- 20 Haziran 2011
- 60.985
- 69.413
- 4.758
şaşırmadım bu alıntına bilen biri varsa da cevap verebilir ,atıp tutma malı açıdan iyiyiz falan diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şaşırmadım bu alıntına bilen biri varsa da cevap verebilir ,atıp tutma malı açıdan iyiyiz falan diye
Yav he he kotuyuz kandir sen kendini![]()
Valla o kendini mi kandiriyor bilmem de senin bilgisiz oldugun apaçik
Sen once bi insanlardan gordugun uslupla konusmayi ogren abicim
{Kalbin kaldirmiyorsa aci ,tutmayacaksin Galatasaray'ı haci}
Yav he he kotuyuz kandir sen kendini![]()
hadi yat uyu saat 1 oldu baban kızmasın
bilmiyorum diyebilirsin zor değil bu şu yav he he olayını da bırak artık,başkana laf söylemeyim diye yırtıyosun kendini,yazdıklarım gerçekler mali açıdan leş durumdayız yıllardır böyleyiz değişen birşey yok borç batağındayız tüm gelirlerimiz temlik altında
Onu diyorum iste battik batacagiz merakla bekliyorum aysalin kacisini ulkeden allah sonumuzu hayir etsin durum vahim bjk'la az dalga gecmedik
aysala hiçbirşey olmaz ben 3 yıl için geldim görev sürem dolunca giderim demişti,devre arası yapılacak bir sürü transfer neyle ödenecek o paralar kimin umrunda ki Galatasaray,en az 20 milyon euro harcanır devre arası oyuncularla 3-4 yıllık kapı gibi sözleşmeler yapılır sonra çık çıkabilirsen işin içinden,Galatasaray yıllardır böyle yönetiliyor aysalla alakalı bir durum değil bu
negüzel fenerle eğleniyorduk yine nasıl aysal&terim çatışmasına girmeyi başardınız harbiden pes.