Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim 96'da bize gelmeden önce Fener'in 13,Beşiktaş'ın 11 bizim 10 şampiyonluğumuz varmış.Keşke son 1 senede yaşananlar olmasaydı.

terim milattır Galatasaray için terimi galatasaray tarihinden çıkarılsak bejekeden farkımız kalmaz terim skyler white gibi intikam için milli takıma gitti belki para içinde gitmiş olabilir bilmiyorum ama terim öyle para peşinde koşan bir adam değil açıkcası birçok sebep birleşmiş olabilir bu durumda gidişi kötü oldu dönüşü zor olur gibi artık ama diğer zat-ı muhteremin artisliklerinide unutmuyacak bu taraftar kimi işaret ettiğim gayet açık ismini zikretmek dahi istemiyorum kaçaklıkta aziz yıldırımla kapışır kendileri....

Olcay Şahan'ın bakışı manidar.

Fener'liler sırıtıyor. Tarık Olcay'ın bakışına bakıp gülüyor.

Diğerleri bitse de gitsek modunda.

İşte Türk futbolunun özeti budur.

Sen tek tarafı memnun edecek şekilde başkanlık yaparsan resim bu olur.

Terim çok mutlu görünüyor büyük başkanıyla. Ölene kadar beraber olurlar umarım.

Takim arkadaslarina silah çeken adami milli takima aliyormus demek? Çekip birini vursa hiç bir sorumluluk kabul etmez. Tüpçü mü emretti yoksa Töre yi MT ye almani?

Galatasaray´imizdan 7 tane oyuncu, Galatasaray´in eski Teknik Direktörü ve bir tane eski oyuncusu. Sen bu durumda gidip bilhasa rakip takimi destekliyorsan, icinde cok derin bir kuyruk acisi vardir... :) Hadi Milli duygu falan filan hikaye, ama biz gidip Kamerun´u bile izleyip yenmesini istiyoruz, aralarinda bir tane Chedjou oynuyor diye.

Bu herifin sosyal medya manipulasyon ekibine mensup şahıslarlan muhattap olmuyorum hacı gardaş.

adem çakar'ın askerleriyiz!!!!!!!!!!!

ıyı ıyı yenılelım de hep berabr yıne bı turnuva kacırdık nıye kı yeaa dıye dusunelım terım dusmanlıgı gozunuzu kor etmıs turkıye mıllı takımının basarılı olmasını ıstemeyenler var saka gıbı.aynı kısıler mancınıye padisah dıyıp aysala efsane dıye tapan ınsanlardı yazık yemınle

Terim milli takimin direktörü diye milli takimi yenilmesini isteyen zihniyet gördügüm en tuhaf zihniyetlerden birisi.

Kim teknik direktör olursa olsun sonuçta milli takim, ülkenin takimi.

Iyi günler ve kötü günler de desteklemek lazim bence.

artik geçmisi birakip gelecege bakmak lazim.

Terim milli takimin direktörü diye milli takimi yenilmesini isteyen zihniyet gördügüm en tuhaf zihniyetlerden birisi.

Kim teknik direktör olursa olsun sonuçta milli takim, ülkenin takimi.

Iyi günler ve kötü günler de desteklemek lazim bence.

artik geçmisi birakip gelecege bakmak lazim.
tüpcünün basinda oldugu bir olusumun gelecegi olabilecegini veya basarili olacagini inanmak icin masallar diyarinda yasamak lazim kardes!!bir yaz da ögrenelim!!bakalim bu olusumun artilari neymis cok merak ettim!!
bu yazdiklarini polyana okusaydi mezarinda ters dönmüstü bile..

tüpcünün basinda oldugu bir olusumun gelecegi olabilecegini veya basarili olacagini inanmak icin masallar diyarinda yasamak lazim kardes!!bir yaz da ögrenelim!!bakalim bu olusumun artilari neymis cok merak ettim!!
bu yazdiklarini polyana okusaydi mezarinda ters dönmüstü bile..

Ona zaten birsey demiyorum, sadece sirf FT milli takimda teknik direktörlük yapiyor diye milli takima karsi olan zihniyet hakkinda konusuyorum.

Oldu olacak döneminde kazandığımız şampiyonlukları da çöp kutusuna gönderelim.

Fatih Terim'i herkes güce tapmak il eleştiriyor, ama o zaman onun döneminde de biz kayrılarak haksız yere şampiyon olduk veya yapıldık.

Niye o zaman bu duruş masalı?

Zengin bir adam sana pahalı bir spor araba alsa bu onun seni pazarlayabileceği anlamına mı gelir?

Zengin bir adam sana pahalı bir spor araba alsa bu onun seni pazarlayabileceği anlamına mı gelir?

Ne demek istediğini anlamadım Oğulcan?

Birincisi zengin adam bana bir şey almaz, alsa da kabul etmem. Para ile de işim olmaz, olmadı çok şükür.

Fatih Terim de insan, hataları da var, sevapları da. Kimse hatasız olmaz. Hatası için de eleştirilebilir ama ''konuyu çöp'' 'e alalım demek de bel altıdır. Geçmişi inkardır.

Ne demek istediğini anlamadım Oğulcan?

Birincisi zengin adam bana bir şey almaz, alsa da kabul etmem. Para ile de işim olmaz, olmadı çok şükür.

Fatih Terim de insan, hataları da var, sevapları da. Kimse hatasız olmaz. Hatası için de eleştirilebilir ama ''konuyu çöp'' 'e alalım demek de bel altıdır. Geçmişi inkardır.

Yani agabey diyorum ki hayatta paradan önemli şeyler vardır. Sözünün arkasında durmak gibi, yarı yolda bırakmamak gibi. Mert olmak,efendi olmak gibi. Şahsen benim için F.T ölmüştür, babam gibi severdim her zaman arkasında dururdum. Hepsi geçmişte kaldı, ft tükürdüğünü yalamadı tükürdüğünü geri yuttu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt