Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne klasını yerim onun neyi klastı.

At olayı iyiymiş yalnız bilmiyordum :D

aklıma geldı yıne guldum bi ara bak mutlaka baha kutupta yaz gıbı özledım senı trıbınde takılıyor bu dallama arkaya at getırmıs hooo ohoooo ohaaa dıye bağryo :asd:

Baha çok bozuldu tabi terkettıı orayı arkasndan ayarsız mehmette kufurler savura savura onu peşledi :asd:

eski programlar guzelmıs yahu

daha sevda demırel hande ataizi ve medyumlar kavgasına gırmedık bıle

[media]https://www.youtube.com/watch?v=LvWCqzw4UAw[/media]

Osman dediğin olayı ararken baha, çarkıefelek, stüdyo, at, stüdyodaki at derken çok başka yere geldim :(

Osman dediğin olayı ararken baha, çarkıefelek, stüdyo, at, stüdyodaki at derken çok başka yere geldim :(

yanı sence gecenın en hazin sonu bu mu unal aysal demirören yan yana nasıl otururdan çarkı felek ve ata geldık :D arada yasak aşkları ve ruhsarı katmadım bıle dusun :asd:

alisan_sezin%20erbil_mehmet%20ali%20erbil0078.JPG

ece erkenle sabah şekeri miydi kaçırmazdık

daha evvelınde (@Recep Yıldırım bılmez tabı ) pop 97 98 99 2000 diye programları vardı ozamanlar daha bi lolıtaydı tabı alı san gıbı 1000 tane gelsın umursamzdı. Popçu çelik hayranıydı kırmızı şampanya sever orkidelere hayrandı.en sevdiği renk pembeydi.

ben hep dj akman dinledım

bende Haluk Levent hastasydım ya zor aşk şarkısı en efsosu dur tüüm sarkıları arasında dağlar,gökova,yollarda bulurum senı arak kaçış şarkısı vs vs. tabı onun dısında 90ların popcuları herzaman bir baskadır.

İbo hülya avşar aşkı hakkında ne düşünüyorsunuz bide hülya avşarın kardeşi diye tanıttıgı şahıs kızıdır
4613-helin-avsar-seksiz-iliski-olmaz-51cd53d339171.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt