Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca tekrar gelirse kadroda ciddi revizyon yapar.

Milli takımda yedek beklettiği Selçuk kulübeye, sakatlık bahanesi yüzünden bir daha kadroya almayacağı Burak transfer listesine gider muhtemelen.

evet 105 Milyona, üstellik eski topcularimiz da döner, ve evlatlarina kontrat uzattir

evet 105 Milyona, üstellik eski topcularimiz da döner, ve evlatlarina kontrat uzattir

105 milyon falan değil hocam o parayı harcayacak durumda olmadığımızı herkes biliyor.

1 tane forvet, 1 tane sol bek, 1 tane de orta sahaya adam aldırır.

Muhtemelen şöyle bir kadro olur yani.

Muslera
Tarık Chedjou Semih x
Olcan Melo x Bruma
Sneijder
x

Kontenjan kalkarsa iyi olur tabi yoksa Emre, Furkan, Hamit, Sabri, Zan, Hakan... Bunları da değerlendirebilir. Revizyon illa çok adam alıp satmakla olacak diye bir şey yok. Zaten devre arası fazla bir transfer beklemek zor.

105 milyon falan değil hocam o parayı harcayacak durumda olmadığımızı herkes biliyor.

1 tane forvet, 1 tane sol bek, 1 tane de orta sahaya adam aldırır.

Muhtemelen şöyle bir kadro olur yani.

Muslera
Tarık Chedjou Semih x
Olcan Melo x Bruma
Sneijder
x

Kontenjan kalkarsa iyi olur tabi yoksa Emre, Furkan, Hamit, Sabri, Zan, Hakan... Bunları da değerlendirebilir. Revizyon illa çok adam alıp satmakla olacak diye bir şey yok. Zaten devre arası fazla bir transfer beklemek zor.

Ozaman Fatih Terim gelmez, o büyük bütceye e alisik bir insan, Polat dönemi de o yüzden gelmedi.

Bu takım FT'siz başarılı olmayı öğrenmeli.Ft'de oradaki kaymaklı kontratını bırakıp gelmez,gelmesin de.Hiçbir şekilde tahammülüm yok Ft'ye.Tüpçü'nün yol arkadaşı tüpçüyle beraber ülke futbolunu batırmaya devam etsinler.

Hadi bana göre de gelmesin ama bundan dolayı değil sadece, artık isimlere takılıp kısır döngüye girmemek için de aynı zamanda...Her başarısızlık sonucu Fatih Terim ve Mustafa Denizli isimlerini duymaktan gına geldi...Ama Ersun Yanal gelsin diyenleri ne yapacağız ? Ersun değil mi "meydanı boş buldular şampiyon oldular" diye bize laf sokan,o değil mi Fenerbahçe şampiyon olduğunda şike ortaklığı yapan,o değil mi Alper Potuk transferinde "Galatasaray'a gitme" diyen....

Çok çelişkili ve karşılaştırma yapma düzeyimiz düşük bir taraftar topluluğu olduk. Egonun aslında tavan yaptığı yer Fatih Terim ve Ünal Aysal'dan önce taraftarın ta kendisidir."Fatih Terim gelmesin ama Ersun Yanal gelsin" diyenlere hayatında başarılar dilerim...Sırf şikecilerin safında yer alan T.D. istemeyenler, onların nur topu gibi T.D.'sine hayır demiyorlar..

Son düzenleme:
Simdi gercekci olmamiz lazim bundan 2 yil Galatasarayi Galatasaray yapan Fatih Terimdir.Ünal Aysalin hicbir icraati yok.Fatih Terimi gonderdiginden beri takim cöküyor.Fatih Terimi gonderdiginden beri tamamen yanlis isler yapti.Kimse bana Başkanin kulube iyi yatirim yaptigini soylemesin resmen takimin kotu gittigini anladi hemen kaciyor.

ünal aysalla birlikte
kendini bitirdin,
başkanı bitirdin,
bizi bitirdin...

Simdi gercekci olmamiz lazim bundan 2 yil Galatasarayi Galatasaray yapan Fatih Terimdir.Ünal Aysalin hicbir icraati yok.Fatih Terimi gonderdiginden beri takim cöküyor.Fatih Terimi gonderdiginden beri tamamen yanlis isler yapti.Kimse bana Başkanin kulube iyi yatirim yaptigini soylemesin resmen takimin kotu gittigini anladi hemen kaciyor.

Bunu zamaninda soyledigimde kizdiniz bana.Unal Aysal basarilarin arkasindan hep kameralara govde gosterisi yaptigi icin alginiz o yone gitti ama gecte olsa dogruyu goruyorsunuz

Bunu zamaninda soyledigimde kizdiniz bana.Unal Aysal basarilarin arkasindan hep kameralara govde gosterisi yaptigi icin alginiz o yone gitti ama gecte olsa dogruyu goruyorsunuz

Bende zamaninda Unal Aysalin basarili bulmuyordum ki ta ki Fatih Terim donemi sona erdiginden beri.Bizi İtalyanlarla bitirdi resmen.

Bende zamaninda Unal Aysalin basarili bulmuyordum ki ta ki Fatih Terim donemi sona erdiginden beri.Bizi İtalyanlarla bitirdi resmen.

Aslinda bizi bitiren 3 cumlesi var Unal Aysal'in Yasin.

1- futboldan anlamam ama anlayandan anlarim

2- fatih terimle lise donemi gecirdigimizi sonraki hocayla universite donemi yasayacagiz dedi

3 - takimin efsanelerinden birine eleman demesi.

Hersey iyi giderken o kadar karistirdiki ortaligi bu kelimeler.

Aslinda bizi bitiren 3 cumlesi var Unal Aysal'in Yasin.

1- futboldan anlamam ama anlayandan anlarim

2- fatih terimle lise donemi gecirdigimizi sonraki hocayla universite donemi yasayacagiz dedi

3 - takimin efsanelerinden birine eleman demesi.

Hersey iyi giderken o kadar karistirdiki ortaligi bu kelimeler.

Haklisin ama is isten gecti bence Alman Hoca gelse ligimizde is yapar bence.

6 gol yedik. ne basa bas oynamasi

Ya arkadasim ne kadar sig dusunceye sahipsin sen ya.6 gol yemismis sadece o mu kaldi terim doneminden aklinda ? Bu takim diger butun CL maclarinda ve ligde gayet iyi oynadi ve bize bol pozisyon seyrettirdi.Hala gelmis 6 yedik diyor.Sen inaniyormusun Terimin su arsenal ve BVB maclarinda bu kadar ezik oynayacagina.Klopp turk mantelitesinden bahsederken aklindali dusuncenin Terim oldugunu bilmek bu kadar mi zor.Terimden nefret ediyorsan et ama hakkini ver.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt