Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke hemen bu köpeklerin kalleşlerin adaletsizlerin teklifini kabul etmeseydin o zaman sana bu kadar kızmazdım bitirdin kendini istersen avrupa sampiyonu ol istersen Dünya kupasını al senin için ağlayan bu gözler senin o şerefsiz hainlarle kahkahalarını umursamazlığını satmışlığını unutmuycak o anlar silinmiycek İnşAllah basarılı olursun bu ülkeyi sevindirirsin ama sen sevinirken ben sevimiyceğim.

forvetsiz oynattigi oyunu begendim ama sonra yine sacmalamaya basladi
oraya cenki monte etmeli baska birisi olmuyorsa yunus malliyi koysun oraya
baska türlü turnuvada rezil olur
burak ve umuta güvenirse yine sonu olur

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Neden türk futbolun gelmiş geçmiş en iyi teknik direktörü oldugunu yine gösterdi. Imparator.

Özellikle son 3 maçta taktik ders verdi. Saygı duymak lazım.

Ftor hocam eurocupı getirecektir relaks.

1-Damacana-Bal-100-Lira.jpg

İmparator! !!! Futbolda şansa da gerekiyor bazen işte tabiki :)

Avrupa Sampiyonasina Türkiye 4 kere katildi tarihinde, ücünde takimin basinda Fatih Terim vardi... Gecen qualifikasyonunda bile son anda gelmesinde ragmen kil payi kacirmistik dünya Sampiyonasina katilimi.

2008´de sokaklarda hissetiklerimi ömrüm boyu unutmayacagim, simdi 8 sene sonra Allah nasip ederse bir EM daha görecegim...

Tesekkürler Imperator

fatih-terim-514.jpg

Tesekkürler Islambek Kuat

179649_med_islambek_kuat.jpg

Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük teknik direktör. Teşekkürler İmparator, İmparator diye bağırmayı özlemişim..

Mih6P58.png

Hollanda en zor 2 deplasmanı aradan çıkardı.Bundan sonra bütün maçlarını alırlar gibi.Çek Cumhuriyeti'ne de yetişmemiz çok zor artık 8 puan fark var aramızda.Geçilmesi en kolay rakip İzlanda.İyimser davranıp İzlanda'nın evinde Çeklere ve deplasmanda bize yenileceğini varsaydım.

Hollanda bizi deplasmanda rahat geçecektir.Hollanda ile içeride berabere kalıp kalan maçlarımızı alsak bile 17 puan yapıyor.İzlanda ise Kazakistan'ı 2 kere Letonya'yı bir kere yense bile 18 puana ulaşıyor.

Kısacası yolun sonu istifa Sinyor Terim.Letonya'ya puan vermeyecektin.

>>>>>>>>>>>>>
tsn_haber_detay.asp

Bal tabi yav tesadüf hatta

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Balsiz teknik direktör varsa söyleyin de biraz gülelim. Meşhur Italyanlarin geldigi döneminde türk TDlerini (Terim dahil) neredeyse çobanla kiyaslayan zihniyet nerede??? Fatih Terimin meşhur bambam futbolunu bende begenmiyorum ama adam hatalarindan ögrenmiş. Bunu son 4-5 maçta gösterdi. Hollandaya karşi oynanilan oyun mesela çok iyiydi. Terimden bu kadar defansif oynaycagimizi tahmin etmezdim. Ilk kez ''biz büyük takimimiz yav biz herkese karşi ofansif futbol oynariz'' mentaliteyle degil kalitemize göre oynadik ve onlardan 4 puan aldik. Inşallah Euro 2016da hata yapmayip çok başarili oluruz.

Adam ballı bunu kabul etmek lazım tıpkı hamza gibi ama balda olsa en azında uzun bi aradan sonra turnuvalara katılabilicek

Hala şu forumda fatih terimi ünal aysalı savunanlar varya lafta onlar Galatasarayı cok severler birde küfür yazıyor aklını alcam gevseğin sesi kesilcek burda Galatasaray ı bırak arkasından salladağı adamlarla hiçbirsey olmamıs gibi mutluluk pozları verenler o gün bıcağı soktu benim kalbime siz Galatasaray asık değil bireylere asıksınız bos muhabbet yapmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt