Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milli takımın rezil olması yabancı sınırı kuralının ne kadar aptal bir kural olduğunu herkesin gözüne sokar , sokuyor da.

Milli takımın rezil olması tüpcüden kurtulmamızı sağlayabilir.

Bu 2 sebep bu sene milli takımı desteklememem için yeterli.

1 turnuvaya daha katılmayalım. Daha sonra yeni bir tff başkanıyla , yeni bir teknik direktörüyle , Volkan'sız Emre'siz kadrosuyla canı gönülden destekleriz.

Ona zaten birsey demiyorum, sadece sirf FT milli takimda oldugu diye milli takima karsi olan zihniyet hakkinda konusuyorum.
hicbir gs taraftarinin sadece terim yüzünden milli takima karsi oldugunu düsünmüyorum..herkesin kizdigi, darildigi sey tüpcü gibi adamin altinda calismasidir..
tüpcü istifa etmedikce ne milli takimin veya kimin hoca oldugunun bir önemi yok benim icin..

Son düzenleme:
Yani agabey diyorum ki hayatta paradan önemli şeyler vardır. Sözünün arkasında durmak gibi, yarı yolda bırakmamak gibi. Mert olmak,efendi olmak gibi. Şahsen benim için F.T ölmüştür, babam gibi severdim her zaman arkasında dururdum. Hepsi geçmişte kaldı, ft tükürdüğünü yalamadı tükürdüğünü geri yuttu

Neyse isteyen istediğini düşünür ama şahsi fikrim Ünal Aysal ve etrafında ona yön verenlere zerre güvenmiyorum. Göndermek istediler ve filmi oynadılar gönderdiler.

İlk 2 senede 20 Milyon AKP'li Galatasaray taraftarı var diyen Aysal'ın taraftara oynayarak sempati kazanmaktan başka, taraftara oynayıp bugün ki çok önceden planladığı kaçışının yolunu yapmaktan başka da derdi yoktu.

İster kurgu desinler, ister inanmasınlar.

Ünal Aysal nazarımda iyi bir adam değil.

Terim'e ise kırgınım. Şu şartlarda dönerse zaten başarılı olma şansı da zerre kadar yok.

Gönderildikten sonra yine de RTE faktörüne, bir daha antrenörlük bile yapamayacak olmasına rağmen reddedip, emekli oluyorum da diyebilirdi.

Bu kulüpte başarıları ile zaten efsane ama sizin gibi düşünenlere de efsaneliğini kanıtlardı o zaman belki.

Ama o da yapamadı.

hicbir gs taraftarinin sadece terim yüzünden milli takima karsi oldugunu düsünmüyorum..herkesin kizdigi, darildigi sey tüpcü gibi adamin altinda calismasidir..
tüpcü istifa etmedikce ne milli takimin veya kimin hoca oldugunun bir önemi yok benim icin..

Galatasaray'dan ayrildigi için FT'e kin besleyen g.saray taraftar da var oldugunu düsünüyorum.

Tff nin paralı elemanı.Söylediği herşeyi yuttu, benim için bir hiç artık.

Milli takımın rezil olması yabancı sınırı kuralının ne kadar aptal bir kural olduğunu herkesin gözüne sokar , sokuyor da.

Milli takımın rezil olması tüpcüden kurtulmamızı sağlayabilir.

Bu 2 sebep bu sene milli takımı desteklememem için yeterli.

1 turnuvaya daha katılmayalım. Daha sonra yeni bir tff başkanıyla , yeni bir teknik direktörüyle , Volkan'sız Emre'siz kadrosuyla canı gönülden destekleriz.

Tüpçü gitse ne değişecek.

Tüpçü'yü oraya çıkaran kim.

Ulusoy seçilse kendisi mi seçilecek.

Bu ülkede futbol artık bir kişinin dudaklarından çıkacak 2 söze bakıyor, futbol mu kaldı ki?

Desteklemeyeceksek bundan böyle o zaman hiç desteklemeyeceğiz,tüpçü var diye değil?

Herkes birgün Galatasaray'dan ayrilacak. Mesela Kewell ayrildi diye kin mi besleyelim?
Rahatsiz olunan sey, ayrilip GS düsmani diye bilinen tüpcüyle is birligi yapmasi.

Dogru ama aramizda Aysalcilar oldugunu da unutmayalim.
Aysalin her kararini savunan zihniyet sadece Tüpçü degil Aysal hakli çiksin diye milli takima karsi oluyorlar.

Yani agabey diyorum ki hayatta paradan önemli şeyler vardır. Sözünün arkasında durmak gibi, yarı yolda bırakmamak gibi. Mert olmak,efendi olmak gibi. Şahsen benim için F.T ölmüştür, babam gibi severdim her zaman arkasında dururdum. Hepsi geçmişte kaldı, ft tükürdüğünü yalamadı tükürdüğünü geri yuttu

aynı duyguları ünal aysal içinde yaşamıyorsan eğer art niyetlisin aga terim konusunda samimiyetine inanamam öyle bir durumda

Bizde Yabanci Sinirlamasina karsi cikardi simdi oraya bir gitti Sinirlama icin duzenleme yapiyoruz dedi simdi bu doneklik degil mi beyler ?

Bizde Yabanci Sinirlamasina karsi cikardi simdi oraya bir gitti Sinirlama icin duzenleme yapiyoruz dedi simdi bu doneklik degil mi beyler ?

Bizde Fatih Terim yabanci sinirlamasi ile ilgili ne söyledi ise, aynisini Milli takimda da söyledi... 2007 yilinda Milli takimin basinda bile aynisini diyordu... Ben bunu bir cok defa burada ortaya döktüm kanitlar ile... Eger yeni bir aciklama yapmis ise, onu bilemem...

Bizde Fatih Terim yabanci sinirlamasi ile ilgili ne söyledi ise, aynisini Milli takimda da söyledi... 2007 yilinda Milli takimin basinda bile aynisini diyordu... Ben bunu bir cok defa burada ortaya döktüm kanitlar ile... Eger yeni bir aciklama yapmis ise, onu bilemem...
Gec bu palavra yi..

Demirören Fatih Terim'i kendi dedigi gibi türk futbolun patronu olarak getirdi oraya.
Fatih Terim ilk aciklamasinda reform dan bahsetti.

Ama gel gör zamanında sinirlamaya karsi cikan bugünün türk futbolun patronu Terim sesini cikarmiyor, reform sözü de palavra yani.

Eger gercekten türk futbolun patronu ise bu adam, cikip konussana.. Eger gücün yetmiyorsa kaziklamislar seni patron diye.

Ama türk futbolu bu, sasirmadik. Günlük yasayan tipler iste.

Son düzenleme:
Gec bu palavra yi..

Demirören Fatih Terim'i kendi dedigi gibi türk futbolun patronu olarak getirdi oraya.
Fatih Terim ilk aciklamasinda reform dan bahsetti.

Ama gel gör zamanında sinirlamaya karsi cikan bugünün türk futbolun patronu Terim sesini cikarmiyor, reform sözü de palavra yani.

Eger gercekten türk futbolun patronu ise bu adam, cikip konussana.. Eger gücün yetmiyorsa kaziklamislar seni patron diye.

Ama türk futbolu bu, sasirmadik. Günlük yasayan tipler iste.

Yabanci siniri siyasi bir karar, bunu Terim´de degistiremez, Demirören´de...

Yabancı sınırlamasını Başbakan da istiyor - Haberturk.com

adem çakar v.s hakan delikanlı yılın kapışması favorim adem çakar :D

FT amcamiz yine dokturdu bugun yani yine yapti yapacagini tupcu ile iyi kanka olduari cok belli oldu.

Yabanci siniri siyasi bir karar, bunu Terim´de degistiremez, Demirören´de...

Yabancı sınırlamasını Başbakan da istiyor - Haberturk.com

Ne degistirir? Siyasi karar olsun olmasin. Sinirlama kalksin kalkmasin.

Ben burda Terim'in yanlisindan bahsediyorum.

1 - Cik sirf kendi egonu tatmin etmek icin TFF'ye salla, sikayetci ol, adaletsizlikten bahset.
2 - Yillarca yabanci sinirlamasina karsi cik ve bunu Galatasaray'in teknik direkörü olarak dile getir.
3- Sonra da utanmadan git o adaletsizligi uygulayan adamlar icin calis, onlarin koltugunu garantile birde üstüne patron olarak getirilen ve enayi yerine koyulan adam gibi sesini cikarmadan görevini yap.

Fatih Terim adaletin oldugu yerde varmis sözde. Sike'yi aklamak mi adalet? Irkciligi aklamak mi adalet?

Ama sasirdik mi? Fatih Terim adaletin oldugu yerde vardir sözü de ayni Aslolan Galatasaray sözü gibi yalandir. Kendi egosu icin hiyerarsi tanimayan adam ayni zamanda adaletsizligin oldugu milli takim icin Galatasaray'i satan adamdir.

Ama sözde Aslolan Galatasaray.

Gecin bunlari beyler.. Fatih Terim'in isi gücü kendi egosu. Baska hic birsey umrunda degil adamin.

Ne degistirir? Siyasi karar olsun olmasin. Sinirlama kalksin kalkmasin.

Ben burda Terim'in yanlisindan bahsediyorum.

1 - Cik sirf kendi egonu tatmin etmek icin TFF'ye salla, sikayetci ol, adaletsizlikten bahset.
2 - Yillarca yabanci sinirlamasina karsi cik ve bunu Galatasaray'in teknik direkörü olarak dile getir.
3- Sonra da utanmadan git o adaletsizligi uygulayan adamlar icin calis, onlarin koltugunu garantile birde üstüne patron olarak getirilen ve enayi yerine koyulan adam gibi sesini cikarmadan görevini yap.

Fatih Terim adaletin oldugu yerde varmis sözde. Sike'yi aklamak mi adalet? Irkciligi aklamak mi adalet?

Ama sasirdik mi? Fatih Terim adaletin oldugu yerde vardir sözü de ayni Aslolan Galatasaray sözü gibi yalandir. Kendi egosu icin hiyerarsi tanimayan adam ayni zamanda adaletsizligin oldugu milli takim icin Galatasaray'i satan adamdir.

Ama sözde Aslolan Galatasaray.

Gecin bunlari beyler.. Fatih Terim'in isi gücü kendi egosu. Baska hic birsey umrunda degil adamin.

Baska bir insanin karakterini sorgulayan bir insan, kendisini karakter olarak üstün gören bir insandir. Bu da bir nevi ego degilmidir Hakan bey ? Büyük teknik adamlarin, basarili teknik adamlarin, bunlarin cogunun yüksek bir egosu vardir. Bir yandan kariyerlerinde basarili olmalarinda katki saglamistir, diger yandan da bazi hatalari da o yüzden olmustur... Türk futbolu adaletin oldugu yer degildir, cünkü Türk futbolunda Trabzonspor 2011 yilinda öldürülmüstür. Buna ragmen bu Lig´de hic bir takim ligi boykot edebilme cesareti gösterememistir, ve bu ayip hepmizin üzerindedir.

Fatih Terim nasil Milli Takim´i calistiriyorsa, Ergin Ataman´da Milli takimi calistiriyor. 7 tane oyuncumuz mücadele ediyor o takimda, yani bizde kurumsal olarak Milli takima destek veren bir takimiz. Fatih Terim Galatasaray´a nekadar bagli ise, Milli takima ayni o sekilde baglidir.

Zejko Obradovic benim basketbolda en sevdigim antrenördür, avrupa basketbolunun en önemli isimlerinden bir tanesidir. Baskani sike yapmis, kulübü sikeci bu adamin. Ve bu bahsettigimiz Obradovic adamligi ile her yerde övülmüs ve takdir kazanmis bir insan.

Son düzenleme:
Terim için aslolan Galatasaray degil. Bunu son bir senede gördük. Elbette üstünde siyasi baski var. Ama Terim zannettigimiz kadar mert bir adam degilmis. Ben Terimin yerinde olsaydim, milyonlarca GS'li bana imparator deseydi tff'yi yakardim GS'nin çikarlari için. Azize kadar bile durus gösterecek cesaretin yokmuydu Fatih hoca? O kontratindaki milyonlarindan vazgeçip istifa edersen belki imajini biraz toparlarsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt