Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim oyuncularımız da sempatik diyor ahahahahaha. Aynen tarator aynen ayı volki, ırkçı emre falan çok sempatik insanlar.

Basin toplantisini izlerken onun adina utandim. Kendini bu kadar kucuk dusurecek ne vardi? Oyle boyle bir iz birakmissin cek cizgiyi, bu nasil bir düşme, ne gerek var yani?
Federasyona gittikten sonra daha fazla düşemez herhalde derdim ama görüyoruz halini.

I am the one who knocks!

Bu adam niye sürekli tüpçüyü savunup duruyor ?

Ya sen onun avukatı mısın birader ? Bununla 3 ya da 4 oldu savunduğu...

Pazar günü Kazaklara 3 atarız.

Sonra çıkar basının karşısına.

Bu bir başlangıç bu çocuklara güvenin onlara inanın bize inanın bu takım çok iyi yerlere gelecek..

3 ay sonra ise Hollanda bize 3 atar..

Bu sefer Hollanda çok iyi takım Dk sında gördük kesin kazanmak zorundalardı.
Bu cocuklar vazgeçmicek biz vazgeçmicez.

Sonra deplasmanda kazakistanı zorda olsa yeneriz.
İçeride letonyayı yeneriz..

Bir anda basında abartılar baslar .
İşde millli takım bu yeni kendimizi bulduk bu cocuklar aslan parçası umut var hala !

Sonra içerde Hollandadan bir 3 daha yeriz..

Deplasmanda çekler bizi tokatlar...

Sonra fatih Terim çıkar.

Sabır lazım vizyon lazım.
Herşeyi yapacağız yeni yıldızlar çıkaracağız La Fontaine den masallar masallar...

Bizim takımımız yerden yere vurulacak kadar kötü bir takım değil. Bu kadar kötü sonucları almayı hak eden bir takım değil...

Adam gibi hoca yok !

Adam tupcunun yuhlanmasina uzuldugu kadar maca uzulmuyor :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

O degilde ben yapamazdam baskasi yapar dedigi bi kisim var.
Guya oraya yeniden yapilanma icin gelmistin feci killandim yalan yok.
Siz'de killanin bence.

Kazakistan'a da çaktı lafı ,
brezilya yerine Kazakistan gibileriyle oynayıp istatistik yapardık dedi yahu ,
hafta sonu yeneceğimizi garanti görüyor demek ilginç belki ama ben garanti görmüyorum ,

YD'ni koruması ise miğde bulandırıcı !!!!!
Tam yeni Türkiye'nin elemanının lafı maalesef :(

Hani hep destek diyip duruyor ya bu şimdi,hep ne kadar rezil olursak olalım destekleyin diyor ya bazı yerliler işte aşağıdaki yazıyı okusunlar da utansınlar azıcık...Ekşi sözlükte bir arkadaş çok güzel yazmış.

hem klüpler düzeyinde hem milli takımlar düzeyinde oyuncular, teknik direktörler ve yöneticiler tarafından sürekli olarak taraftarlara; bize destek verin, alkışlayın, moral verin diye diretilen bitmiş bir ülkenin bitmiş spor dalı.

ya arkadaş ben şunu anlamıyorum. neden moral vermesi, destek vermesi gereken benim ? hayır bir vatandaş neden bir spor müsabakasına gider ? günlük hayatın yorgunluğundan, stresinden uzaklaşmak ve bir kaç saat güzel vakit geçirmek, eğlenmek için değil mi ? bütün bu spor oyunlarının amacı bu değil mi ? gevurların "entertainment" dedikleri şey bu değil mi ?

e şimdi ben şunu anlamıyorum. biz taraftarlar, sporseverler genel olarak: ya öğrenci, ya işsiz ya da askeri ücret ile en fazla 3 bin 5 bin tl civarı maaşlara eşşek gibi çalışan, evi, arabası, yatırımı olmayan, sağlık güvencesi olmayan stres ve gelecek kaygısı ile yaşayan insanlarız.

bizler hergün orospu çocuğu yöneticler, patronlar ile 2 kuruş için muhatap olup, köle gibi çalıştırılan, bizim olmayan yıkık dökük bir eve, 1000 kişilik otobüslere binerek gelen, o geldiğimiz evde bir aile geçirdinrmeye çalışan, ay sonu gelmeden parası biten ve borç içinde yaşayan, çoluğuna çocuğuna televizyonda izleyip özendiği şeyleri alamayıp, kahırdan geceleri uyuyamayan ve her sabah aynı itin bokunu yemek zorunda kalan insanlarız.

şimdi biz elimizdeki 2-3 kuruş para ile çok sevdiğimiz ve bize bir kaç saat stresimizi, üzüntümüzü, dertlerimizi unutturan takımlarımızı izlemek için evine dekoder bağlatıp götünden kan aldıran bizler, her sene çocuğumuz giysin diye yüzlerce lira para verip forma alan bizler, stadyumda maç izleyelim dışarı çıkalım sosyal bir aktivite olsun diye bilet alıp, kombine alıp maça giden bizler kalkıp:

18-35 yaş arasında en her sene en az 1-2 milyon euro para alıp, şatolarda oturup, altlarında milyon euro'luk arabaları ile gezen ve tek yapmaları gereken top oynamak olan futbolcuları yarrrak gibi oynadıkları için alkışlayıp, destek vermek zorundaymışız.

çünkü moralleri bozuluyor, üzülüyorlarmış. emin olalım maç kaybettiklerinde en çok onlar üzülüyorlarmış. o yüzden biz ne olursa olsun onları alkışlamalı, destek vermeliymişiz.

çünkü onlar akşam ferrari'lerine binip, havuzlu villalarına giderken çok üzgün oluyorlar. biz otobüste götümüz ellene ellene, bugün saldırıya uğrar mıyım diye 2 oda 1 salon evimize gidip "yarın faturaları nasıl ödüyeceğim" diye düşünürken onlara destek vermeliyiz.

Bu heriftor kazakistanı küçümsediğine göre kazakistan da çakacak demektir. Adamda utanma yok hala küçümser küçümser konuşmalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt