Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben mancini geldigi ilk gunden beri destekliyorum takimi baskani ve hocayi.

bunu daha oncede yazdim.

sen gs ile 2 sene sozlesme imzalama git tff ile 7 yil imzala. ki sen degil miydin tff ile ilgili basin toplantisi yapacak kisi? ne degisti de bir an can ciger kuzu sarmasi oldun derler adama.

baskanin mesajlara geri donememe vs gibi ortami iyice germeler. adam goruselim diyor o gidip hande hanimi felan katiyor isin icine. gibi gibi bir suru sorun

sizin iciniz el veriyorsa su fotografi ben bi sey demiyorum

teirm.jpg

şimdi 5 aydır konuşulan muhabbeti açmaya gerek yokta sana şunu söyliyeyim yönetim neden bu 2 yıllık sözleşmeyi lig başlamadan önce teklif etmedi acaba yada neden mayıs ayında bilic ve adı açıklanmayan bir hoca ile görüşüldü hocadan habersiz senin kuyunu kazmaya çalışanların var olduğu bir ortamda hoca ayrılmak istememesine rağmen kovularak gönderilmiştir.neyse uzatmaya gerek yok sadece biraz saygı istiyoruz en azından

biz renktaşlarınız için bunu yapabilirsiniz.:)

Ben nasıl bir saygısızlık yapmışım, neden böyle saçmalama gereği hissediyorsun benim sana kısa cevapla x takımın başındayken tezahurat yapmaları ayıp demem saygısızlık onların takımın başında ki hocaya saygı duymamaları öyle değil öylemi?

Vefa borçlarını gidip başka bir şekilde ödesinler, Galatasaray'ın yoluna taş koyarak değil. Ben Galatasaray'lıyım arkadaş benim ne hakan şükür e ne bülent korkmaz a ne sneijder e ne fatih terim e ne drogba ya vefa borcum var. Benim Galatasaray'a borcum var. Hepsi maaşlı eleman hayırları için kulüpte durmuyorlar, verme para hepsi gider. Vefa borcuymuş. Gel kulüpten normal bir şekilde kazanamıyacağın milyon dolarları kazan sonra benim parayı kazanana borcum olsun oh ne güzel.

sana ben vefa nedir bilmezsin dedim bak ne kadar haklı çıkardın şu cevabınla beni teşekkür ederim.

sana ben vefa nedir bilmezsin dedim bak ne kadar haklı çıkardın şu cevabınla beni teşekkür ederim.

Bilenleride gördük kulübe 5 kuruş kazandırmadan ayrıldılar, yada İtalya muhabbetleriyle kulübü yol üstünde bırakıp sezon başlamadan kaçtılar kalacam deyip.

o cumleyi su yuzden dedim ben ne zaman bu konuya yazsam hemen mesaj ortami germeyin konuyu uplamayin tarzi mesajlar atiyorsunuz.

evet ben atıyorum özellikle, sen normal bir üye değilsin ki, Özgürde ,Emrahta sevmiyor mesela terimi ama bu konuya hassasiyet gösteriyorlar bir mesaj attıklarını hatırlamıyorum,normal üyenin biri yazsa bana ne raporlar geçerim ters bir durum görürsem,konuya bir ay mesaj atılmamış gelip birşey yazıyorsun, millet sonra kinini kusuyor,ayrıca bende manciniyi geldiği ilk geldiği günden beri destekliyorum, açıkçası hiç sevmezdim citydeyken kendisini,gelmesini de istemedim ama geldikten sonra sempatim oluştu, gayette seviyorum şu anda başarılıda buluyorum, destekte olunmalı ama biz bakalım kendi işimize Takım iyi gidiyor Terim muhabbetleri kapansın artık..

Olm ben niye sevmiyim lan Terim i. Kizginim sadece. Siz eskiden gorecektiniz beni romantik gibi 500 satır yazardım büyük hayraniydim.

Şimdiki tepkim geçici, kırgınlık.temelli.

-Tapatalk-

evet ben atıyorum özellikle, sen normal bir üye değilsin ki, Özgürde ,Emrahta sevmiyor mesela terimi ama bu konuya hassasiyet gösteriyorlar bir mesaj attıklarını hatırlamıyorum,normal üyenin biri yazsa bana ne raporlar geçerim ters bir durum görürsem,konuya bir ay mesaj atılmamış gelip birşey yazıyorsun, millet sonra kinini kusuyor,ayrıca bende manciniyi geldiği ilk geldiği günden beri destekliyorum, açıkçası hiç sevmezdim citydeyken kendisini,gelmesini de istemedim ama geldikten sonra sempatim oluştu, gayette seviyorum şu anda başarılıda buluyorum, destekte olunmalı ama biz bakalım kendi işimize Takım iyi gidiyor Terim muhabbetleri kapansın artık..

Sevmiyor değilim Serkan, eskiden bende büyük fanatiğiydim bu bir gerçek.Hatta görevinden alındığı gün içimde acı olmadı değil cidden kötü hissettim.Ama Özgür abinin dediği gibi kırgınlık büyük.

Sevmiyor değilim Serkan, eskiden bende büyük fanatiğiydim bu bir gerçek.Hatta görevinden alındığı gün içimde acı olmadı değil cidden kötü hissettim.Ama Özgür abinin dediği gibi kırgınlık büyük.

karşim bu konuya mesaj atmıyorlar dedim hemen mesajı patlattınız la, Arda mı dedi yoksa mesaj atın diye :D

karşim bu konuya mesaj atmıyorlar dedim hemen mesajı patlattınız la, Arda mı dedi yoksa mesaj atın diye :D

Yok ben tamamen tesadüfen :D öncesinde ne konuşuldu vakıf değilim.Genelde son mesajları kontrol ediyorum zaten ne yazmışlar sakat bi durum varmı diye.Burası özel kontrol gerektiriyor :D

emrahım bizde kırgınızda 5 ay olmuş gideli aynı şeyleri tekrarlayıp ortamı germenin anlamı yok diyoruz kardeşim biraz anlayışlı olmak bu kadar mı zor.Lafım sana değil yanlış anlama ;) bende ünal aysalı eleştirdim

sen bir iki uyardın anladık bizde sustuk sadece takımımızı destekliyoruz ama insanlara bunu anlatamıyoruz önümüze bakalım artık

Habib haklıymış sitenin diğer ortağı Arda olabilir dikkatli olmak lazım

eskiden de sevmezdim. 2005'e dayanan bir antipatim var ama kaynağını hatırlamıyorum :)

Mesela bende Terimciyim ama şu an AslolanGalatasaray mantığı ile yürüyorum, sürekli aynı konuları tartışmak bize bişey kazandırmaz mancini hocamıza destek olalım başarılara koşalım.

Terim zaten hep bunu isterdi. Gittikten sonra bile konşulmak ve gündemde kalmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt