Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya hadi reklamda kendi kullandığı tarzını es geçiyorum ama arkasında duran 2 adam ne arkadaş, köleleri gibi. "Fatih hoca gitmeeez" bu nedir abi?

hadi istediği reklamda oynar kimse bişey diyemez falan filan bir yerede mesaj yolladığını düşünmüyorum ancak;

o atarlı giderli tavırlarla zaten değişmesi gereken zor ımiajını dahada itici kılıyor insanların üzerinde. sevmeyenlerin çoğu bu yüzden sevmiyor bunu oynayarak, birde arkasına o iki şeyi alarak genelde yaz aylarında gösterime giren 3.sınıf modern!!! türk filmelerindeki o mafya babaları rolleri nedir yahu.

baya baya rol kesmeye çalışmış hoca. olmuyor, yakışmıyor,senin ihtiyacın yok bunlara.

Ya hadi reklamda kendi kullandığı tarzını es geçiyorum ama arkasında duran 2 adam ne arkadaş, köleleri gibi. "Fatih hoca gitmeeez" bu nedir abi?

Reklamda bir içerik, yaratıcı fikir olmadığından bir sürü saçmalama var, bu da onlardan biri.

Tek kelimeyle zavallı bir reklam. Diyelim bir 5 sene sonra izlense, konudan haberi olmayanlar "bu ne ki şimdi?" der, gerçi biz şimdi bile diyoruz ya!

Fatih Hoca bilerek veya bilmeyerek bu reklamda oynayarak ayıp ediyor.

Feer taraftarının tezahüratını anlamayarak üzerine alındığı gibi bunu da anlamamış herhalde(!)

Olmuyor hoca böyle olmuyor.

mesaj vermesini geçtim şu konseptte kendisiyle dalga geçildiğinin bile farkına varamamış. durumu vahim. ah fatih hoca ah

Şu reklamdan sonra bile Terim'i savunan kişiye artık boşa laf anlatmamak lazım.

Bu konunun hala burada durması ayıp galatasaraya.

Bir galatasaray düşmanının konusu ne arıyor forumda yahu.

Unal Aysal a kini yuzunden Galatasaray dusmani gibi davraniyor.

Demek ki aslolan Galatasaray degil Fatih Terim mis.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ah be fatih hoca. ne yaptığının farkında mısın? hiç sanmıyorum...

Tüçpünün kader arkadaşı para için kendisini daha nasıl şekillere sokacak bakalım. Acaba parator bu reklamda oynamak için pazarlık yapmış mı yoksa her zamanki gibi para konuşmadan mı anlaşma imzalamış :)

Bu konunun hala burada durması ayıp galatasaraya.

Bir galatasaray düşmanının konusu ne arıyor forumda yahu.

Ben de kendisine saygı duymuyorum artık ama bu kadar da uzun boylu değil!

Terim, Galatasaray düşmanı filan değildir, ama kişisel düşmanlığının Galatasaray'a zarar verdiğini bile bile kendi çıkarı peşinde koşmaktadır, bir nevi "sonuca gider her yol mübahtır" yaklaşımı. Elmalar ile armutları karıştırmayalım.

fatih terim'li hepsiburada.com reklamı videosu | 59saniye

Reklam fikri veya reklamı çeken ajans FB taraftarı net belli, ana tema Aysal'a taş. ''telefonunu açmam, ayağına gitmem, ayağıma gel''

çok iyi para almıştır reklama karşılık.

Çok severdim kendisini ama Aslolan Ego,Aslolan Para imiş.

FT ye de ilk kez eleştiri yapıyorum.Yakışmamış.Aysal ile olan Kişisel sorunlarını tüm Galatasaray camiasına karşı bilerek yada bilmeden kullanması olmamış

Ben de kendisine saygı duymuyorum artık ama bu kadar da uzun boylu değil!

Terim, Galatasaray düşmanı filan değildir, ama kişisel düşmanlığının Galatasaray'a zarar verdiğini bile bile kendi çıkarı peşinde koşmaktadır, bir nevi "sonuca gider her yol mübahtır" yaklaşımı. Elmalar ile armutları karıştırmayalım.

dikkat çekmeye çalışıyor o arkadaş,günlük saçmalama hakkını kullanmış bu konuda

Reklamda bir içerik, yaratıcı fikir olmadığından bir sürü saçmalama var, bu da onlardan biri.

Tek kelimeyle zavallı bir reklam. Diyelim bir 5 sene sonra izlense, konudan haberi olmayanlar "bu ne ki şimdi?" der, gerçi biz şimdi bile diyoruz ya!

Son dönemde ki reklamların çoğu saçma zaten ama burada Terim'in verdiği görüntü rahatsız edici, esas problem o. Terim'in genelde insanlarda antipati uyandıran intibası bu zaten, herkese yukarıdan bakması, siz kimsiniz bu dağları ben yarattım tavırları. Biraz olsun tevazu denen şey olmaz mı bir insanda? Arkaya da 2 tane adamı dikmişler, sanki hizmetkarları. Hoşuna gidiyor herhalde, böyle görünmek. Ha tabi bu reklamda bile başkana yapılan üstü kapalı göndermeleri söylemiyorum bile.

Bence reklamı yapan firma Fterime teklif bile etmemiştir. FT baktı mt. ile dünya kupasına gidemiyor, 2015 Avrupa Şampiyonası Elemelerine kadar maç yok. Hemen gündem olma çabaları başladı yine. Bence FT firmalara başkana laf sokmak için bir reklamda oynamak istediğini söylemiştir. Bunu duyan hepsiburada.com fatih terime hay hay demiştir çünkü hem FT hem de şirket gündeme gelmek istemişlerdir ki haliyle de reklam şu günlerde çok konuşuluyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt