Mesut Inan
10 Numara!
- 26 Ağustos 2009
- 11.919
- 1
- 1.363
Çok ironik olmuş , genelde bu tür başlıklara doluşanlar farklı kesim.Örneklerini görüyoruz zaten.
Terimsporlu nassin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok ironik olmuş , genelde bu tür başlıklara doluşanlar farklı kesim.Örneklerini görüyoruz zaten.
Galatasaray Terim sayesinde UEFA kupasi aldi demek Galatasaray'a hakarettir. Yani Galatasaray siradan kulüp, Terim diye bir super hero geldi ve bize rüyamizda göremiyecegimiz kupalar aldirdi. Bence tam tersi. Eger Terim senelerce el üstünde tutulduysa bu Galatasaray in sayesindedir. Kendisi Yilmaz Vural seviyesinde bir hoca olup Galatasaray gibi bir kulübünün hocasi olmanin kaymagini semirdi. Hagi, Popescu,diger oyuncular ve F. sürenin sirtina binip camiamizi kullandi. Daha sonra bir Italyan sira takimindan teklif alinca biyerleri kalkti. Nitekim ordan kovularak layigini buldu. Daha sonra geldi kulübü batirdi. Canaydini kanser edip gitti.
Ağabey, bu yorumları eğer 18 yaşından küçük olan 1996-2000 senelerini hatırlamayan biri yapsaydı bilmiyor o yüzden böyle diyor der geçerdim ama ayıptır insanların yaptığı emekleri bir çırpıda silmenin adı nankörlüktür. Atletico 3 sene önce ilk 4 ay felaket bir sezon geçiriyorlardı sonra Simeone'yi getirdiler aynı kadroya hiç transfersiz Avrupa Ligi Şampiyonluğu'nu kazandırdı. Yani bizim o seneki kadromuzdan şampiyonluk beklenebilir ama başarıya liderlik etmekte bir beceri ister ve Fatih Hoca da doğrusuyla yanlışıyla en iyi şekilde liderlik etmiştir başarılara. Ayrıca senin daha iyi bilmen lazım o zamanlar kimse UEFA Kupası'nın U'sunu alabiliriz demiyordu. O kupada futbolcuların da teknik adamın da yönetimin de taraftarın da emeği çok fazladır.
Mesele birilerini Terimin emeklerini silmesi degil. Sorun Terimin başkalarinin emeklerini silmesinden geliyor. Adamin istedigi " herşeyi ben yaparim, ben konuşurum, ben konuşulurum". Terimli dönemlerde GS başkaninin üstünde GS ilahi Terim oldu. Bütün başkanlar Terimin bu tavirlarindan rahatsiz oldu. Italya'dan kovuldu bu adam, onlarda haksiz ozaman. Sadece Terim hakli.
Bize UEFA kupasini kazandiran oyuncularin müthiş konsantrasyonu ve rakibe göre oynamalaridir. Ayrica Arsenal haricinde çok güçlü takimlara oynamadik. Bizimde Hagi, Popescu, Taffarel gibi oyuncularimiz vardi. Kardes gibi yerlilerimiz vardi. Terimin başarisi degil bana göre o. Hagi ve Poperscu nun transferini istemidigini bile herkes biliyor. Futbolcudan anlamaz. yönlendirilmedigi sürece ortada bomba gibi dolaşiyor. Milli takimi batiracaktir kendisi, gör bak!
sırf terim sayesinde almadı tabikide ama terim en büyük faktördür,7-8 yerli oyuncuyla ligi domine ettik dört sene,o kadroyu faruk sürenmi kurdu Allah aşkına,hasan şaş,ümit davala,hakan ünsal gibi adamlar anadoludan keşfedilip alındı,capone gibi geçmişinde ne yaptığı belirsiz bir adamdan inanılmaz katkı aldık,altyapıdan yetişen oyuncular ve bu oyunculara şans veren kimdi,hagi gibi kariyerinde devamlı sorunlar yaşamış bir adam efsanemiz oldu,terimin ikinci dönemini üçüncü dönemindeki transfer hatalarını eleştirelim ama,sen yaş olarak o dönemi yaşamış birisin hocam olmuyor bence terim yılmaz vural tarzı bir hoca demek,ergenler dese bir derece kabul ederim bunu görmemişler sallıyorlar derim, o dönemi yaşayıp bunları dememek gerekir
hocam,terimin egosu, her başarıyı üzerine almasıyla bir konu açmıştım ordaki videoyu bir izlemeni rica ediyorum
Fatih Terim Egosu(!) | Transfer Forumu, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu
+Galatasaray isterse gelirim ve isterse giderim diyen adam Adnan Polatin teklifini kabul etmemesi traji komik bir olay olsa gerek.
Vedat Inceefe sen misin ?
ne alaka hakaretmi var o videoda
Yok habire Terim'i savunuyon da merak ettim belki olabilirsin ne bileyim .
Onu anlatamazsin. Terim niye kabul etsinki diyorlar.
Hocalar önemsiz zaten... Yıldız şimdide çok... İnsin Başkan yönetsin o zaman takımı...
Yaptığın yorumlar tamamen kin ve nefet ürünü yorumlar... Kişisel husumet var işin içinde... İnsanların emeklerini ve harcadıkları zamanı bile yok saymak... Bir insanı eleştirmek değildir... Yiğidi öldürüp hakkını vermek çokmu zor... O zaman kimse birşey yapmadı bu camiaya... Metin Oktay mesela diğerleri olmasa hiçti... Bir sürü efsane bir şey yapmadı... Böyle mantıkmı olur...
Biz bildigimizi yazalim anlayip anlamamak onlara kalmis.![]()
hagi bu dönemde teklif aldı manciniden önce ama reddetti benim gözümde efsanedir takılmam böyle şeylere
Hagi artik girmek istemiyor o işlere bence. Bşska işlerle meşgul
Isvicre maci aklima geldi![]()