Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende Haluk Levent hastasydım ya zor aşk şarkısı en efsosu dur tüüm sarkıları arasında dağlar,gökova,yollarda bulurum senı arak kaçış şarkısı vs vs. tabı onun dısında 90ların popcuları herzaman bir baskadır.

Dağlar müthiş.

Bilmediğim şarkısı yok herhalde. Zor aşk'ı söylediğinde lise 2'deydik sanırım. Bizim arkadaş lisenin radyosunu yönetiyordu. Bu şarkıyı çalıyordu. Okuldaki ülkücü tayfa rahatsız olmuştu. Liderleri vardı bir tane o demişti, boşverin olum adam ne güzel söylüyor bak bunu çalsın başka şarkısını gene çaldırtmayız.

Recep ve Oğulcan'ın nostaljisi

n1qw5.jpg

Ela gözlü benli dilber

Sen de olasın benim gibi

Bahçende güller bitmesin

Kapından hekim geçmesin

Dalında bülbül ötmesin

Sen de olasın..benim gibi.

Dağlar müthiş.

Bilmediğim şarkısı yok herhalde. Zor aşk'ı söylediğinde lise 2'deydik sanırım. Bizim arkadaş lisenin radyosunu yönetiyordu. Bu şarkıyı çalıyordu. Okuldaki ülkücü tayfa rahatsız olmuştu. Liderleri vardı bir tane o demişti, boşverin olum adam ne güzel söylüyor bak bunu çalsın başka şarkısını gene çaldırtmayız.

o şarkının birde devamı vardır

istanbulum

bitmez çilem

şarkılarda hep söylenen

akşamlarımızı özledim

burda bitmesın hıkayem.

edirneli iki gencin uni yüzünden ayrı düşmesinı konu alıyormus esasen

amatör kaıytlarına bile girdim bir ara şarkılarına doyamadğım için. güneş topla benim için,kan revan içindeyim,düşler sokağı ve biton anadolu türküsü.

bambaşka birşydı o dönem benim için kendisi ama daha sonra şebo ıle bırlıkte yavas yavas tukettıler kendılerını.

gercı hala dınlerım ama o hayranlık orda kaldı

recep pokemon vardı knk hatırlıon mu za xd

evet bebenın tekı kendını pıkacu sanım pencereden atlamıstı gerizekalı gecen bulduk o cocugu tüm sözlükte rezil ettik Xd

cocugun face fotolarına yorum atmıslar hep pokemon ucuyomuydu gerizekalı senın yuzunden ızleyemedık devamını falan

o şarkının birde devamı vardır

istanbulum

bitmez çilem

şarkılarda hep söylenen

akşamlarımızı özledim

burda bitmesın hıkayem.

amatör kaıytlarına bile girdim bir ara şarkılarına doyamadğım için. güneş topla benim için,kan revan içindeyim,düşler sokağı ve biton anadolu türküsü.

bambaşka birşydı o dönem benim için kendisi ama daha sonra şebo ıle bırlıkte yavas yavas tukettıler kendılerını.

gercı hala dınlerım ama o hayranlık orda kaldı

Hitap ettikleri kitleyi taşıyamadılar sanki. Haluk'un gene bir tavrı duruşu var da, Şebo hala 18-19 yaş kızlara hitap ediyor gibi. Ha görsem sarılırım o ayrı.

Bizim bir arkadaş ABD'de bir mağazada karşılaşmış durduk yere şansa bak. Çok da alçak gönüllü kadın diyor sohbet etmişler falan.

Çok salak bir sebeple Şebnem Ferah konserine gidememiştim hatırladıkça kızıyorum söz konusu şahsa (bayan tahmin edeceğiniz üzere)

evet bebenın tekı kendını pıkacu sanım pencereden atlamıstı gerizekalı gecen bulduk o cocugu tüm sözlükte rezil ettik Xd

cocugun face fotolarına yorum atmıslar hep pokemon ucuyomuydu gerizekalı senın yuzunden ızleyemedık devamını falan

Ahahaha hala devam ediyor adamlar 17.sezonda bizim ülke bir çizgi diziyi bile yayınlayamıyor daha :D

Olm bizim ülkede yabancı dizi ve çizgi filmleri sırayla yayınlamak gibi bi olay yoktu ki. Bildiğin CNBC-e getirdi o kavramı öncesinde yoktu öyle birşey.

Ortadan girerlerdi, arada başa dönerlerdi, hiç birinde de sonunu getirmezlerdi. İki gün üst üste birbirini takip eden konu olmazdı yani.

Ahahaha hala devam ediyor adamlar 17.sezonda bizim ülke bir çizgi diziyi bile yayınlayamıyor daha :D

Dünyada esen Pokemon rüzgarı Mersin’de az kalsın can alıyordu. Mezitli Beldesi’nde Ağırbaş ailesinin oğlu Ferhat Ağırbaş (4), kendisini çizgi film kahramanı Pokemon sanarak, oturdukları apartmanın 7. katından uçmaya kalkıştı.

Annesi markete gidince Pokemon tutkunu Ferhat, çizgi film kahramanına özenerek kendini 7. kattan boşluğa bıraktı. 21 metre yükseklikten çim ve toprak zemine ayakları üzerine düşen Ferhat, olayı gören annesi tarafından derhal Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Şans eseri yumuşak zemine ‘çakılan’ Ferhat’ın sol bacağının kırıldığı belirlenirken, sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Halen çocuk cerrahi servisinde tedavisi süren Ferhat, “Neden düştün" diye soran doktoru Selahattin Toktaş’a olayı şöyle özetledi: “Ben Pokemon’um ve Pokemon gibi uçtum."

Hâlâ Pokemon’la yatıyor

Çocukları mucize eseri kurtulan Cemal ve Füsun Ağırbaş, Ferhat’ın Pokemon tutkusu karşısında çaresiz kalmış. İki çocuk annesi 38 yaşındaki Füsun Ağırbaş, çaresizliğini şöyle anlatıyor:

“Bu durum nereye varacak? Her anı Pokemon’la geçiyor. Televizyonda izledikten sonra ortalıkta satılan oyuncakları, broşürleri alıyor. Şu an hasta yatağında bile, Pokemon Taso denilen oyuncağı elinden düşürmüyor. Yetkililerin buna bir çözüm getirmesi gerekir."

Yasak çözüm değil

Mersin Devlet Hastanesi Psikiyatri doktorlarından Bünyamin Gümüş, Japonya’dan tüm dünyaya yayılan Pokemon çılgınlığı tehlikesine şöyle dikkat çekiyor:

“Pokemon çılgınlığı maalesef ülkemizde de ön plana çıktı. Filmlerin şiddet içermesi çocukları olumsuz yönde etkiliyor. Pokemon hareketini çocuk kendisine model olarak seçebilir. Aynı hareketleri yapabilir. Ailenin yasağı da pek işe yaramaz. Çünkü okula giden, sokağa çıkan çocuk arkadaşının elinden Pokemon oyunlarını buluyor ve oynuyor."

Taso muhabbeti var dı bir de. Obez olmustum kücükken cipslerden taso cıkacak diye

Hitap ettikleri kitleyi taşıyamadılar sanki. Haluk'un gene bir tavrı duruşu var da, Şebo hala 18-19 yaş kızlara hitap ediyor gibi. Ha görsem sarılırım o ayrı.

Bizim bir arkadaş ABD'de bir mağazada karşılaşmış durduk yere şansa bak. Çok da alçak gönüllü kadın diyor sohbet etmişler falan.

çok konserıne gittim şehir şehir peşinden ciddi ciddi seviyordum kadını hatta bi arkadaşım bunun yanındakılerden buketten ders alıp onla bırlıkte çaldı bi ara o da kendısıyle tanısmıs senıne söyledıklerınle aynı seylerıı söyledı şebnem ferahla ılgılı hep hayran hayran alık alık dınlerdım büyülü gelırdı ama bir yerden sonra o kırılma noktasını gecemeyınce birde bir kaç şeyi görüp duyup dınleyınce kendısınden o hayranlk kalmıyor senınde dediğin gıbı hıtap ettiği kitle birazdaha genısleyemıyor bizlerde yaslanmaya baslayınca kıtle dısı kalıyrz otomatıkman :D.

yine dediğin gibi görsem bende sarılırım o fırsat kacmaz

Aha cocukta bu

8E41082FB9169843AB0608C7953AA361.png

6939incid4768761.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt