Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taso muhabbeti var dı bir de. Obez olmustum kücükken cipslerden taso cıkacak diye

ben onun hılesını bulmustum ozamankı kafayla hıle sanıyrdum ıste. bakkalcı görmeden sıktırıdm pakeri.

şerefsiz onix ve misty canımı okumustu bı turlu cıkmamışlardı

paso brook pasoo

çok konserıne gittim şehir şehir peşinden ciddi ciddi seviyordum kadını hatta bi arkadaşım bunun yanındakılerden buketten ders alıp onla bırlıkte çaldı bi ara o da kendısıyle tanısmıs senıne söyledıklerınle aynı seylerıı söyledı şebnem ferahla ılgılı hep hayran hayran alık alık dınlerdım büyülü gelırdı ama bir yerden sonra o kırılma noktasını gecemeyınce birde bir kaç şeyi görüp duyup dınleyınce kendısınden o hayranlk kalmıyor senınde dediğin gıbı hıtap ettiği kitle birazdaha genısleyemıyor bizlerde yaslanmaya baslayınca kıtle dısı kalıyrz otomatıkman :D.

yine dediğin gibi görsem bende sarılırım o fırsat kacmaz

ben de konser dvd'si var 2007 İstanbul galiba, şimdi hatırlamıyorum hangi şarkı, ön sıradaki bir adamı sahneye çıkartıp onunla dans ederek söylüyordu. Ergen kızlar gibi kıskanmıştım ilk izlerken ulan ben olacaktım orada ya diye. :D Bir de dvd ye çekiliyor düşünsene anıyı :D

yok okudum baya :D

magazin bilgim yerlerde olunca biraktimdi

@Osman Uzdu

o belalim dizisinde ki hatun ,daha sonra bir ara haberlerde por. sekterunun eline dusmus diye cikmisti

zamaninda arattim bulamamistim (cocukluk askimdi)

----

evet konu simdi anlasildi :D

ben de konser dvd'si var 2007 İstanbul galiba, şimdi hatırlamıyorum hangi şarkı, ön sıradaki bir adamı sahneye çıkartıp onunla dans ederek söylüyordu. Ergen kızlar gibi kıskanmıştım ilk izlerken ulan ben olacaktım orada ya diye. :D Bir de dvd ye çekiliyor düşünsene anıyı :D

o konserden dvd kaydından sonra zaten o dans olayı bı rituale döndu zaten hiç bi konserınde önlerde olamazdm hep o anın hayallerını kurardım ama işte şanslı veletler kapardı dansı. yahu zaten gel dese anında heyecandan burnum kanar bayılırdım o an heralde :D ergenlık ıste :asd:

yok okudum baya :D

magazin bilgim yerlerde olunca biraktimdi

@Osman Uzdu

o belalim dizisinde ki hatun ,daha sonra bir ara haberlerde por. sekterunun eline dusmus diye cikmisti

zamaninda arattim bulamamistim (cocukluk askimdi)

----

evet konu simdi anlasildi :D

yok yahu maalesef yalan haber :\ yıllardır Arzu Yanardağ'ı da İlknur Soydaşı da takıp ederım haklarında oyle haberler cıksada gerceği yansıtmadı hıc bır zaman

bugun ıftarda kebabcıya gideyim cidden canım cekti

yani kısa lafın özü beyler. Başkan hata yapmıştır ama hata yapmakta biz insanlar içindir. Ben başkanı affediyorum.

o konserden dvd kaydından sonra zaten o dans olayı bı rituale döndu zaten hiç bi konserınde önlerde olamazdm hep o anın hayallerını kurardım ama işte şanslı veletler kapardı dansı. yahu zaten gel dese anında heyecandan burnum kanar bayılırdım o an heralde :D ergenlık ıste :asd:

Bu hislerin aynılarını yaşarken eşek kadar adam olmam detayını göz ardı ettiğimiz için teşekkürler.

iyi mi kotu mu ,ikilemde kaldim :D

arzu yanardag ,abi isim soyisim felc ediodu beni

bi filmi vardı asansör diye. aman aman bı fılm değil. izlesende izlemesende bısey kaybetmezsın ama olay Arzu Yanardağ ise o film bulunmaz hint kumasdır.

resmen hayranları ıcın ufak capta bı destan yazdı o dönem.

Çok güzel bir mesaj vardı aklımda kapanış için konuyu ilk mesaja bağlayacaktım bu geceki ama üşendim zaten millet de okumaz uzun diye.

sebnem ferah ,kasedine para verdigim iki sarkicidan birisidir bu arada (konuya alaksiz daldimda)

digeri limb bizkit ti.

konserine ,artik pek dinleyici degilken gittim (samsunda okurken)-yakindan tanidigim bir veltlede dans etmisti. hepten kayboldu gitti.

ama bugun sarkisini herzaman dinlerim ( oyleydi galiba)

bu arada baskan ne yapsa haklidir

Başkanın yaptığı terimin yaptığının yanında devede kulak kalır.

Üstelik başkanın bir hata yapması terimi aklamaz.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Rh4BpQJevn0[/media]

daha yeni görüyorum bunu

Sözlükten;

mesela fatih terim de bir galatasaray efsanesidir. bunu kimse inkar edemez. benim merak ettiğim hiç şampiyon olmasa da 10-11 yıl galatasaray forması giyip kaptanlık yapması onu uzun yıllar galatasaray'da oynama ve emekleri kontenjanından galatasaray efsanesi yapıyor mu? bence sanki fatih terim galatasaray'da 4 sene şampiyonluk türlü türlü kupalar ve uefa kupası'nı kazanınca efsane olarak nitelendirildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt