Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden gerek kalmadi?

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çok basit: Play-Off ta kirli oyunlar dönmeye başlayınca (Aykut'un çirkefliklerini hatırla) Hoca çıkış yaparak rest çekti.. Yoksa playoff ta yiyeceklerdi bizi..
Aynısını sonraki sezon Mersin maçında da yaptı Hoca..
Ha diyeceksin ki bunlar Hocanın görevi miydi? Elbette ki hayır.. Ama bizim yöneticilerin caydırıcılığı olmayınca hoca mecburdu bu çıkışları yapmaya..
Aysalın o olayda Terim'in yaptıklarından dolayı tüpçüden özür dilediğini de ayrıca hatırlatırım.

Büyük bir haksizlik yapildi adama, o günden itibaren belimiz dogrulmadi cünkü kulübü yönetenler isi bilmiyor. Maalesef Salih Yaba arkadasimiz hakli, Terim´in inanilmaz büyük bir egosu var, ancak buradaki bazi arkadaslarinin egosunun ondan fazla oldugunu düsünüyorum...
Fatih Terim zamaninda da hatalar yapildi, ama takim her türlü yürüyordu, bir düzen vardi. Fatih Terim döneminden uzaklastikca, isler daha da kötüye gitmeye basladi.

Yeniden 4 sene üst üste sampiyon olabilirmiyiz diye sorarken, su an avrupa kupalarina katilabilirmiyiz aceba diye soruyoruz ?

Mesele Terim´i sevip, yada sevmemek degil. Bu zor sartlara ragmen, iki sene boyunca gemiyi okyanusta yürüten Teknik adami göndermenin akli ve mantigi yoktu. Ancak bir cok arkadas gibi, Ünal Aysal ve ekibi de kadro kalitesine cok güveniyordu, ve teknik adamsiz bile basarili olacagina inaniyordu. Sonrada isimi kulaga hos gelen teknik adamlar getirildi, ne yaparlar, ne ederler düsünülmedi bile.

Tulun gibi heriflerin gazina geldi Ünal Aysal...

*Yalan 1: Aysal geldiğinde hisselerin %81 i kulübün elindeydi - %55 i değil

*Yalan 2: Şu an kulüp hisselerin %68 i kulübün elinde.. - %95 i değill

*Yalan 3:Koskoca Galatasaray AŞ nin toplam değeri 150 Milyon euroya kadar düşmüş durumda (Aysal göreve geldiğinde 500 milyondu).. Kulüp elindeki %68 hissenin tamamını satsa bile ancak kasaya 100 milyon giriyor..

***Bu rakamları nasıl uydurdun bilmiyorum ama biraz ölçülü atmanı tavsiye ederim dostum.. Selamlar..

sermaye artırımı sırasında bir haberde okumusdum siz yazınca aradım bulamadım tekrar .

yalan konusma heveslisi değilim yanlışmış öğrendik . yalan konussam elime ne geçecek.

Çok basit: Play-Off ta kirli oyunlar dönmeye başlayınca (Aykut'un çirkefliklerini hatırla) Hoca çıkış yaparak rest çekti.. Yoksa playoff ta yiyeceklerdi bizi..
Aynısını sonraki sezon Mersin maçında da yaptı Hoca..
Ha diyeceksin ki bunlar Hocanın görevi miydi? Elbette ki hayır.. Ama bizim yöneticilerin caydırıcılığı olmayınca hoca mecburdu bu çıkışları yapmaya..
Aysalın o olayda Terim'in yaptıklarından dolayı tüpçüden özür dilediğini de ayrıca hatırlatırım.

Secimlerde hangi partiye oy atiyorsun

sermaye artırımı sırasında bir haberde okumusdum siz yazınca aradım bulamadım tekrar .

yalan konusma heveslisi değilim yanlışmış öğrendik . yalan konussam elime ne geçecek.

Yalan kelimesi kırıcı olduysa özür dilerim kardeşim.. Ama verdiğin rakamlar külliyen yanlış.. Muhtemelen Aysalın taraftarın gözünü boyamak için medyaya servis ettirdiği haberlerden okumuşsundur..

Sevdiğim lider vefat ettiği için ve mevcut hiçbir partiye güvenmediğim için oy kullanmıyorum arkadaşım..
Sorduğun sorunun konuyla bağlantısını yazarmısın lütfen?

Akp ise ikna etmeye ugrasmayacaktim cunku :d

Sezon sonu konusacagim deyip de o tff'nin takimina hoca olursan inandiricilik kalmaz. Sayginligi zaten soylemiyorum bile

Sezon sonu konusacagim deyip de o tff'nin takimina hoca olursan inandiricilik kalmaz. Sayginligi zaten soylemiyorum bile

Arkadas muhtemelen Ülkücüdür...

Fatih Terim 2011/2012 sezonunda bunu söyledi, sonrada sampiyonluk geldi ve adam konusmadi. Sonra bir Sampiyonluk daha yakaladik, ondan sonra gitti Milli takimin hocasi oldu. Bunlar 20 yildir Türkiye´de TFF´ye baski kurmak icin yapilan klasik aciklamalar, istedigini aldigin an üzerinde bir daha konusmazsin.

TFF nin takımı dediğin Türkiye Cumhuriyetinin Milli takımı..
Sen hangi partiye oy veriyorsun merak ettim..
Eğer BDP ise ikna etmeye uğraşmayacağım..

Arkadas muhtemelen Ülkücüdür...

Fatih Terim 2011/2012 sezonunda bunu söyledi, sonrada sampiyonluk geldi ve adam konusmadi. Sonra bir Sampiyonluk daha yakaladik, ondan sonra gitti Milli takimin hocasi oldu. Bunlar 20 yildir Türkiye´de TFF´ye baski kurmak icin yapilan klasik aciklamalar, istedigini aldigin an üzerinde bir daha konusmazsin.

Karşı taraf restimi görmüşse ve ben istediğimi almışsam aptalmıyım ki kozlarımı boş yere dökeyim?
Mutlaka bir daha lazım olacaktır o kozlar..

Karşı taraf restimi görmüşse ve ben istediğimi almışsam aptalmıyım ki kozlarımı boş yere dökeyim?
Mutlaka bir daha lazım olacaktır o kozlar..

Ben aslinda bu derece aciklamalari etik bulmuyorum, bana göre hakemleri ve TFF´yi piskolojik olarak baski altina almak iyi birsey degildir. Ama rakibinde soyunma odasi, ve TFF binasi basacak kadar gözü dönmüs bir zat varken, zaman zaman böyle aciklamalar gereklidir. Bunu bizde bir Terim birde Adnan Öztürk yapiyordu, yoksa kimse yok bunlara yapan.

Halen yok, Ali Dürüst fazla konusmaz, Albayrak ise fazla konusur, ama kimseye karsi kirici bir ifade kullanmak istemez.

Ben aslinda bu derece aciklamalari etik bulmuyorum, bana göre hakemleri ve TFF´yi piskolojik olarak baski altina almak iyi birsey degildir. Ama rakibinde soyunma odasi, ve TFF binasi basacak kadar gözü dönmüs bir zat varken, zaman zaman böyle aciklamalar gereklidir. Bunu bizde bir Terim birde Adnan Öztürk yapiliyordu, yoksa kimse yok bunlara yapan.

Katılıyorum.. Kim ister ki futbol zevkini yok eden bu tarz şeyleri?
Ama sana yapılıyorsa senin de aynı şekilde mukabele etmen çok da yanlış değil..

Daha hala konusacak bu adam. Sezon sonu dedi aradan 2 sene gecti hala TIK yok. Gitti Demirören'le kanka falan oldu, kimse kusura bakmasin ama ben Ünal Aysal'a kesinlikle hak veriyorum FT konusunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt