Taner AVCI
Parçalı Üye
- 18 Ağustos 2012
- 4.112
- 3
- 858
yemin ediyorum büyük adamsın Fatih Terim.
çok zekisin çok kurnazsın,
ileriyi çok iyi görüyorsun
çok zekisin çok kurnazsın,
ileriyi çok iyi görüyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emirates Cup ne yahu? Gazozuna kupa, çok anlam yüklüyorsunuz. Sıradan bi hazırlık turnuvası. Hazırlık.
Süper Kupa'yı aldığımızda dahi bu takımın yeterli olmadığını söylüyordum. Çünkü kadro çok dengesiz, hangi yabancıyı oynatacağını bilmiyorusun. Hep en az bir mevki aksıyor. Onu geçtim yabancı-yerli arasında uyum yok.
Ayrıca Süper Kupa ve Emirates Cup'ın atmosferleri daha farklıydı, oyuncular daha arzuluydu doğal olarak. Lig başlayınca normale döndü takım.Sezon resmen başladığı andan itibaren oynadığımız maçları seyret istersen.
terim'in kurduğu kadro ile bu kadar
kaçmadı kovuldu,2 yıldır elde edilen gelirler ortada ne ekonomisinden bahsediyorsun ,başkan drogba sneijderi aldı dye etmediğiniz iltifat kalmıyor ama o oyuncular hangi gelirler ile alındı bunu da bir düşünün
şimdi önemsiz değersiz bir kupamı oldu fenerlilere havamızı az atmadık onun sayesinde haa tabiki çok önemli değil ama bir prestiji vardı ve süper kupada feneri resmen ezmiştik herkes takmış realden 6 yediğimize
o gün futbol şansının yanımızda olmadığını ve ilk yarı reale nasıl baskı kurduğumuzuda unutmayın vee adam gideli 2 ay oldu hala daha herşeyin suçlusu ilan etmek akıllı adamların yapacağı iş değil
şimdi önemsiz değersiz bir kupamı oldu fenerlilere havamızı az atmadık onun sayesinde haa tabiki çok önemli değil ama bir prestiji vardı ve süper kupada feneri resmen ezmiştik herkes takmış realden 6 yediğimize
o gün futbol şansının yanımızda olmadığını ve ilk yarı reale nasıl baskı kurduğumuzuda unutmayın vee adam gideli 2 ay oldu hala daha herşeyin suçlusu ilan etmek akıllı adamların yapacağı iş değil
Sen 1.5 senede Galatasaray 1 şampiyonluk + ŞL'de 2. tura çıkmasından gelen para ile mi alındı sanıyorsun drogba ile sneijder? Diyelim ki öyle hocanın ilk gelişindeki takımı kendi cebinden mi kurdu? Her yönüyle kısır bir tartışma ama madem konu açıldı amrabat'a 8 milyon Euro, hiç kullanmadığı Yiğit'e 3 milyon Euro, meloya ödenen astronomik rakamlarıda göz önüne almak lazım...
Ben hiçbi zaman önemsemedim, siz önemsediyseniz bilemem. Prestiji tabi ki var, yok demiyorum ama gereğinden fazla anlam yüklüyoruz.
O maçta ilk 30 dakika 3 gol bile atmış olsak Real'in 6 gol atacağı vardıysa atarlardı. Oynadığımız oyun o kadar dengesizdi çünkü. Ama ben ondan da bahsetmedim, genel performanstan bahsettim, o maça geçen sensin.
Terim'in her şeyin suçlusu olduğunu iddia etmiyorum zaten, ancak kadronun kötü olduğunu ve bunun sorumlusunun Terim olduğunu söylüyorum. Ha kadro kötü, ama bu sonuçları alacak kadar da kötü değil onu söyleyebilirim. Fakat burada da suçun çoğu Mancini'de değil, özverisiz oyuncularda. Sezonun ortasında gelip bi takımı toparlamak kolay değildir, hele büyük, hedefleri olan bi takımı.
Sahada oynanan futbol ve alınan sonuçlar hakkında her şeyin suçlusunu Mancini ilan etmek de pek mantıklı değil bu arada.
bu kadronun geçen yıldan farkı nedir chedjou bruma sadece, bu takım geçen sene de top oynamıyordu evet ama şampiyonlar liginde çeyrek final ,ligdede öyle yada böyle şampiyon oldu son 8 haftadaki performansımız etkili oldu tabi bunda,real e nasıl elendiğimizi hepimiz biliyoruz geçen sene deplasmandaki hakem hatalarını, aynı oyuncular değilmi bunlar bu sene değişen ne peki
Sürekli geçen sene şöyleydik böyleydik diyosunuzda kayseri maçı haricinde çok güzel oynadığımız bir maç söylermisiniz ? Ben mi izlemedim ne yaptım benim aklıma gelmiyo
bende demiyorum mancini suçludur diye canım kardeşim ama her maçtan sonra terim senin eserin bu takım diyenlere kızıyorum adam gitti 2 ay oldu ve bu saçmalıklardan gına geldi.hem kadro kötü ise tek sorumlusu terim değil
adam geçen yıl devre arası solbek istedi hepimiz biliyoruz gitti başkan snejder drogbayı aldı getirdi haa kötü yapmadı ama hocanın isteğide yerine getirilmedi aralarındaki çatışma sebebiyle hoca bu sene başı takıma tam
konsantre olamadı bunun kanıtı yaptığı basın toplantılarıdır.şimdi mancini evet suçsuz diyoruz ama sabriyi solbek burakı solkanat ve her maç dany i oynatmasınıda eleştiririz çünkü yanlış yapıyor
Sürekli geçen sene şöyleydik böyleydik diyosunuzda kayseri maçı haricinde çok güzel oynadığımız bir maç söylermisiniz ? Ben mi izlemedim ne yaptım benim aklıma gelmiyo
ligde son 9 maç 8 galibiyet tek yenilgi sıfır konsantre ile oynadığımız fener maçı
Anladım, her maç sonu buraya gelmek de doğru değil tabi.
Mancini'nin hataları var ama devre arasına kadar hata yapma lüksü var bence. Ondan sonra yok.
Neyse bana müsade. :tiphat:
hangi gelirler ile alındı başkan cebinden mi verdi kulübün kendi yarattığı gelirler ile alındı şampiyon olmayıp şampiyonlar liginde mücadale etmesen drogba ve sneijdere nasıl vereceksin yıllık 5 er milyon euro paraları