Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kovulmasaydı şu an 4. yıldız göğsümüzdeydi. Her ne kadar kendisine kızgın olsak da gerçek bu.

Kovulduğu için fener bu sene bizden önce takacak 4. yıldızı %90.

Kaçmadan önceki seneyi 71 puanla bitirmiştik üstelik ZTK'da da ilk turda elenmiştik. Fener 74 puanla şampiyon oldu bu sene.

Yanar döner olup delikanlı gibi görünmeye çalışan zat. Emeklerine saygı duyuyorum ama artık benim için değerli bir şahsiyet değildir kendisi. Bu delikanlı tavırlarıyla anca çoluk çocuğu kandırır artık.

Kaçmadan önceki seneyi 71 puanla bitirmiştik üstelik ZTK'da da ilk turda elenmiştik. Fener 74 puanla şampiyon oldu bu sene.

Benim inancım bu; ne yapar ne eder şampiyon yapardı Hoca kalsaydı, Ersun'un esamesi okunmazdı. Demirören şerefsizi ile ilişkisinden dolayı kendisine ben de çok kızgınım, orası ayrı ama sportif anlamda Hoca'dan daha başarılı olabilecek kimse yok maalesef.

yani? fener sampıyon mu olurdu dıyorsun? lıg aynı lıg takımların guclerı aynı hıcbısey degısmemıs dımı objektıf bı karsılastırma yapılabılır mı? fener puanını artırdı hadı neyse de bjk bıle puanını artırıyorsa lıgde takımlar gecen seneden daha kotu demektır..

Benim inancım bu; ne yapar ne eder şampiyon yapardı Hoca kalsaydı, Ersun'un esamesi okunmazdı. Demirören şerefsizi ile ilişkisinden dolayı kendisine ben de çok kızgınım, orası ayrı ama sportif anlamda Hoca'dan daha başarılı olabilecek kimse yok maalesef.

Sportif anlamda başarılı olacağını bilse bu sene de kaçmazdı emin ol. Lige yaptığı başlangıç, yaz transferleri de en ufak fırsatta kaçacağının göstergesiydi zaten.

yani? fener sampıyon mu olurdu dıyorsun? lıg aynı lıg takımların guclerı aynı hıcbısey degısmemıs dımı objektıf bı karsılastırma yapılabılır mı? fener puanını artırdı hadı neyse de bjk bıle puanını artırıyorsa lıgde takımlar gecen seneden daha kotu demektır..

Fener tek kulvarda giderken onun önüne asla geçemezsin. İstersen Terim'i getir istersen Mou'yu getir. Sen haftada 2 maç yaparken adamlar 1 maç yapıyorlar. Ortada zaten haksız rekabet var. Biz de mal gibi bunların CL'y alınamalarına seviniyoruz.

Üzülerek söylemem gerekiyor ki gözümde çok değer kaybettin Fatih Hocam... Herşeyi geçtim brezilya maçında cüneyt çakır denen eyyamcıyı övmen ve hollanda maçında muavininin(büyük ihtimal senin dolduruşlarınla) sneijdere laf çakmaya çalışması falan hoş olmadı. Fazla zorlama ve lütfen eleştirilen bir efsane olarak kal. Böyle gidersen onu da kaybedeceksin...

Fener tek kulvarda giderken onun önüne asla geçemezsin. İstersen Terim'i getir istersen Mou'yu getir. Sen haftada 2 maç yaparken adamlar 1 maç yapıyorlar. Ortada zaten haksız rekabet var. Biz de mal gibi bunların CL'y alınamalarına seviniyoruz.

oyle de terımın 3 kulvarda gıdecegını sanmıyorum zaten ya cl den yada ztk dan mutlka elenırdık gecen sene oldugu gıbı..ztk dan elenınce basa bas gıderdık en kotu..bu kadar puan farkı olmazdı son haftalarda gıderdı sampıyonluk..ama hersene sampıyon mu olacaz yeaa tayfası bunu da begenmezdı bılıyorum :)

kactı mı? :) hıc tartısmayalım ozaman adamı antremandayken kovdular kactı dıyorsun ya...

" Ben başkaları rahat edecek diye 2 yıllık sözleşme imzalayacak değilim" diyen de bendim zaten. Adam ipleri çoktan kopartmış bahane arayıp, her fırsatta başkana laf sokup duruyordu. Bunu göremediyseniz sorun sizdedir müdür.

Evet kaçtı. Milli takıma kaçtı problem mi var?

evet mıllı takım galatasaraydan daha ıyı bı yerde oraya zıplamak ıcın bızı kullandı boyle dusunen zıhnıyete karsıyım...adamı antremanda kovuyorsun terı sogumadan kızından ogrenıyor kovuldugunu..bı hafta oncesınde gıt derlerse dırenırım ben 40 senedır bu klupteyım dıyen adam kacar haklısın.

" Ben başkaları rahat edecek diye 2 yıllık sözleşme imzalayacak değilim" diyen de bendim zaten. Adam ipleri çoktan kopartmış bahane arayıp, her fırsatta başkana laf sokup duruyordu. Bunu göremediyseniz sorun sizdedir müdür.

yahu nıye sureklı bı sene bı sene uzatıyordu ozaman baskan? noldu da bırden 2 senelık ıstedı? adama guvenmeyıp ılk 2 sene bırer senelık yap sonra 2 ıste..ilk ımzaladıgında 2 senelık kontrat ımzalayıp alı durustu eve yollayıp 1 e cevırme olaylarını bılmıyorsunuz galıba?

evet mıllı takım galatasaraydan daha ıyı bı yerde oraya zıplamak ıcın bızı kullandı boyle dusunen zıhnıyete karsıyım...adamı antremanda kovuyorsun terı sogumadan kızından ogrenıyor kovuldugunu..bı hafta oncesınde gıt derlerse dırenırım ben 40 senedır bu klupteyım dıyen adam kacar haklısın.

Ya bırakın demagojiyi. Yok kızından öğrenmiş de yok teri soğumamış da. Bu memlekette ne işçiler ne mühendisler işinden atılıyor teri soğumadan iş çıkışı bidaha gelme diyorlar insanlara. Terim'in ne özelliği var da davul zurnayla tebligat gönderecekler. Kovulacağını kendisi de biliyordu zaten bir hafta önceden yönetim toplantı yapacağını ve bu konuda karar alacağını bas vas bağırmıştı. Hayatımız demagoji bu ülkede, herkesin ağzında bi mazlum edebiyatı.

Fatih Terim, Ünal Aysal'dan doğru düzgün muamele görseydi bu ayrılık yaşanmazdı. Bülent Tulun vs. abuk subuk adamların gazı ile başkan Fatih Terim'in gitmesi için elinden geleni yaptı. Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak'ı da göndermesinin tek sebebi Fatih Terim'den kurtulmaktı. Sonucu maalesef çok acı oldu ve herhangi bir şekilde toparlanmamız da imkansız gözüküyor.

Fatih Terim'in Demirören'in kanatları altına girmesi ise kendisine hiç yakışmadı, asla affetmeyeceğim.

Fatih Terim gittikten sonra büyük ayıp etmiş olsa da durumun bu noktaya gelmesi başkanın suçu.

Durum budur.

GSC Forumundan F.Terime edilen küfürler, garip garip lakaplar takilisi hic sevmedim.

Ne yani Terim Robot mu. Hic mi hata yapamicak...sanki hepimiz mükemmel insaniz

Ayrica olayini tam tamini berkide bilmiyoruz.

Egosa ego, hatalarsa hatalar...ama Basarila Basari..ve bunun icin benden daima saygi duracak Imparator

yahu nıye sureklı bı sene bı sene uzatıyordu ozaman baskan? noldu da bırden 2 senelık ıstedı? adama guvenmeyıp ılk 2 sene bırer senelık yap sonra 2 ıste..ilk ımzaladıgında 2 senelık kontrat ımzalayıp alı durustu eve yollayıp 1 e cevırme olaylarını bılmıyorsunuz galıba?

Güzel kardeşim 2 yıllık uzatmak suçmuş gibi bir algı oluşmuş sizde. Adam hocaya güvenmiş, medyada sussun diye (ki, her sene lig bitiminde aynı haberler yapılıp duruyordu. ) 2 senelik sözleşme önermiş olabilir. Hadi 2 yıldan 1 yıla çekse bu tepkini anlarımda, 1'den 2'ye çekmedeki tepkiyi anlayamam. Komik olmayın allah aşkına.

Ya bırakın demagojiyi. Yok kızından öğrenmiş de yok teri soğumamış da. Bu memlekette ne işçiler ne mühendisler işinden atılıyor teri soğumadan iş çıkışı bidaha gelme diyorlar insanlara. Terim'in ne özelliği var da davul zurnayla tebligat gönderecekler. Kovulacağını kendisi de biliyordu zaten bir hafta önceden yönetim toplantı yapacağını ve bu konuda karar alacağını bas vas bağırmıştı. Hayatımız demagoji bu ülkede, herkesin ağzında bi mazlum edebiyatı.

demogojıyle alakası yok bunun..bı ıscı bı muhendıs bı sırkete 40 sene emek verdıkten sonra ınsan gıbı ugurlanır layık oldugu sekılde ugurlanır en azından..mazlumluk bı durum yok iki tarafın egosunu gormeyıp sadece bı tarafa sucu yuklemek yanlıs..terıme ne kadar kızıyorsanız baskana da kızacaksınız..baskan daha zekı daha uyanık davranıp boyle gosterdıgı ıcın herseyı terıme atmamak gerek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt