Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangi konuda haksızmışım onu anlamadım? Ben Terim'e başarısız demedim bir şey demedim, sadece geçen sezon bir şey katmadı dedim (futbol olarak). Benim memnuniyetsiz olduğum nokta buydu ve herhangi bir istatistik ile bunu açıklaman zaten imkansız. Yoksa Galatasaray tarihinin en başarılı teknik direktörü olduğunu inkar etmiyorum ben. Zorla kendinizi bir şeyleri savunmak zorunda hissediyorsunuz, gereksiz bir çaba içerisindesiniz.

Yok, o konuda söylemiyorum. "Kebabci, Tarator, Parator" gibi abuk sabuk laflar ile Fatih Terim gibi bir degerimizi itibarsizlastirmaya calisan zihniyet ile sorunum var. Ve bu zihniyet varken, bende savunma moduna girmeye mecbur hissediyorum kendimi. Bu Fatih Terim´de olabilir, Jupp Derwall´da olabilir. Benim icin fark etmez. Bu shitstorm basaka bir Efsanemize karsida olsa, ayni sekilde karsilik veririm.

Ben sana o zihniyetin sahibisin demiyorum, o belirgin ve baskin zihniyet tarafindan cogu üyeler Fatih Terim konusunda, yalnis yönde etkilendigini belirtiyorum. Eger bu baskin zihniyetin varligini kabul edersek, cok daha acik bir sekilde tarisabiliriz, cok daha az huzursuzluk cikar.

Yoksa ben lafa degil, Tünele bakarim keyifimee bakariiiiiiiim ^^

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Gv8jyWWFY4I[/media]

kilit.gif

Yok, o konuda söylemiyorum. "Kebabci, Tarator, Parator" gibi abuk sabuk laflar ile Fatih Terim gibi bir degerimizi itibarsizlastirmaya calisan zihniyet ile sorunum var. Ve bu zihniyet varken, bende savunma moduna girmeye mecbur hissediyorum kendimi. Bu Fatih Terim´de olabilir, Jupp Derwall´da olabilir. Benim icin fark etmez. Bu shitstorm basaka bir Efsanemize karsida olsa, ayni sekilde karsilik veririm.

Ben sana o zihniyetin sahibisin demiyorum, o belirgin ve baskin zihniyet tarafindan cogu üyeler Fatih Terim konusunda, yalnis yönde etkilendigini belirtiyorum. Eger bu baskin zihniyetin varligini kabul edersek, cok daha acik bir sekilde tarisabiliriz, cok daha az huzursuzluk cikar.

Yoksa ben lafa degil, Tünele bakarim keyifimee bakariiiiiiiim ^^

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Gv8jyWWFY4I[/media]

Anlamsızca güldüm yalnız :D

Yani seni az çok attığın postlardan biliyorum, uzun uzadıya sürekli bir şeyler anlatarak savunuyorsun Terim'i. Daha önce de galiba seninle konuşmuştuk, bende sana uzun uzadıya neden Terim'e karşı cephe aldığımı anlatmıştım. Kendisi hakkında ağır da konuştum, hatta kimse laf etmezken eleştirenlerin başında geliyordum. Ama Kebapçı vs. olaylarına hiç girmedim. Kendisinin de rakamlar itibariyle en başarılı TD olduğunu zaten inkar etmedim ki, etmem için de bir sebep yok.

Benim için Terim olayı kapandı bitti, zamanında yeterince tartıştık. Bu saatten sonra da o noktaya dönme niyetinde değilim, o yüzden artık Mancini'nin hatalarını tartışırken olayı döndürüp dolaştırıp "Terim olsaydı"'ya getirmemek lazım diye düşünüyorum. Bu sebeple önümüze bakalım artık diyorum. Yoksa her puan kaybında birileri gelecek burayı hortlatacak, sonra diğerleri karşılık verecek. Fuzuli bir dolu gereksiz atışmalar. Değmez yani.

Evet simdi rahat bir nefes alip, huzurlu bir sekilde geceyi sonlandirabilirim. Güzel kardesim, birkere de haksiz oldugunuzu kabul edemezmisiniz ? Bu forumda belirli yapilar, kendilerine göre nefret üzerine kurulmus bir Dogma yaratmistir. Ve bundan bir cok arkadasimiz direkt yada indirekt etkilenmistir.

Bizim bulundugumuz alanin adini bilmiyormusun ? Hatirlatayim... > Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forumu... Bu alan anladigima göre, Galatasaray´in mazilerde basarilar ile dolu tarihini konusup tartismak icin hazirlanmistir. Ben önüme bakarim, sizde bakabilirsiniz ama tarih ile ilgili bir Yazi alanina girip, insanlardan ileri dogru bakmalarini istemek yerinde bir davranis olamaz. TARIH geriye bakip ders cikarmak icin vardir, yoksa zaten ileriyi düsünmenin bir sakincasi olamaz. Ama burasi yeri degil...

Saygilar

Karışmak gibi olmasın ama yanlış kişiyi yanlış forumda savunmaya kalkışıyorsun maalesef.

Burası bir çok mod ve adminler dahil anti terimci ile dolu.

Ben kitap dolu savundum nafile, pes ettim:DD

Bir antiyi positive cefirmek insanlarda imkansız genelinde. Bu hayatın her bölümü için ama galiba gecerli.

Bir şey kakasa o kakadır. Nokta!

Insanların coğu ya tersini olduğunu ikna et bizde kaka değil gül diyelim. Ama bu sadece lafdır ve lafda kalıyor.

Insanların genelinde, özelikle türk insanımızda, yanlışını yanlış olduåunu anlasa bile savunma mekayisması devreye giriyor.

Anlamsızca güldüm yalnız :D

Yani seni az çok attığın postlardan biliyorum, uzun uzadıya sürekli bir şeyler anlatarak savunuyorsun Terim'i. Daha önce de galiba seninle konuşmuştuk, bende sana uzun uzadıya neden Terim'e karşı cephe aldığımı anlatmıştım. Kendisi hakkında ağır da konuştum, hatta kimse laf etmezken eleştirenlerin başında geliyordum. Ama Kebapçı vs. olaylarına hiç girmedim. Kendisinin de rakamlar itibariyle en başarılı TD olduğunu zaten inkar etmedim ki, etmem için de bir sebep yok.

Benim için Terim olayı kapandı bitti, zamanında yeterince tartıştık. Bu saatten sonra da o noktaya dönme niyetinde değilim, o yüzden artık Mancini'nin hatalarını tartışırken olayı döndürüp dolaştırıp "Terim olsaydı"'ya getirmemek lazım diye düşünüyorum. Bu sebeple önümüze bakalım artık diyorum. Yoksa her puan kaybında birileri gelecek burayı hortlatacak, sonra diğerleri karşılık verecek. Fuzuli bir dolu gereksiz atışmalar. Değmez yani.

Sende kendine göre haklisin be kardesim... Skor taraftarligina bende karsiyim.

Sonrada Fatih Terim´i egosundan vururlar... ;)

Haklisin bu konuda

Bu ego konusuna çok sacma bir konu aslında. Egosuz insan yokdur . Birisinde belki azdır diğerinda daha güçlüdür.

Başarılı lider dediğimiz insanların hepsinde egoları üst seviyededir dahima. Birili belki gizlemesini dışarı doğru daha iyi biliyor.

Ah ego ahhhh:DD

Terim olsaysi eminimki su maclarin 3 unu alirdik

Futbolcularin hiçbirinin macla alakası yok

Sen selcugun yerinde olsan cabalarmisin

Tabiki hayir nasıl olsa forma garanti

Burakta oyle

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şike lobisinin adamidir kendisi. şikeyi aklamak için görevlendirilen güruhta yerini aldi.

Karışmak gibi olmasın ama yanlış kişiyi yanlış forumda savunmaya kalkışıyorsun maalesef.

Burası bir çok mod ve adminler dahil anti terimci ile dolu.

Ben kitap dolu savundum nafile, pes ettim:DD

Bir antiyi positive cefirmek insanlarda imkansız genelinde. Bu hayatın her bölümü için ama galiba gecerli.

Bir şey kakasa o kakadır. Nokta!

Insanların coğu ya tersini olduğunu ikna et bizde kaka değil gül diyelim. Ama bu sadece lafdır ve lafda kalıyor.

Insanların genelinde, özelikle türk insanımızda, yanlışını yanlış olduåunu anlasa bile savunma mekayisması devreye giriyor.

Ayni su andaki siyasi olaylar gibi

Tulun ve Tayfası ne yaparsa dogru muhabbeti

Manciyi efsane yapan beyinleride gördük burda

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ego konusuna çok sacma bir konu aslında. Egosuz insan yokdur . Birisinde belki azdır diğerinda daha güçlüdür.

Başarılı lider dediğimiz insanların hepsinde egoları üst seviyededir dahima. Birili belki gizlemesini dışarı doğru daha iyi biliyor.

Ah ego ahhhh:DD

Aslında tam buna yazilacak birsey var ama

Adim ateist e çıkmasın

Ne kadar pislik atarsanız, sezon başında takım top mu oynuyordu derseniz deyin; eğer Hoca takımdan kovulmasaydı bu sene bu şerefsiz köpeklerin şampiyonluk kutlamasını izlemek zorunda kalmayacaktık. Ünal Aysal kına yaksın, çıldırmamak elde değil maalesef..

Sen olsan gruptan da çıkamazdık o yüzden sorun yok.

bunun bizimle ne gibi bir ilişkisi var da konusu duruyor hala Demirörene de konu açalım tam olsun

Mancini sinirden gülüyordu

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt