- 11 Kasım 2012
- 14.166
- 4.018
- 1.328
Ya hadi reklamda kendi kullandığı tarzını es geçiyorum ama arkasında duran 2 adam ne arkadaş, köleleri gibi. "Fatih hoca gitmeeez" bu nedir abi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fatih terim'li hepsiburada.com reklamı videosu | 59saniye
Reklam fikri veya reklamı çeken ajans FB taraftarı net belli, ana tema Aysal'a taş. ''telefonunu açmam, ayağına gitmem, ayağıma gel''
Ya hadi reklamda kendi kullandığı tarzını es geçiyorum ama arkasında duran 2 adam ne arkadaş, köleleri gibi. "Fatih hoca gitmeeez" bu nedir abi?
Bu konunun hala burada durması ayıp galatasaraya.
Bir galatasaray düşmanının konusu ne arıyor forumda yahu.
fatih terim'li hepsiburada.com reklamı videosu | 59saniye
Reklam fikri veya reklamı çeken ajans FB taraftarı net belli, ana tema Aysal'a taş. ''telefonunu açmam, ayağına gitmem, ayağıma gel''
Ben de kendisine saygı duymuyorum artık ama bu kadar da uzun boylu değil!
Terim, Galatasaray düşmanı filan değildir, ama kişisel düşmanlığının Galatasaray'a zarar verdiğini bile bile kendi çıkarı peşinde koşmaktadır, bir nevi "sonuca gider her yol mübahtır" yaklaşımı. Elmalar ile armutları karıştırmayalım.
Reklamda bir içerik, yaratıcı fikir olmadığından bir sürü saçmalama var, bu da onlardan biri.
Tek kelimeyle zavallı bir reklam. Diyelim bir 5 sene sonra izlense, konudan haberi olmayanlar "bu ne ki şimdi?" der, gerçi biz şimdi bile diyoruz ya!
[media]https://www.youtube.com/watch?v=-P69oBqE-kA[/media]
ÇEKEMEYENLERE GELSİN