Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu forumda arkalarindan dönek demesinler diye ft israrindan vazgecmeyen onlarca insan var,yoksa gercekten terim-tüpcü isbirligi hoslarina gittiginimi falan saniyorsunuz?
neyse hatadan dönmekte bir erdemdir..

★☆★

Izlanda tdsi bizim ulu imparatorumuzla resmen matrak geçmiş. Ayıp.

Terim kaosu sever..Terim'den daha iyi adam gelmez Milli Takıma,arkasında durmak lazım

bakalim 4-5 böyle mac daha oldugunda tüpcü basin toplantisinda ne diyecek. imzayi atarken bize iyi laf sokuyordu

Yine 3 gol yedik, cok daha farkli olabilirdi. Net pozisyonlari da kacirdilar. Cekler ve İzlanda varken gruptan cikmamiz zaten cok zor. Hollandanin yeri zaten garanti gibi.

Gozuyle taktik degistirebilen adamin degerini bilin gencler :D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kovulmamak için akıllıca bir hamle.

Hoca aynısını GS'de de yapsa kolay kolay kovulmazdı.

Yabancı hoca gelince aynısını yapıyor bu konuda destekliyorum. Ayrıca TFF aleyhine bir durum olduğu için daha da hoşuma gitti.

tapatalk

Radyospor - 15 milyon euro'luk madde
Bu haber doğru ise futbol ile Millilik kavramlarını fazla iç içe geçirmiş olan bazı değerli kardeşlerimin kendilerini tekrardan tartabilmelerine vesile olur inşaAllah !

Arkadaşım . Mevzu sadece bu haber değil 15 m Euroluk tazminatda önemli değil 1 sene geçio zaten yakında beklersin sonra kovarsın.

Ben Hiddink 6 m euro alırken Fatih Terim in 3,5m euro aldıgına inanmıyorum.
Hiddink in sözleşmesini istemişdi zaten imza atmadan önce..

Daha fazla alıyordur..

Neyse ben size olacağı söylim. Her yerde de söylüyorum çevremede ..

Biz bu gruptan çıkamayız.

Fatih Terim ve Demirören de

Ya delikanlılık yapar istifa ederler yada Yine değişim edebiyatı yapıp paraları cukkalamaya devam ederler..

Olurda Fatih Terim bırakırsa tazminatını alıp.

İddiam odur ki bir sonraki durağı Fenerbahçe olacak..

Bir daha GS da Ali dürüst hariç hiç bir başkan fatih Terimle çalışmaz. O Egonun altında ezilmek istemez.

Fatih Terimin Avrupaya gitme ihtimalini de Benim Kate upton la beraber olma ihtimalimden bile düşük görüyorum.

Ne yapıcak Fatih Terim gibi bir adam boş boş beklicek mi ?
Zaten FB taraftarı da yönetimide sempati duyuyor.
Geçireceklerdir başlarına diye düşünüyorum..

Hep içimde böyle bir his var bakalım neler olucak.
5-10 yıl içinde Fatih Hocayı FB nin basında göreceğiz gibime geliyor.

Arkadaşım . Mevzu sadece bu haber değil 15 m Euroluk tazminatda önemli değil 1 sene geçio zaten yakında beklersin sonra kovarsın.

Ben Hiddink 6 m euro alırken Fatih Terim in 3,5m euro aldıgına inanmıyorum.
Hiddink in sözleşmesini istemişdi zaten imza atmadan önce..

Daha fazla alıyordur..

Neyse ben size olacağı söylim. Her yerde de söylüyorum çevremede ..

Biz bu gruptan çıkamayız.

Fatih Terim ve Demirören de

Ya delikanlılık yapar istifa ederler yada Yine değişim edebiyatı yapıp paraları cukkalamaya devam ederler..

Olurda Fatih Terim bırakırsa tazminatını alıp.

İddiam odur ki bir sonraki durağı Fenerbahçe olacak..

Bir daha GS da Ali dürüst hariç hiç bir başkan fatih Terimle çalışmaz. O Egonun altında ezilmek istemez.

Fatih Terimin Avrupaya gitme ihtimalini de Benim Kate upton la beraber olma ihtimalimden bile düşük görüyorum.

Ne yapıcak Fatih Terim gibi bir adam boş boş beklicek mi ?
Zaten FB taraftarı da yönetimide sempati duyuyor.
Geçireceklerdir başlarına diye düşünüyorum..

Hep içimde böyle bir his var bakalım neler olucak.
5-10 yıl içinde Fatih Hocayı FB nin basında göreceğiz gibime geliyor.
Fatih Terim FB'ye falan gitmez. Gitse en popüler döneminde giderdi, eski yöneticilerinin açıklaması var GS'de aldığının bilmem kaç katını teklif ettik gelmedi diye... Tamam adamı sevmeyebilirsiniz de o kadar abartmayın.

tapatalk

Radyospor - 15 milyon euro'luk madde
Bu haber doğru ise futbol ile Millilik kavramlarını fazla iç içe geçirmiş olan bazı değerli kardeşlerimin kendilerini tekrardan tartabilmelerine vesile olur inşaAllah !
Haber noktası noktasına doğru.
Adam o kadar ego sahibiki imza atmadan önce hiddinkin sözleşmesini görmek istemiş.
Ve bunları bizim takımın başında iken yapmış.

Fatih Terim Fenerbahce´ye gitmeden önce bazilarinizin Fenerbahce´li olmasi daha yüksek ihtimal bana göre... Evet art niyetli bir iddiada bulundum, cünkü kabul edin siz art niyetlisiniz. Zamaninda 3-4 katlik teklifleri red etmis ve Galatasaray´da kalmis bir insan, biraz daha fazla saygi hak ediyor bu konuda.

Bazilari zamaninda sabotaj, sabotaj diyip Selcuk ve Burak gibi garibanlara yükleniyordu. Önce Melo, sonrada Bruma devamli Terim ile ilgili aciklamalar yapiyorlar... Aceba gercekten bir sabotaj var, ve bunu Terim´in emri ile yapan yerliler degilde, yabancilar mi ??? :sirit:

Bruma: "Gazeteci olsaydım Fatih Terim ile röportaj yapmak isterdim."

Melo: "Fatih Terim icin herseyi yaparim, benim icin Babadan bile öte"

Bu siyahladigim kisim cok tehlikeli iste... :D Ulan böyle bir aciklamayi Selcuk ve Burak gibi oyuncular yapsaydi foruma idam sehpasini getirirlerdi... :D hahahaha

- Ulan deyince herzaman aklima "Ulan Avda" geliyor nedense ^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt