Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=_gUjm5hZCb4[/media]

Benzetmeler... ilginc...

Piskopat...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=baWHCS-kyy4[/media]

Burda da Terime "Karton Imparator" diyor...:ka23::ka23::ka23::ka23:

Aylar önce "Fatih Terim benim icin bitmistir" demis...:ka25:

Der tabi, adam parasini böyle kazaniyor. Tam bir Show-Man ...

Aynen...Hangi takimi tutugunu de kimse bilmiyor, ROK bir programda "Hoca Coculuktanberi G.Sarayli" demis, ama bana göre Cakar hic bir takim desteklemiyor, kendisi tam bir narzist und wenn alle A sagen sagt er B , einfach um herauszustechen haha... :D

la o sizofrenin her tarafi hal ve hareket olsa ne yazar?adm bildigin paranoyak!!

paranoyak, narsist hepsinden var... Gs´lisi sevmez, Fenerlisi sevmez, BJK´lisi sevmez ama hepsi izlerler. "Ahmet Cakar ne diyecek aceba" diye merak ederler... Ve gömülürler ekran basina. o da kazanir paralari. bir kismi tazminatlara, bir kismi cebine iner...

Ekli dosyalar

• Unbenannt.webp
    Unbenannt.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 181
biz dava adamiyiz,öyle don degistirir gibi avatar degistirmeyiz..:)

aynen hacım ya bu olaya bende ısınamadım.

üye olduğumdan beri mario kempes metin oktay ve bunun dışında bir tane adını koyamadığım bi avatar olmuştur. öyle avatar yapınca kalıyor bende de.

Aynen...Hangi takimi tutugunu de kimse bilmiyor, ROK bir programda "Hoca Coculuktanberi G.Sarayli" demis, ama bana göre Cakar hic bir takim desteklemiyor, kendisi tam bir narzist und wenn alle A sagen sagt er B , einfach um herauszustechen haha... :D

Ahmet Cakar benim bildigim Galatasaray´liydi gencken... Ama Türkiye´de hakemlik yapip küfür yiyen bir insanin takim sevgisi kaldigini sanmiyorum. Kendini begenmis bir insan olarak hele bunu hic kaldiramaz.

Ben Ahmet Cakar´in yorumculuguna o yüzden saygi duyarim. Ve yorumculari taraftar gözü ile degerlendirmem. Adam hep sisteme karsi, herkeze karsi. herkez Aziz Yildirim´in önünde egilirken, gidiyor herifi horoza benzetiyor. :D Fatih Hoca bile zor elestiriliyor medayada mesela...

paranoyak, narsist hepsinden var... Gs´lisi sevmez, Fenerlisi sevmez, BJK´lisi sevmez ama hepsi izlerler. "Ahmet Cakar ne diyecek aceba" diye merak ederler... Ve gömülürler ekran basina. o da kazanir paralari. bir kismi tazminatlara, bir kismi cebine iner...

kim takar ahmet cakar hirbosunu?erman hoca gibi adamlar dururken kimse bakmaz bu sizofren herife..

kim takar ahmet cakar hirbosunu?erman hoca gibi adamlar dururken kimse bakmaz bu sizofren herife..

Galatasaray taraftarinin Erman Toroglu sempatisi, Erman´in Aziz Yildirim ve Fenerbahce nefretinde yatiyor. LIG TV´de az sallamiyordu bize, ama sonra Aziz´in istegi ile kovulunca ve bu tapelerde ortaya cikinca restmen savas acti Fenerbahce´ye. Erman Hoca´yi gerci bende severek izlerim. Türkiye´de hele hele medyada sisteme karsi gelen insanlar lazim. Seversin, sevmezsin o baska.

al ermanı vur ahmete en iyisi bülent yavuz.

bunların alayı mikser arkadaşlar boşverın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt