Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim devri kapandi, hala burada FT yi konusmak anlamsiz hele hele hocaya yanlis yapildi felan deniliyorsa su galibiyetten sonra karsi yakaya maça gidebilirler orada Imparator Fatih Terim tezahuratina eslik edebilirler maçlarda.

1 - Terim'in kurduğu leş kadro yüzünden bu sezon çok kötüysek bu turu nasıl geçtik?

2 - Fatih Terim bugün kazandığımız için çok üzülmüştür; Mancini Terim'in kurduğu bu leş kadro ile bile başarılı oldu.

Fight!

Olumlu olumsuz her skordan sonra bu başlıkta birbirinize laf yetiştirmeye çalışmanın hiçbir anlamı yok. Yeniliyoruz keşke Terim olsaydı yeniyoruz iyi ki Terim gitti... Ne faydası var cidden merak ediyorum bu tartışmaların boş yere birbirinizi yiyorsunuz.

Reklamlara cikip saga sola mesaj veren adami destekleyenlere söyle.Sallamak icin pusu da bekleyen onlarca Gs'li var.

bebenin teki geliyor ortada bişey yokken böyle bir günde burda fitili ateşliyor, geriye kalan çok konusan,bitek kendisini dinleyen egoistlerde peşinden geliyor.

arkdaş fenerli etmiyor sizin ettiğinizi.

Terimin avrupa liglerini takip ettiğini hiç sanmıyorum. Yani kendi aklıyla avrupadan transfer yapacak biri değil. Aracılar vasıtasıyla kasetler falan izliyordur elbette ama onlarda yanıltıcı oluyor tabi. Terim in istediği yabancılar hep bizim ligimizden. Ambarat, Dany gibi.

1 - Terim'in kurduğu leş kadro yüzünden bu sezon çok kötüysek bu turu nasıl geçtik?

2 - Fatih Terim bugün kazandığımız için çok üzülmüştür; Mancini Terim'in kurduğu bu leş kadro ile bile başarılı oldu.

Fight!

adamlar kalemize gelemedi zemin şartları, eğer hurra saldırı ile gelebilselerdi yada 60-70 de yemiş olsalardı golü kesinlikle atarlardı son dakika da atılan golü çıkartmak neredeyse imkansız fight !! :D

fatih-terim6.jpeg

FT bu grupta en fazla bir puan alirdi. Belkide 0 çekerek bizi rezil rüsva etmeye devam ederdi.

sinyorsporlular yasda.... bırakdığı hurdalığa rağmen tarihinin en zor CL grubundan çıkan bu takıma karşı sinyörsporlular yasda..

Galatasarayı 2 yıldır facia kötü transferlerle batırmaya çalışan sinyörsporlular yasda............

yeter artık bi birader ya her sonuçtan sonra girip yazmayın şuraya turun tadını çıkarın kapatın şu boş muhabbetleri artık

Şuan ağlıyordur.

Birde kaldırın şu adamın konusunu. Kilitleyin yahu.

Ne işi var galatasaray forumunda bir galatasaray haininin?

Terimin avrupa liglerini takip ettiğini hiç sanmıyorum. Yani kendi aklıyla avrupadan transfer yapacak biri değil. Aracılar vasıtasıyla kasetler falan izliyordur elbette ama onlarda yanıltıcı oluyor tabi. Terim in istediği yabancılar hep bizim ligimizden. Ambarat, Dany gibi.

ikinci terim dönemi ,stoper arıyoruz ve buluyoruz çook uzaklardan ,meksikadan almaguer !!! denilene göre bu futbolcuyu terimın adamı çaycı lakaplı büyük futbol profu buluyor,taraftarın beklentisi büyük ,almaguer geliyor sahalara ,oda ne adam 35 yaşa dayanmış,kaplumbağa hızında .... efendim forvette arıyoruz o dönemde, devre arası transferde lazım bir forvet,belçikadan bulunuyor bir 30luk ,mısırla mac var,hazırlık maçı ,adam gol atıyor ,taraftar evet aradığımız forvet diyor ,seviniyor ama tam o arada cavcav çıkıyor meydana efendimö bu adam bana 900 bin dolardan teklif edildibeğenmedim almadım diyor, allah allaha diyoruz,cavcav sallıyor diyoruz ,adam iyi yahu 3 milyon Euro bonservis verdik diyoruz ama gerçekler acı,ali lukunku bomba gibi elimizde patlıyor,kazık yiyoruz yine...

Oyle ego var ki adam da juve macinin sonucuma sevinemez. Zerre inanmiyorum tur atladigimiza sevinecegine.

Aslolan Galatasaraymis. Yersen tabi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Terim ikili oynadı, transferde resmen bilerek takımı yanlış kurdu, Töre'yi istemedi, 6+0+4 varken Amrabat elinde patlamışken bir de Bruma'yı aldırdı. Aykut Demir varken Chedjou-Dany iki yabancı stoper kullandı, Sol beki çözemedi Riera'yı aldıran kendi, üstüne de kibirden geçilmiyor imparatorun

Terim ikili oynadı, transferde resmen bilerek takımı yanlış kurdu, Töre'yi istemedi, 6+0+4 varken Amrabat elinde patlamışken bir de Bruma'yı aldırdı. Aykut Demir varken Chedjou-Dany iki yabancı stoper kullandı, Sol beki çözemedi Riera'yı aldıran kendi, üstüne de kibirden geçilmiyor imparatorun

Riera konusun da şunu diyeyim kimse hayır demezdi Riera'ya liste deki son isimdi ama liste deki diğer ismlerinde hali ortada hiç birinin adı yok ortada, bu arada Terimi günahım kadar sevmem ama Riera için söyliyeyim dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt