Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ImageProxy

Adamligi bes para etmezmis, yuvarlak yuvarlak Calhanoglu ve Toprak in durumlarini anlatiyor, net cevap yok.

PES !

Allah bizden uzak tutsun FT i, boyle donek birisi oldugunu hic aklima gelmezdi. Adamin cevaplari hep yuvarlak veya konuyu baska yerlere cekiyor, adam gibi cevap veremiyor dogru duzgun. Milli takima yakisiyor ama Tupcu ile cok 'basarili' olacaklar. Boyle devam !

Çalhanogluyu çagirmak istemiyorsa 100 yilin hatasi olur.

Badass Töre'den kaç kat daha iyi oyuncu

Yapma bunu Fatih..

Her zaman söyledim yine tekrar ediyorum;

Fatih Terim güç odaklı bir adamdır.

Güç kimden yanaysa o yöne doğru eğim alır...

Sevmem hatta nefret ederim ama bazıları o kadar nefretini abartıyor, nefretlerinden öyle saçmalıyorlar ki adama olan nefretim azalıyor o insanları görünce(Ha kendi yeni bir şey yapıp nefretimi arttırıyor o ayrı) Selçuk'u niye aldın diyen var el insaf :)

Ugurlu sayına 3 gol kaldı hadi bakalım. Kestane seni.

Az kaldı Milli takımdan kovulunca Fenerin başına geçeceksin yada emekli olacaksın

Hep dedim milli takımdan sonraki durağı azizin yani diye. Fenerin igıldan sonraki tdsi olacak bakın görün. Aziz paranın ucunu göstersin yeter ki.

Yıllardır uğrastin didindin bir yerlere geldin hocam yıllardır kazandıgin karizmayi 1 senede maf ettin Allah yardimcin olsun.

Maçtan sonra ne anlatacak çok merak ediyorum :D Sırf artistlik için 3 milyon euro verip brezilyayi getiriyorsun adamlar sana kol gibi döseyip gidiyorlar. Ve bunu bütün dünya izliyor. Anlat bakalim parator :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt