Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her iki takimla basarili olmasi mümkün degil. Galatasaray in takim planlamsina zaman ayirmadi. A7 hariç yerli oyuncu getirmedi. Milli takim agir basti demekki. Neyse bana müsade. geç oldu.

Basarili olabilir mi, olabilmez mi onu bilemeyiz cünkü göremedik. Dedigimiz hersey bu konu ile ilgili spekulasyon olur... Sana Allah rahatlik versin Fahri arkadas.

adem çakar'ın merve terim olma ihtimali küçük bir olasılık hesabı yaparsak ve halk dilinden bir rakam verirsek eğer 0.4'dür buna karşın hasan şaş veya ümit davala olma ihtimali bu orana göre daha yüksek ki onlarında olasılıksal ihtimali %2'yi geçmez amaaaaaa adem çakar'ın fatih terim olma ihtimali bu 3'ündende fazla açıkcası foruma giriş çıkış saatleri ve entry attığı saatleri baz alıp sağlam bir değerlendirme yapılabilir şimdilik konuyu kapatalım bence...

Büyük zevk aliyorum bu tartismalardan Ozan... Kimseyi söylediklerim sözler ile kirmak yada bozmak istemem. Türk insani maalesef cabuk sinirleniyor, ve sinirli oldugu anda karar veriyor. Senin espiri yaptigini biliyorum, ama fikirlerimizi yazdigimiz icin simdiye kadar kiliktan kiliga sokulduk forumda. Bir Aziz Yildirim oldugumu daha kimse iddia etmedi... Ben acikcasi komik buluyorum, söyledigim sözler ile birilerini kiriyorsak, yada incitiyorsak ozaman o arkadaslardan biz daha cok üzülürüz.

Ademden müthiş kıvrak hareketler yılbaşında parti verecem dansöz olarak davetlimsin

Ademden müthiş kıvrak hareketler yılbaşında parti verecem dansöz olarak davetlimsin

Bana hakaret etmek zorunda degilsin, ama egonu tatmin edip seni rahatlatacak ise buyrun. Senin gönlünü kiracak, yada canini yakacak seyler yazdiysam ve ona bir tepkin olduysa bunu acik acik ifade edebilirsin.

Büyük zevk aliyorum bu tartismalardan Ozan... Kimseyi söylediklerim sözler ile kirmak yada bozmak istemem. Türk insani maalesef cabuk sinirleniyor, ve sinirli oldugu anda karar veriyor. Senin espiri yaptigini biliyorum, ama fikirlerimizi yazdigimiz icin simdiye kadar kiliktan kiliga sokulduk forumda. Bir Aziz Yildirim oldugumu daha kimse iddia etmedi... Ben acikcasi komik buluyorum, söyledigim sözler ile birilerini kiriyorsak, yada incitiyorsak ozaman o arkadaslardan biz daha cok üzülürüz.

bu işin raconunda var aga bu zaten eğer aykırı şeylersöylersen genelin dışına çıkarsan birileri illa ki birşeyler yakıştırır zaten sen merve terimsen eğer bu forumda bazı kişilerdende fani aysal olarak şüphelenmemiz gerekiyor gerçekten komik buluyorum böyle şeyleri...

yaman bey gece gece costu
ins güzel bir kavga olur

bu işin raconunda var aga bu zaten eğer aykırı şeylersöylersen genelin dışına çıkarsan birileri illa ki birşeyler yakıştırır zaten sen merve terimsen eğer bu forumda bazı kişilerdende fani aysal olarak şüphelenmemiz gerekiyor gerçekten komik buluyorum böyle şeyleri...

Türkiye´de insanlarin karsi fikire tahamüllü yok ve karsi fikirlerden ciddi anlamda rahatslik duyuyorlar. Herkes elestirmekte, yada sallamakta bir numara, ama bu Ülke´nin temelinde yatan sorunlarin hepimizin icinde oldugunu kimse görmek istemiyor.

yapma aga be
burdan malzeme cikmaz diyorsun yani
neyse yatayim o zaman ben

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

safi zararsın necati bi tartışmada sen çıkarda izleyelim ama sen anca terime salla, burağı trolle

Şunu bebekler bile bilir terim gelse maçları izlemem bile çünkü 4.yıldızı açık ara takarız 4-4-2

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bazilari 4-4-2 diye tutturmuslar, görende müthis bir formül bunu tek profesör FT biliyor sanacak, cok komik :D

Milan Baros: Fatih Terimden hep muhteşem hoca diye bahsederlerdi.Ancak çalıştıktan sonra gördüm ki Dünyada ondan daha iyi bir sürü hoca var.

Milan Baros: Fatih Terim taktik bilmiyordu.

Milan Baros: Fatih Terim'in Galatasarayda taktik konusunda konuştuğunu hiç hatırlamıyorum.Sadece rakibi yıkmaktan bahsederdi.

Milan Baros: Fatih Terimden hep muhteşem hoca diye bahsederlerdi.Ancak çalıştıktan sonra gördüm ki Dünyada ondan daha iyi bir sürü hoca var.

Milan Baros: Fatih Terim taktik bilmiyordu.

Milan Baros: Fatih Terim'in Galatasarayda taktik konusunda konuştuğunu hiç hatırlamıyorum.Sadece rakibi yıkmaktan bahsederdi.

Baros'u severim de saçmalamış. FT tarafından yollanmış olmasa böyle açıklamalar yapmazdı.

Ujfa, Elmander, Melo, Muslera, Eboue bunlar da aynı sezon oynadı hiçbiri böyle bir açıklama yapmadı.

Taktik bilmeyen birini Fiorentina'ya Milan'a falan getirmezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt