceklerse artık? ŞL şampiyonu olup Bayern'i bırakan adam da biz teklif yapalım diye bizi bekliyordu zaten. Daha iyisini getirebilecek durum da yok ortada. Bu da ikinci bir sorun. Ama bunları hesap etmiş olmaları lazım, değil mi?

Ne kafa dinlemesi Terim zaten milli takım hocası şu anda

Hykens Bayern'i red etmedi. Bayern Guardiola ile anlaştı, yeni bir sistem getirmek istedikleri için. Bunda ki en büyük etkende CEO'ları.

dinlenmek istedigini soyledi, futbola donmek istemedigini soyledi. O yuzden diyorum niye gelsin diye. Futbolun icerisinde olacagini bilsem tabiki gelebilir neden gelmesin. Ama istemiyor adam dinlenecek belki bi sure belki temelli

Hayır neden gelmesin? Sana 1.5 sene önce Drogba Sneijder desem bunları derdin bana.

35 yasina gelmis drogba

İnterde sonmek uzere bir sneijder

İkisinede saygim sonsuz ama biri emeklilik asamasinda. Otekininde zaten pek biseyini goremedik. Bunu yazman icin drogbayi marsilyadan almak. Sneijderi madriddden almak gerekti. Kendimizi dev aynasinda gormekten vazgecelim. O gelir bu gelmez derdim bu degil. Bu sekilde olmamaliydi. Alex gittginde (kovuldugunda) hepimiz gerizekalilar diyip gulduk sevindik. Simdi ayni durumdayiz iste

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

ayriligin-ardindan-sosyal-medyayi-sallayan-paylasimlar-3632013.Jpeg

35 yasina gelmis drogba

İnterde sonmek uzere bir sneijder

İkisinede saygim sonsuz ama biri emeklilik asamasinda. Otekininde zaten pek biseyini goremedik. Bunu yazman icin drogbayi marsilyadan almak. Sneijderi madriddden almak gerekti. Kendimizi dev aynasinda gormekten vazgecelim. O gelir bu gelmez derdim bu degil. Bu sekilde olmamaliydi. Alex gittginde (kovuldugunda) hepimiz gerizekalilar diyip gulduk sevindik. Simdi ayni durumdayiz iste

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

O emekliye ayrılacak Drogba olmasa bu takım orta sahayı geçemez bunuda biliyorsun dimi ustam :D Hocanın gönderiliş şekli eğer olayı antremanda öğrendiyse yanlıştır fakat alınan karar doğrudur.

Valla bak ben sana şunu söyleyim, ne bu yönetimin gitmesi Terim'e yapılanları ortadan kaldırır ne de yeni gelecek yönetimin Terim ile çalışmasının garantisi vardır. Dünya Sultan Süleyman'a bile kalmadı, elbet bir gün Terim de gidecekti ama öyle ama böyle. Ha eğer ki bu kulübü Terim'in yüzü suyu hatırına destekleyenler varsa orasını bilemem. Ama bu kulüp Terim olmasa da kaldığı yerden devam edecek bu bir gerçek. Ona göre hareket etmekte fayda var derim.

Efsane saydığın listede Ali Samiyen'i unutuyorsun sonrada vefa filan diyorsunuz.. Komedi

vefa nasıl olur sızden canlı canlı goruyoruz..gorduklerımızden duyduklarımızdan bahsedıyoruz alı samı yenı buyuk deden anlattıysa bılemem tabı..yatmadan once bırazda fatıh terımı anlatsın buyuk dedelerın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt