Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serkan Şakrak ,
pes ettim haklısın .
O silahlı manyağı odaya zorla sokturanda benim !
Şimdi anlıyorum ki eğer bu olayda kan dökülseydi o bile kapatılırdı bu " yeni Türkiye " anlayışında !

Basın yoluyla adalet aramaya calıştığı için suçlu,bu olay hukuki bir olay töre olayın dışında bunu diyen hakanın kendisi,adam sorunum yok diyor töreyle,törenin arkadaşına mı ceza verecek federasyon silahı ceken o,kafa defa yazayım bunu

Allah akıl fikir versin!...

Terim'i bu olayda savunanlar akp li değilse hiç bi b.kum bilmiyorum çünkü kafa aynı. Adam ne yapsa eyvallah çeken tipler.

Yil 2068 gscimbom

.... adli uye: arkadaslar fatih hocamizin klonlama calismasindan iyi haberler var rahmetliye tipa tip benzeyen bir kopyasi bitmek uzereymis.

.... adli uye: off off gozlerim doldu babam anlatirdi unal aysal olmasa kesin sampiyonlar ligini kaldirirdi bu adam:(

....Adli uye: unal aysal kimdi renkdaslar eski futbolcumuz mu?

@Serkan Şakrak ,
pes ettim haklısın .
O silahlı manyağı odaya zorla sokturanda benim !
Şimdi anlıyorum ki eğer bu olayda kan dökülseydi o bile kapatılırdı bu " yeni Türkiye " anlayışında !

Aynen tartışmak yersiz anlaşamayız çünkü,konu siyasete de dayandı,futbol forumunda siyasete karşıyım,uğraştım kaldıralım diye zamanında ama millietin hoşuna gittiği için böyle devam.

Beyler sakin olalım lütfen ,
fikirler zıt olsada burada belli bir düzenle tartışabilmekte güzel birşey bunu bozmayalım litfen !

Bu ftciler çok enteresan insanlar. İnsan gerçekten hayret ediyor niye böyleler diye.

bize fatih terim degil yeni bir jupp derwall lazim yeni bir altyapi devrimi lazim yeni bir model lazim takim hocaya gore degil hoca takima ayak uydurmali kalici basari icin bu lazim yoksa terim gelir basari olup olamayacagi muamma ama eger ikinci donemi gibi tekrar basarisiz olup giderse vay halimize. O yuzden egolarindqn arinmis tek gorevi takimin istikrarini korumak olan bir sportif direktor eger tutarsa bu proje en kazmasindan biri bile gelse bu gunlere donduremez ama teknik adama gore plan cizilmeye devam edilirse basarilar gelip gecici bir duraklama donemi felan hep boyle olur gider.

Agir saçmalamişsin.

Olm bu adam ne yapsa eyvallah çekiliyor ona gıcık oluyorum. Erdoğan olayında da böyle o yüzden eşleştiriyorum görüldüğü gibi haklı çıkmışım np. Bi adamı seviyorsan sev de hıyarca işlerini de eleştirmezsen bunun tanımı bellidir. Neyse uzamasın ettim hakaretimi rahatladım ben.

bize fatih terim degil yeni bir jupp derwall lazim yeni bir altyapi devrimi lazim yeni bir model lazim takim hocaya gore degil hoca takima ayak uydurmali kalici basari icin bu lazim yoksa terim gelir basari olup olamayacagi muamma ama eger ikinci donemi gibi tekrar basarisiz olup giderse vay halimize. O yuzden egolarindqn arinmis tek gorevi takimin istikrarini korumak olan bir sportif direktor eger tutarsa bu proje en kazmasindan biri bile gelse bu gunlere donduremez ama teknik adama gore plan cizilmeye devam edilirse basarilar gelip gecici bir duraklama donemi felan hep boyle olur gider.

Bende öyle birisini görmek isterim de a) futbol cahili yönetimle zor bulunur (Bielsa yerine Mancini'yi tercih ettiler, 0 kupa kazanan Prandelli'yi aldilar) b) maddi durumumuz b.k. gibi. CL oynamazsak ciddi problemlerimiz olabilir

bence bulusup kavga etsınler kım guclu gorelim yunuz can sümük gibi ezerım dıyo buyuk konustu

Fatih terim ikinci ve üçüncü terim dönemlerinde Galatasarayı batırmışdır, yaptırdığı transferlerle futboldan gram anlamadığınıda ele aleme göstermişdir , terimin tek başarası birinci terim dönemidir ondan sonra alaturkaya bağlamış kendini bitirmişdir,terim edirnenin ötesinde kendine iş bulamaz dolayısı ile bizden uzak milli takıma yakın olsun ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt