Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tumblr_ltnehx1t6U1r4ghkoo1_500.gif

şaşırmadım bu alıntına bilen biri varsa da cevap verebilir ,atıp tutma malı açıdan iyiyiz falan diye

Valla o kendini mi kandiriyor bilmem de senin bilgisiz oldugun apaçik

Sen once bi insanlardan gordugun uslupla konusmayi ogren abicim

{Kalbin kaldirmiyorsa aci ,tutmayacaksin Galatasaray'ı haci}

Evet haklisin bro cok kotu durumdayiz batacagiz unal aysalda yurt disina kacacak sonra terim gelip baskan olacak all happy yes?

Yav he he kotuyuz kandir sen kendini :)

bilmiyorum diyebilirsin zor değil bu şu yav he he olayını da bırak artık,başkana laf söylemeyim diye yırtıyosun kendini,yazdıklarım gerçekler mali açıdan leş durumdayız yıllardır böyleyiz değişen birşey yok borç batağındayız tüm gelirlerimiz temlik altında

bilmiyorum diyebilirsin zor değil bu şu yav he he olayını da bırak artık,başkana laf söylemeyim diye yırtıyosun kendini,yazdıklarım gerçekler mali açıdan leş durumdayız yıllardır böyleyiz değişen birşey yok borç batağındayız tüm gelirlerimiz temlik altında

Onu diyorum iste battik batacagiz merakla bekliyorum aysalin kacisini ulkeden allah sonumuzu hayir etsin durum vahim bjk'la az dalga gecmedik

Onu diyorum iste battik batacagiz merakla bekliyorum aysalin kacisini ulkeden allah sonumuzu hayir etsin durum vahim bjk'la az dalga gecmedik

aysala hiçbirşey olmaz ben 3 yıl için geldim görev sürem dolunca giderim demişti,devre arası yapılacak bir sürü transfer neyle ödenecek o paralar kimin umrunda ki Galatasaray,en az 20 milyon euro harcanır devre arası oyuncularla 3-4 yıllık kapı gibi sözleşmeler yapılır sonra çık çıkabilirsen işin içinden,Galatasaray yıllardır böyle yönetiliyor aysalla alakalı bir durum değil bu

aysala hiçbirşey olmaz ben 3 yıl için geldim görev sürem dolunca giderim demişti,devre arası yapılacak bir sürü transfer neyle ödenecek o paralar kimin umrunda ki Galatasaray,en az 20 milyon euro harcanır devre arası oyuncularla 3-4 yıllık kapı gibi sözleşmeler yapılır sonra çık çıkabilirsen işin içinden,Galatasaray yıllardır böyle yönetiliyor aysalla alakalı bir durum değil bu

Tamam da, bu kadar dandik futbolcuya o kadar bonservis odedikten sonra transfer sart mecbur alacaksin yani baska caresi yok. 3 yilda hocaya o kadar transfer yaptir, elden cikaracaklarinin icinde hic birinde kar yaptiramasin sana o transferler. Problem burada aslinda. Tum para hep transfere gidiyor hep zarar transferler yapiliyor bruma transferide zarar kaca satacaksin bruma yi 20 uzerine mi?

negüzel fenerle eğleniyorduk yine nasıl aysal&terim çatışmasına girmeyi başardınız harbiden pes.

Su reklamda oynamasi bile ayip. Hala tas atiyor Galatasaray baskanina.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Şu reklam bile daha güzel ve mantıklı geliyor buna nazaran.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=TlAEWsYta9Y[/media]

Halen su Galatasaray dusmaninin pesinden giden Galatasaray taraftarlari mevcutmu?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Soğumuştum kendisinden,az önce reklamını izledim tamamen bitti benim için,yazıklar olsun İmparator Fatih Terim,en çok da böyle çocukluk kahramanlarımızın bunları yapması içimi acıtıyor.Yazık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt