- 4 Ağustos 2009
- 90.986
- 72.380
- 5.358
ft tüpçü tarafından kovulunca azizin elemanı olur. sadece tahmin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim 5+3ten sonra yabanci sinirlamasi ve Melo hakkinda aciklama yapti mi? Volkani koruduğu gibi Meloyu da korudu mu? Takip etmediğimden soruyorum.
O yabanci sinirlamasini imzalayan Terim mi Aysal miydi?
Bu arada Az önce alinti yapmistim diğer konuda. Yönetime salliyordun. Demekki Terim yüzünden salliyormussun, anladim.
.
Alternatif oyuncunun alternatif yok diye elestiriyorsun. Furkan ve Umut varken, üstelik Olcanda orta 3lüde oynayabiliyorken. Kötü niyetli olduğun net bir bicimde belli.Tabii salladim ama Terim dolayi degil, rezalet transfer dönemi dolayi.
Biraz kulübünü takip edersen ne kadar az alternatif oyuncu var oldugunu anlayabilirsin.
Alternatif oyuncunun alternatif yok diye elestiriyorsun. Furkan ve Umut varken, üstelik Olcanda orta 3lüde oynayabiliyorken. Kötü niyetli olduğun net bir bicimde belli.
Gsde transferi ilk defa bu sezon yönetim ve TD scout ekibiyle birlikte yapti. Daha önce Terim ve Mancini yapmisti. Merak ediyorum acaba gecen sene Terimi elestirdin mi? Terim ilk11i birakalim, rotasyon seviyesinde bile yerli oyuncu almamisti. Bende zaten bu yüzden sordum. 5+3ten sonra bir aciklama yapip yapmadiğini merak ettim.
. Bir daha mesajimi alintilayip, beni rahatsiz etmezsen sevinirim

Furkan ve Umut ne kadar oynadi da bu takimin alternatif oyuncular olabilirler?
Elbette Terim'i elestirdim, iyi ve kötü transferler yapildi.
Fakat ne kadar kötü oyuncu alsa da yinede sampiyonluk getirdi o türlü oyuncularla, iyi oyuncularla da, yabanci hocalarin neredeyse hepsi yapamacagi sey yapti.
Sende cevap yazma
konusunu silince fatih terimi galatasaray tarihinden komple silip atmış mı olacaksınız yani..