Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Chedjou Bruma sadece" basit değil. İlk 11'den hiçbir yabancıyı göndermemişken, yabancı sınırı 6+0+4'e düşmüşken ilk 11'de oynayacak 2 yabancı alınmış. :)

Geçen sene rakipler daha kolaydı dediğimizde bunu söylüyoruz, rakipler güçlendi, biz geriledik. Real'e de deplasmandaki hakem hatalarıyla elenmedik. Bunu şurdan anlayabiliriz, Real 2. maçta çok istekli değildi ama biz 3-1 yapınca hemen kontrolü ele aldılar, 3-2 yaptılar sonra yine durdular. Hakem hataları olmasa yine yenerlerdi.

Aynı oyuncular değil. Bunu söylediğine cidden inanamıyorum, 2 sezondur arzulu oyuncularla oynarken bu sene başarıya tok, isteksiz oyuncularla oynuyoruz. Kimsenin "şu maçı kazanmalıyız" hırsı yok, "maç bitse de eve gitsek" istekleri var. Bunun da hocayla alakası minimum.

Real macında skor 3-1 ken mourinho nun yüz ifadesini görmek yeterlidir benim için,deplasmanda maç 0-0 ken xabi alonsonun eliyle yaptığı müdahaleye penaltı verilmedi aynı şekilde burakın penaltısı hakem aldatmaya yönelik hareketten buraka kart verdi cezalı duruma düştü,arzulu oyuncular yok doğrudur ama o motivasyonu yaratan hoca da yok,kadro nasıl aynı kadro değil 6-0-4 sacmalığı var sadece,geçen sene ezilmeyen sürekli basan bir takım vardı bu sene isteksiz maglubiyeti kabullenmiş bir takım var neden acaba diye düşünmek lazım

O maclarin hic biri iyi oynamadik ki sans bela goturduk hele o antep maci.. Neredeyse yine hediye edecektik te allahtan defanslari yere kayip dustu

ordu ikinci yarı 2-0 dan 4-2 ye gelen maç, sivas maçı 4-0 dan sonra rehavetten iki gol yedik nasıl iyi oynamadık bu motivasyonu saglayan kimdi? ayrıca sansını kendin yaratırsın fenerde şanslı deniyor ama katılmıyorum adamlar savasıyor uzatmada olsa atıyorlar aynı olay, önce isteyeceksin mücadele edeceksin sans iyi olanın yanındadır

ordu ikinci yarı 2-0 dan 4-2 ye gelen maç, sivas maçı 4-0 dan sonra rehavetten iki gol yedik nasıl iyi oynamadık bu motivasyonu saglayan kimdi? ayrıca sansını kendin yaratırsın fenerde şanslı deniyor ama katılmıyorum adamlar savasıyor uzatmada olsa atıyorlar aynı olay, önce isteyeceksin mücadele edeceksin sans iyi olanın yanındadır

Abi Ordu macinda iyimi oynadik? Sneijder'in golu gelmese o mac donmezdi. Hakemi dovdu resmen taraftar. Fatih Hoca niye kendini attirdi saniyorsun sen 2 kere. Iyi oynasak 12 mac turbunde ne isi var. Oda biliyordu sampiyonlugun gittigini orduda ve miy'de.

Tam tersi, biz aynıyız puan olarak. Rakipler kötüydü.

Puan olarak aynı olmamız takımın rezalet durumda olduğunu değiştirmez ki. Rakip kaleye dahi zor gidiyoruz. Kopenhag maçı hariç iyi oynayarak rahat maç kazandığımızı gördünüz mü hiç? Bu futbola geçen senekiyle aynı diyorsanız sadece gülerim.

ŞL'den öyle fahiş fiyatlarda gelir elde edilmiyor sadece girişte ciddi para geliyor o da ülkendeki tek temsilci olursan, sermaye artışındaki giren doğrudan veya dolaylı giren kaynak sportif getiriyi 10'a katlayıp 4'le çarpar... Kısır bi tartışma olduğunu bi önceki mesajımda söylemiştim ama FT'nin ekonomik açıdan savunulacak hiçbir yanı yok ölü yatırım ustasıdır kendisi...

gecen sene devler liginden elde edilen net gelir 31.5 milyon euro,ligde şampiyonluk+ performans gelirleri 65 milyon lira,stat gelirleri,sponsorlar elde edilen gelirler,gs store gelirlerinde % 200 lük bir artış v.s,ayrıca bu gelirler dışında dünyada kafaya oynayıp gelir anlamında artıya geçen bir kulüp yoktur,barça 2 yıl önce ilk defa artıya geçmişti,bu gelirler terimin ve yönetimin başarısıdır kısaca,yönetimi baş taçı edip terimi yerden yere vurmak nankörlüktür sadece

Abi Ordu macinda iyimi oynadik? Sneijder'in golu gelmese o mac donmezdi. Hakemi dovdu resmen taraftar. Fatih Hoca niye kendini attirdi saniyorsun sen 2 kere. Iyi oynasak 12 mac turbunde ne isi var. Oda biliyordu sampiyonlugun gittigini orduda ve miy'de.

benim en keyif aldığım maçtır şimdi öyle bir mücadele görüyormusun sahada, geçen sene savaşan takım nerede?

Puan olarak aynı olmamız takımın rezalet durumda olduğunu değiştirmez ki. Rakip kaleye dahi zor gidiyoruz. Kopenhag maçı hariç iyi oynayarak rahat maç kazandığımızı gördünüz mü hiç? Bu futbola geçen senekiyle aynı diyorsanız sadece gülerim.

Eğer bu sene rezaletsek geçen senelerde de öyleymişiz. Puanlar aynı çünkü.

Eğer bu sene rezaletsek geçen senelerde de öyleymişiz. Puanlar aynı çünkü.

Nasıl bir düz mantıksa artık. Rakip kaleye gidemiyor, sahada resmen yürüyor takım rezaletten de öte yani. 3 kulvarda da dibe vurmak üzereyiz, ben izlerken utanıyorum takımı. Geçen sene bu dönemde puanımız yakındı evet peki sonra ne oldu orasına da değinelim istersen.

Eskiden cok seven biri olarak diyorum ki iyi ki gitmişsin bu takımdan.

İnşallah bir daha adımını atamazsın klüpten içeri.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=t9pK_EKxbSM[/media]

Futbol bilgisi çok zayif. Nasil bu adama 4/5 milyon avrolar veriliyor anlamiyorum.

Nasıl işlerin peşine düştüğünü, samimiyetsizliğini herkes görmüştür umarım artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt