Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
efendileri?
Siyaset ve demirören.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
efendileri?
Siyaset ve demirören.
Prandelli'nin 4-4-1-1 e geçtikten sonra bizim yaptığımız savunmaya , alanı nasıl daralttığımıza bakın...
Bir de milli takım savunma yapmaya çalıştığında oluşan duruma bakın...
Hiçbir oyun planı yok ne savunmada ne hücumda...
![]()
bakiyorum da bazi terimciler u dönüsü yapmaya baslamis..dikkat edin karsiniza kamyon cikmasin..mazallah sanzimani,kaportayi dagitirsiniz![]()
Prandelli'yi savunmayın. Terim ve Mancini döneminde ligin en az gol yiyen takıma 1 ayda 1 senede yediği golü yediren adamı övmeyin. 4-4-1-1 oynadığımız 2 maç var birisi Karabük diğeri Dortmund. Ne alan daraltması ne savunması. Birisi yürüyerek 4 tane attı, diğeri 5 eksikle oynadı zar zor kazanabildik.
Eğer Dortmund maçında iyi savunma yapmadığımızı düşünüyorsan sana laf anlatmanın bir anlamı yok...
Hele hele Karabük maçını zar zor kazanmamızın sebebi acaba Burak olabilir mi ? Hiç sanmam ya neden olsun :S :S ?
bizim senelerden beri yazdiklarimizi bugün papagan gibi tekrarliyanlari alkisliyacak degiliz ya..ne bekliyorsun madalya falan mi takalim 2 sene rötarli bazi seyleri görebildiniz diye..Fatih Terimi iyi seylerde övmek, kötü seylerde elestirmek o kadar yanlis mi?
Zaten bu maç hakkinda savunacak birsey yok.
Dortmund maçında iyi savunma yaptık peki. Karabük maçında Burak'ı da sahaya ben sürdüm mesela.