Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yağmur,rüzgar,fırtına falan yoktu bakalım sorumlu kim veya ne olacak bence seyirci sorumlu olacak .... Galatasaraydaki ilk dönemi sonra devam düşüşe geçerken egosu şişen artık çağdışı olan ve asla ama asla bir daha Galatasarayın kapısından içeri sokulmaması gereken kişidir..

Prandelli'nin 4-4-1-1 e geçtikten sonra bizim yaptığımız savunmaya , alanı nasıl daralttığımıza bakın...

Bir de milli takım savunma yapmaya çalıştığında oluşan duruma bakın...

Hiçbir oyun planı yok ne savunmada ne hücumda...

2013-10-03-abd%E2%80%99nin-ortadogu%E2%80%99da-u-donusu-yapma-zamani---chris-luenen-.jpg

bakiyorum da bazi terimciler u dönüsü yapmaya baslamis..dikkat edin karsiniza kamyon cikmasin..mazallah sanzimani,kaportayi dagitirsiniz;)

Prandelli'nin 4-4-1-1 e geçtikten sonra bizim yaptığımız savunmaya , alanı nasıl daralttığımıza bakın...

Bir de milli takım savunma yapmaya çalıştığında oluşan duruma bakın...

Hiçbir oyun planı yok ne savunmada ne hücumda...

Prandelli'yi savunmayın. Terim ve Mancini döneminde ligin en az gol yiyen takıma 1 ayda 1 senede yediği golü yediren adamı övmeyin. 4-4-1-1 oynadığımız 2 maç var birisi Karabük diğeri Dortmund. Ne alan daraltması ne savunması. Birisi yürüyerek 4 tane attı, diğeri 5 eksikle oynadı zar zor kazanabildik.

ftnin 4.tercihi sneijder ftnin 4 yedigi gün füzeyi yollamıs

ahahhh

Prandelli'yi savunmayın. Terim ve Mancini döneminde ligin en az gol yiyen takıma 1 ayda 1 senede yediği golü yediren adamı övmeyin. 4-4-1-1 oynadığımız 2 maç var birisi Karabük diğeri Dortmund. Ne alan daraltması ne savunması. Birisi yürüyerek 4 tane attı, diğeri 5 eksikle oynadı zar zor kazanabildik.

Eğer Dortmund maçında iyi savunma yapmadığımızı düşünüyorsan sana laf anlatmanın bir anlamı yok...

Hele hele Karabük maçını zar zor kazanmamızın sebebi acaba Burak olabilir mi ? Hiç sanmam ya neden olsun :S :S ?

Eğer Dortmund maçında iyi savunma yapmadığımızı düşünüyorsan sana laf anlatmanın bir anlamı yok...

Hele hele Karabük maçını zar zor kazanmamızın sebebi acaba Burak olabilir mi ? Hiç sanmam ya neden olsun :S :S ?

Dortmund maçında iyi savunma yaptık peki. Karabük maçında Burak'ı da sahaya ben sürdüm mesela.

Vallahi ilk ayrıldığında çok üzülmüştüm ama sonraki zamanlardaki davranışları falan artık midem bulanıyor görünce.

Fatih Terimi iyi seylerde övmek, kötü seylerde elestirmek o kadar yanlis mi?

Zaten bu maç hakkinda savunacak birsey yok.
bizim senelerden beri yazdiklarimizi bugün papagan gibi tekrarliyanlari alkisliyacak degiliz ya..ne bekliyorsun madalya falan mi takalim 2 sene rötarli bazi seyleri görebildiniz diye..

terim:federasyon başkanımızı ıslıklakma oynayamıyoruz, ne ben nede başkanımız bunu hak etmiyor!!

dalgamı geçiyon bu adam bizimle?

Son düzenleme:
Dortmund maçında iyi savunma yaptık peki. Karabük maçında Burak'ı da sahaya ben sürdüm mesela.

Ya ben adama demediğimi bırakmadım zaten bir de maçtan sonra "Burak TR'nin en iyi forveti" diye bir de bizle billur geçti...

Karabük pozisyon bulamadı ben hiç hatırlamıyorum gol zaten kornerden geldi...

Ya altı üstü bir savunma mukayesesi yaptım , bizden örnek verdim...Atletico Madrid mukayesesi yapamam herhalde...Konuyu Prandelli'yi savunmaya getirdn :S...

Bu gece Dürüst ile Albayrak'a mesajı ceker. Terim'in karizmayı kurtarması icin tek secenek kaldı; Galatasaray'a son kez geri dönmek.

Fatih Terim: "15. dakikada gelen tezahüratı ne biz ne başkanımız hak ediyor."

hahahahaha :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt