Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
moderator arkadaslar cıdden bı konuyu merak edıyorum cevap verın kebapci tarator parator gıbı ıgrenc ınsanların kullanacagı sozlerı soylemek serbest mı cezası yok mu bunların?

moderator arkadaslar cıdden bı konuyu merak edıyorum cevap verın kebapci tarator parator gıbı ıgrenc ınsanların kullanacagı sozlerı soylemek serbest mı cezası yok mu bunların?

moderatörler ağır aysalcıdır...anti melocudur welllington isterler.....salih dursunu begenen tiplerdir..hiç futbol oynamamış ama bol bol fm oynamışlardır...

bu konuda ağır taraf tutarlar ama tarafsısız derler ertem şenerler gibi ...sorsan adeletin bekçileridir:)

moderatörler ağır aysalcıdır...anti melocudur welllington isterler.....salih dursunu begenen tiplerdir..hiç futbol oynamamış ama bol bol fm oynamışlardır...

bu konuda ağır taraf tutarlar ama tarafsısız derler ertem şenerler gibi ...sorsan adeletin bekçileridir:)

Yönetim öyle olsaydı Serkan moderatör olamazdı. Düşüncelerinizi paylaşırken biraz irdeleyin lütfen.

Taptap

Yönetim öyle olsaydı Serkan moderatör olamazdı. Düşüncelerinizi paylaşırken biraz irdeleyin lütfen.

Taptap

tamam ozaman sorumun cevabını alabılır mıyım? ozaman bende hagi ye unal aysala hatta dıger efsanemıze lakap bulup dalga gecmek ıstıyorum

Valla kullanılması yanlış ama düşünmesi doğru. Galatasaray tarihinde Emre'den sonraki 2. Büyük vakadır Terimin yaptığı

Terimi sevmeyenlerin alayi

Siyasi görüşünde n dolayi

Siyasi görüşü banada ters ama

Başarılı insan heleki su aciz yonetimi görünce daha iyi anliyoruz

Nelerle savastigini

Gitmekle iyi yapti

Herkes hak edildigi sekilde yonetilir

Boyle saça hesabi

Oynamayan mac secen oyuncular

Yabanci Türk ayrımı

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyice antuvari birşeye döndü bu başlık.

utanin.. utanin !

bugün bir fenerliyken kavga ederken adamlara UEFA kupaniz varmi sorusunu sordugunuzda ve karsinizdaki fenerlinin nasil sus pus oldugunu görüyorsaniz.

bunun en büyük mimari fatih terimdir !!

gün gelecek galatasarayin basina baskan olarak gececek !

Mojitoyu görsen bomba diye karakola götürürsün

Konuyu dagıtma kardeş ft hakkında düşüncelerin varsa yaz yoksa genel sohbet bölümünü kullanabilirsin iyi forumlar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hiç fm oynamadım hayatımda diyebilirim ,herkes neler yazdığımı zaten biliyor daha önceden, bir kaç sayfa önce seninle tam zıt postlar var mesela,bir rahatsızlığın olursa raporla direk, gereken yapılır merak etme, forum kuralları dışına çıkan herkese eşit mesafedeyiz emin olabilirsin:)

hiç fm oynamadım hayatımda diyebilirim ,herkes neler yazdığımı zaten biliyor daha önceden, bir kaç sayfa önce seninle tam zıt postlar var mesela,bir rahatsızlığın olursa raporla direk, gereken yapılır merak etme, forum kuralları dışına çıkan herkese eşit mesafedeyiz emin olabilirsin:)

hadi bakalım

serkan kardesım yukarda bı soru sordum hala cevap beklıyorum ya toplanın moderatorler suna bı son verın yada hersey serbest olsun ısteyen ıstedıgını desın karısmayın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt