Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isıtıp ısıtıp koymayın şunu, yeter. Koskoca Galatasaray yöneticisinin açıklaması var, ''bana bu sene para vermeyin ama Hagi'yi getirin'' diye.

köşe yazısı bugun oldugu için koydum eski konuyu ısıtıp ısıtıp önümüze koymak için değil.

Ayrıca HAGİ mevzusunu değil LUTU mevzusu benim dikkatimi çekmişdi . HAGİYİ zaten biliyorduk

acaba terim'in kader ortağı bir delilik yapıp fifa ve uefa'ya diklenip bizi tüm turnuvalardan süresiz men ettirirse tersim kader ortağı ile gurur duyarmı?

Ne bitmez nefretmiş anlamadım gitti.Yahu tamam Terim gitti, yeni hocamız geldi.Önümüze bakalım artık.

Tüp kafa ile iyice kankaya bağlamışsın hoca,çok değil 8-9 ay önce sallıyordun o adama.

Hepiniz oturduğu yerden eleştirme,karalama derdindesiniz keşke terimin tırnağı kadar bu ülkeye faydanız olsada sizlerde haklısınız diyebilsek.Bu ülkenin F.terim gibi bir t.d si olduğu için gurur duyuyorum.

Eminim yarın gelsin bizde tekrar başlasın bu yazılanların çoğu unutulur gider.

Hani eleştiri adam gibi yapılsa kimse bişey demez ama bu kulübe efsane olmuş bir insana bu kadar ağır laflar söylenmez.İşin kötüsü çoluk çocuğa maskara olmuş bu başlık yazık gerçekten bu kadarmı düştük biz?

Sadece tarih. Baska birsey degil. Yasattiklarindan dolayi hakaret etmem, ama saygi da duymam.

Kader arkadasiyla degisik ülkelere kadar yolu var. Yolu acik olsun, bizden uzak dursun.

Ne olduysa italya'ya gittikten sonra oldu bu adama.

Havası yaramamış oranın

Yaptıklarına saygım sonsuz, bize yaşattıkları itibariyle tapılacak bir insan ama ayrılışı ve 9-10 ay önce canlı yayında küfür ettiği adama şuan 'başkanım' diye hitap etmesi hoş değil.

7 senelik imza atmis 4.5 milyon euro alacak senelik. Kufur ettigi tff baskanina simdi baskanim diyecek tabi

Sent from my SGH-I337M using Tapatalk

Bu konu artık çöpe girsin . Galatasaray düşmanı bir adam asla efsane olamaz hele hele Galatasarayı para için satan bir adamdan bahsediyorsak ..

Off be kardesim gecmise sayginiz olsun biraz gecmise!

tapatalk

Off be kardesim gecmise sayginiz olsun biraz gecmise!

tapatalk

Geçmiş geçmişte kaldı . Türk insanın temel sorunu zaten bu . Hep geçmişle yaşar . Önemli olan bugündür . Geçmişe saygı diye emre beleşoğluna da mı saygı gösterelim ? Sonuçta o da bir şekilde GS için ter akıttı .

Herhalde en az bi 10 sene Galatasaray ile bir is (antrönörlük,menajerlik,yöneticilik,baskanlik(!!! :D ) icin ismi gecmez artik.

Geçmiş geçmişte kaldı . Türk insanın temel sorunu zaten bu . Hep geçmişle yaşar . Önemli olan bugündür . Geçmişe saygı diye emre beleşoğluna da mı saygı gösterelim ? Sonuçta o da bir şekilde GS için ter akıttı .

emre kim ki saygı duyalım ona Allah uefa finalinde oynamasını bile nasip etmedi ,senede toplasan 20 maç oynayan bir adamdı ayrıca Emre para için fenere gitti,terim 2000 senesinde Gs da kazandığının 5 katını veren feneri reddetti fark bu

emre kim ki saygı duyalım ona Allah uefa finalinde oynamasını bile nasip etmedi ,senede toplasan 20 maç oynayan bir adamdı ayrıca Emre para için fenere gitti,terim 2000 senesinde Gs da kazandığının 5 katını veren feneri reddetti fark bu

O zaman cevap ver bakalım FT UEFA Kupasını kazandıktan sonra niye takımın başında durmadı ? Neden çok sevdiği italyaya gitti ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt