Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim için aslolan Galatasaray degil. Bunu son bir senede gördük. Elbette üstünde siyasi baski var. Ama Terim zannettigimiz kadar mert bir adam degilmis. Ben Terimin yerinde olsaydim, milyonlarca GS'li bana imparator deseydi tff'yi yakardim GS'nin çikarlari için. Azize kadar bile durus gösterecek cesaretin yokmuydu Fatih hoca? O kontratindaki milyonlarindan vazgeçip istifa edersen belki imajini biraz toparlarsin.

Fatih Terim zamaninda Aziz Yildirim´a bir gece kulübünde saldirmistir. Galatasaray maddi zorluklar yasarken, masadaki aziz bunu espiri konusu yapmis, istedigi an Galatasaray´in oyuncularini alabilecegini ima etmistir. Bunun üzerine gece kulübünde arbede cikmistir, korumalar ayirmistir.

Yani, bu adam herzaman asi ve kavgaciydi... Kendisine iyi davranildigi sürece, kimse ile sorun yasamaz ama ters yapildigi an cabuk kirilir ve ancak ozaman tepki verir. Erdogan ile iliskisi 2 degil, 20 senedir iyidir Terim´in.

Fatih Terim zamaninda Aziz Yildirim´a bir gece kulübünde saldirmistir. Galatasaray maddi zorluklar yasarken, masadaki aziz bunu espiri konusu yapmis, istedigi an Galatasaray´in oyuncularini alabilecegini ima etmistir. Bunun üzerine gece kulübünde arbede cikmistir, korumalar ayirmistir.

Yani, bu adam herzaman asi ve kavgaciydi... Kendisine iyi davranildigi sürece, kimse ile sorun yasamaz ama ters yapildigi an cabuk kirilir ve ancak ozaman tepki verir. Erdogan ile iliskisi 2 degil, 20 senedir iyidir Terim´in.

Keske aslolan Galatasaray dir sözünün arkasinda dursaydi.Bak Azize ye bir halt edemedi JB'miz. Terim GS'da kalmak istese kalirdi zaten. Hiç bir halt edemezlerdi o zaman. Keske Azize ye gösterdigi durusu gösterebilseydi.
Belki kendiside siyasi konjönktürden ötürü gitmek istedi. Birileri fb'nin sampiyon yapilacagini kulagini fisildamis olabilir. Geçen sezon fb'yi ilk devreden sampiyon yaptilar, malum.

Bu 'adam'ın forumda konusu olması bile hata.iğreniyorum bundan umarım çok çekersin ilerleyen yıllarda tek arzum o

Bu Adem Çakarın, Merve Terim olduğunu düşünüyorum.Yada Terimin kendisini koruması için maaşa bagladığı bir elamanı.Bak eleman dedim darılma patronun gibi.

Baska bir insanin karakterini sorgulayan bir insan, kendisini karakter olarak üstün gören bir insandir. Bu da bir nevi ego degilmidir Hakan bey ? Büyük teknik adamlarin, basarili teknik adamlarin, bunlarin cogunun yüksek bir egosu vardir. Bir yandan kariyerlerinde basarili olmalarinda katki saglamistir, diger yandan da bazi hatalari da o yüzden olmustur... Türk futbolu adaletin oldugu yer degildir, cünkü Türk futbolunda Trabzonspor 2011 yilinda öldürülmüstür. Buna ragmen bu Lig´de hic bir takim ligi boykot edebilme cesareti gösterememistir, ve bu ayip hepmizin üzerindedir.

Fatih Terim nasil Milli Takim´i calistiriyorsa, Ergin Ataman´da Milli takimi calistiriyor. 7 tane oyuncumuz mücadele ediyor o takimda, yani bizde kurumsal olarak Milli takima destek veren bir takimiz. Fatih Terim Galatasaray´a nekadar bagli ise, Milli takima ayni o sekilde baglidir.

Zejko Obradovic benim basketbolda en sevdigim antrenördür, avrupa basketbolunun en önemli isimlerinden bir tanesidir. Baskani sike yapmis, kulübü sikeci bu adamin. Ve bu bahsettigimiz Obradovic adamligi ile her yerde övülmüs ve takdir kazanmis bir insan.

Söylediklerin birsey degistirmiyor, dogru olabilir olmayabilir.. Türk futbolu adaletin oldugu yerde mi degil mi umrumda degil ayni zamanda. Ama bu adam adalet ten bahsedip adaletsizlik icin calisan bir adamdir.

Sonucta kendisi milletin gözlerine bakarak bu sözleri söylüyor. Biz de bu sözlerin arkasinda durmasini beklerdik. Ama duramadi.

Aynisi sinirlama icin de gecerli. Ama bu isin sportif yönü.

Bu Adem Çakarın, Merve Terim olduğunu düşünüyorum.Yada Terimin kendisini koruması için maaşa bagladığı bir elamanı.Bak eleman dedim darılma patronun gibi.

hahahahaahaahahahahaahahahahahahahahaahahahahaha sandalyeden düştüm şerefsizim :asd:

Keske aslolan Galatasaray dir sözünün arkasinda dursaydi.Bak Azize ye bir halt edemedi JB'miz. Terim GS'da kalmak istese kalirdi zaten. Hiç bir halt edemezlerdi o zaman. Keske Azize ye gösterdigi durusu gösterebilseydi.
Belki kendiside siyasi konjönktürden ötürü gitmek istedi. Birileri fb'nin sampiyon yapilacagini kulagini fisildamis olabilir. Geçen sezon fb'yi ilk devreden sampiyon yaptilar, malum.

Fatih Terim hem Galatasaray´i, hemde Milli Takim´i calistirmak istedi. Iki yerde ayni anda basarili olup, Türk futbolunda yeni bir ilke imza atmak istedi. Ünal Aysal buna izin verdi, ayni Ataman´da gibi. Hic bir zaman Galatasaray´dan gitmek istemedi Terim.

Ben sike tapelerini okumus bir insan olarak, bu ligde kimsenin "3. bir güc" tarafindan sampiyon yapildigina inanmiyorum. Zaten bu bizimde o sekilde sampiyon oldugumuz anlamina gelir...

Fatih Terim hem Galatasaray´i, hemde Milli Takim´i calistirmak istedi. Iki yerde ayni anda basarili olup, Türk futbolunda yeni bir ilke imza atmak istedi. Ünal Aysal buna izin verdi, ayni Ataman´da gibi. Hic bir zaman Galatasaray´dan gitmek istemedi Terim.

Ben sike tapelerini okumus bir insan olarak, bu ligde kimsenin "3. bir güc" tarafindan sampiyon yapildigina inanmiyorum. Zaten bu bizimde o sekilde sampiyon oldugumuz anlamina gelir...

Iki takimi calistirip yeni bir ilke imza atmasina karsi cikmazdi bu taraftar. Ama bu bu ilkeleri yanlis adamlar ile paylasiyor. Ve bu davranisi kendi anlattigi karakterine uymuyor.

Söylediklerin birsey degistirmiyor, dogru olabilir olmayabilir.. Türk futbolu adaletin oldugu yerde mi degil mi umrumda degil ayni zamanda. Ama bu adam adalet ten bahsedip adaletsizlik icin calisan bir adamdir.

Sonucta kendisi milletin gözlerine bakarak bu sözleri söylüyor. Biz de bu sözlerin arkasinda durmasini beklerdik. Ama duramadi.

Aynisi sinirlama icin de gecerli. Ama bu isin sportif yönü.

Ben hepimizin Türk futbolunun bir parcasi oldugumuzu söylüyorum. Oyuncularimizi gönderip, Teknik Adam´larimizi verip bizde destek oluyoruz. Süperlig kupasini kaldirip, hepimiz cilginlar gibi sevindik.

Fatih Terim hatasiz demiyorum, cünkü hic kimse övüldügü kadar iyi, yerin dibine sokulduga kadar kötü degildir. Bu "Adam gibi Adam" denilen insanlar icinde, "pisirik" denilen adamlar icin de gecerlidir.

Kötülemek istersen, her insani kötülersin. Türk futbolunun en saygi deger beyefendileri rahmetli Canaydin ve rahmetli Süleyman Seba dahil.

ulan hala gülüyorum ya aynı zamanda emre belozoğlu adem çakar'ın kaynı oluyor :asd:

Adem öyle anlatiyorsunki sanki Terimin yakinindan birisin. Düsüncelerini biliyorsunda aynen aktariyorsun gibi yapiyorsun. Merve Terimsin desek Merve'nin gelip burada saatlerce tartisacagina ihtimal vermiyorum. Nasil emin olabiliyorsun Terimin düsüncelerinden?

Iki takimi calistirip yeni bir ilke imza atmasina karsi cikmazdi bu taraftar. Ama bu bu ilkeleri yanlis adamlar ile paylasiyor. Ve bu davranisi kendi anlattigi karakterine uymuyor.

Ben bu durumdan en az sizin kadar rahatsizlik duyuyorum. Ama hersey görüdüldügü gibi degil, düsman sandigimiz insanlar saha disinda maalesef daima dost olmustur. Bugün bir birine sallarlar, yarin sarilip bir masaya hep beraber otururlar. Demirören gibi bir adam Galatasaray´in basinda olsaydi, yada Galatasaray Fenerbahce´nin durumda olsaydi, Terim yine gelirdi bize.

Adem öyle anlatiyorsunki sanki Terimin yakinindan birisin. Düsüncelerini biliyorsunda aynen aktariyorsun gibi yapiyorsun. Merve Terimsin desek Merve'nin gelip burada saatlerce tartisacagina ihtimal vermiyorum. Nasil emin olabiliyorsun Terimin düsüncelerinden?

Ben olaya mantiksal bakarim. Galatasaray ile iki senede her türlü basariya imza atmis bir insan, Milli takimdan teklif gelince iki yerde de basarili olmak istemistir. Yani ben böyle düsünüyorum, cünkü Terim´in karakterine uyan bu dur. Basariya ve ilklere ac bir insan. Sen ego diyip elestirirsin, ben ise saygi duyarim...

Ben sadece bir Galatasaray taraftariyim. Tartismalara girmeyi, ve farkli pencereler acmayi severim. Gelen tepkilere hic bir sekilde alinmam... Cogunlugun sahip oldugu bir fikirin, dogru olma ihtimali daha yüksek olsa bile, bu herzaman gecerli degildir.

Yok yav bak sen. Ses etmedik iyi gizlendin adem devam et bakalım ne zaman tam açılacaksın

Ben olaya mantiksal bakarim. Galatasaray ile iki senede her türlü basariya imza atmis bir insan, Milli takimdan teklif gelince iki yerde de basarili olmak istemistir. Yani ben böyle düsünüyorum, cünkü Terim´in karakterine uyan bu dur. Basariya ve ilklere ac bir insan. Sen ego diyip elestirirsin, ben ise saygi duyarim...

Ben sadece bir Galatasaray taraftariyim. Tartismalara girmeyi, ve farkli pencereler acmayi severim. Gelen tepkilere hic bir sekilde alinmam... Cogunlugun sahip oldugu bir fikirin, dogru olma ihtimali daha yüksek olsa bile, bu herzaman gecerli degildir.

Her iki takimla basarili olmasi mümkün degil. Galatasaray in takim planlamsina zaman ayirmadi. A7 hariç yerli oyuncu getirmedi. Milli takim agir basti demekki. Neyse bana müsade. geç oldu.

adem çakar'ın merve terim olma ihtimali küçük bir olasılık hesabı yaparsak ve halk dilinden bir rakam verirsek eğer 0.4'dür buna karşın hasan şaş veya ümit davala olma ihtimali bu orana göre daha yüksek ki onlarında olasılıksal ihtimali %2'yi geçmez amaaaaaa adem çakar'ın fatih terim olma ihtimali bu 3'ündende fazla açıkcası foruma giriş çıkış saatleri ve entry attığı saatleri baz alıp sağlam bir değerlendirme yapılabilir şimdilik konuyu kapatalım bence...

ben kendi kişisel tahminimi belirteyim bence adem çakar müfik erkasap olabilir adem çakarın yorumlardan anladığımız kadarıyla terime inanılmaz yakın ve ne düşündüğü çok iyi bilen biri kendisi terime bu kadar yakın olup herşeyini ezberleyen bir isim ya karısıdır yada müfiktir bence

Son düzenleme:
Yok yav bak sen. Ses etmedik iyi gizlendin adem devam et bakalım ne zaman tam açılacaksın

Türkiye´de sampiyonu eger gizli bir tane güc belirliyorsa, ve o gücün hedefinde büyükler arasinda bir denge ise, bizi de zamaninda sampiyon yapmis demektir. Aristo mantigi ile bakarsak, durum budur...

Ben böyle bir sacmaliga inanmiyorum, ama böyle birseyi iddia etmek esas Türkiye´nin en basarili takimina camur atmak olur. Bunu isteyerek hic bir Galatasaray´li iddia etmez, ama bazen sözlerimizin nereye vardigini hesaplayamiyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt