Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim yabancı sınırı olmazsa rahat şampiyon olucağımızı bildiği için söylediklerini yuttu.Çünkü rahat şampiyon olursak ismi bile anılmaz artık onun.Aynı yabancı sınırıyla hiçbirşey yapamayacağını biliyoruz.

Sırf siyasi görüsü uymadığı için atılmadık bok kalmadı

Sorsan sokağa çıkıp Galatasaray forması giyiyorum derler

Hani yabancı konusunda saydırıyordunuz

Cevabı almışsınız galıba saldırmaya baslamıssınız

Çakma demokratçılar

Ne alakası var siyasi görüşle.

Delikanlılık yapıp adam gibi istifa edecekti kimsenin haddine değil Galatasaray kulübü başkanına terbiyesizlik yapmak.

Herkes haddini bilecek.Nitekim Ünal Başkan Terim'e haddini çok iyi bir şekilde bildirdi.Geç siyaset ayaklarını...

Delikanlılık yapıp adam gibi istifa edecekti kimsenin haddine değil Galatasaray kulübü başkanına terbiyesizlik yapmak.

Herkes haddini bilecek.Nitekim Ünal Başkan Terim'e haddini çok iyi bir şekilde bildirdi.Geç siyaset ayaklarını...

Galatasaray'in kaderiyle oynadi. Milli takimi evdeki karisi, kulübümüzü metresi gibi idare etmeye kalkti. bunlari birilerinin istegi üzerine yaptigindan ciddi şüphelerim var. koskoca yaz mevsimini transfer çalişmasi yapmadan geçirdi. Bahaneleride hazir: "Alper'i kaptirdiniz, onun için yerli sikintisi çekiyoruz".

terim enkazdan çıkarabilecek tek hocaydı ünal aysal getirdi en iyisini yaptı sonra gönderdi manciniyle takımı level atlattı denilebilir ama bu sene başı yada sene sonu olsa Galatasaray için daha iyi olurdu

Galatasaray'in kaderiyle oynadi. Milli takimi evdeki karisi, kulübümüzü metresi gibi idare etmeye kalkti. bunlari birilerinin istegi üzerine yaptigindan ciddi süphelerim var. koskoca yaz mevsimini transfer çalişmasi yapmadan geçirdi. Bahaneleride hazir: "Alper'i kaptirdiniz, onun için yerli sikintisi çekiyoruz".

Abi bir de tutturmuşlar siyasi görüş diye.Özellikle gs sözlükte bunu diyen çok.

Hangi siyasi görüş ? Terim her zaman güçlünün yanında olur..Onların hizmetindedir.Önceleri Mehmet Ağar -Mesut Yılmaz.Şimdi RTE.

Yarın Kemal Kılıçdaroğlu Başbakan olsun bu ''siyasi '' arkadaş ona da yanlar...

terim enkazdan çıkarabilecek tek hocaydı ünal aysal getirdi en iyisini yaptı sonra gönderdi manciniyle takımı level atlattı denilebilir ama bu sene başı yada sene sonu olsa Galatasaray için daha iyi olurdu

Aynen katılıyorum. Takımın gaza ihtiyacı vardı. Bizde tamamı gaz olan ftyi getirip başarıyı yakaladık. Tabi gaz dışında koca bir sıfır olduğu için gitme vakti gelmişti.

Koyu bir Terim hayranı olarak, YD ile birlikte görüntülenmesini bile içime sindiremiyorum. Ne zaman görsem, nedense içimdeki saygı biraz olsun burkuluyor. Neyse yabancı sınırı ve milli takım olayını halletsin yeter.

Abi bir de tutturmuşlar siyasi görüş diye.Özellikle gs sözlükte bunu diyen çok.

Hangi siyasi görüş ? Terim her zaman güçlünün yanında olur..Onların hizmetindedir.Önceleri Mehmet Ağar -Mesut Yılmaz.Şimdi RTE.

Yarın Kemal Kılıçdaroğlu Başbakan olsun bu ''siyasi '' arkadaş ona da yanlar...

Anlamsiz bir savunma var nedense. Tff'nin diger adamlarina söverler, FT'yi korumaya kalkarlar. FT federasyonun içindeki Galatasaray'li konumunda degil. Tüpçüyle paralel çalisan bir eleman. Elaman diyorum, çünkü açiklamalari bir direktör degilde bir elemanin açiklamalari.

Anlamsiz bir savunma var nedense. Tff'nin diger adamlarina söverler, FT'yi korumaya kalkarlar. FT federasyonun içindeki Galatasaray'li konumunda degil. Tüpçüyle paralel çalisan bir eleman. Elaman diyorum, çünkü açiklamalari bir direktör degilde bir elemanin açiklamalari.

Çok doğru tespit. TD biraz korkusuz konuşur, doğru bildiğini söyler. Bunun ne olduğu belli değil.

Sen konuyu anlamadan nıye zıplıyorsun hemen bence konuya hakim ol sonra konuş

Madem o kadar büyük başkan nıye bin türlü oyuna girdi adamı göndermek için

Şimdide gitmiş ali dürüst e yönetıme gerı gir çok pişmanım diyormuş

Bu avatarın daha iyi olmuş diğerine göre

Ahahahah sana gülüyorum :D.Ne oyunu adamı nasıl kovduğunu sen de biliyorsun :D

Az bile yaptı ben olsaydım divan üyeliğini ve ne izi varsa hepsini yok ederdim ama Başkan çok efendi bir insan.Sen RTE'nin emriyle Galatasaray'a köstek olacaksın transfer yapmayacaksın sezon içinde takımı kaosa sokacaksın ama bir de senin putperestlerin hala sana tapacak.Terim haklı ben olsam ben de aynısını yaparım senin gibiler varken...

Büyük adam gidip küçükçe oyunlara girmez shagiri ıstendıgı yerde necatı yıgıtı almaz

Gidip bjk maçının primini futbolcuyla konuşmaz

Galip geldiği maçtan sonra sadece oyuncularını tebrık etmez

4 ncu tercıhı diretmeyle chedjou yu almazlar

rok la mesajlaşmaz

Klubunu şikeyle tehdıt eden adamı klupte tutmaz

Bunlar mı sizin büyüklük anlayışınız

Ben bunları dedım diye 45 gün ceza aldım

"HAGİ İÇİN 'OLURSA DA OLUR OLMASA DA' DEDİ"

Fatih hocanın, biliyorum alınacak ama futboldan iyi anladığını ama futbolcudan hiç anlamadığını düşünüyorum. Zaten Hagi'nin transferi gündeme geldiğinde de dudak bükmüş, "Olsa da olur, olmasa da olur" demişti."

Isıtıp ısıtıp koymayın şunu, yeter. Koskoca Galatasaray yöneticisinin açıklaması var, ''bana bu sene para vermeyin ama Hagi'yi getirin'' diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt