Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim gerçek bir imparatordur..
3 maç sonunda 1 puanla gelip,hollandayı altımıza alıp,en iyi 3.olarak gitmek tarihi bir başarıdır..
Fransa'da da heyecan yaratacak bir takım olacağımıza eminim hoca sayesinde..

Bu adam gercekten tam bir fenomen oldu. Nereye gitse hemen basari arkasindan geliyor, gercekten ilginc.

Keske "ikinci adamligi" birakip baskan olmayi düsünse de basimiza gecse.

Bazı insanlara başkanlık ağır geliyor

Herkesin yapabileceği iş değil sonuçta

taraftar, medya, (mutsuz) oyuncular ve Kulüpten baskı Türk futbolunda çok farklı

Ali Dürüst yönetimin parçası olarak en iyi şekilde çalışıyor, ondan ancak o kadar istemek lazım daha fazlasını yapabileceğini düşünmüyorum

Bazı insanlara başkanlık ağır geliyor

Herkesin yapabileceği iş değil sonuçta

taraftar, medya, (mutsuz) oyuncular ve Kulüpten baskı Türk futbolunda çok farklı

Ali Dürüst yönetimin parçası olarak en iyi şekilde çalışıyor, ondan ancak o kadar istemek lazım daha fazlasını yapabileceğini düşünmüyorum

Bence de bu adam arka planda durup calismayi daha cok seviyor. Zaten yanilmiyorsam baskanlik adayligi icin kendisine teklifler gelmis bir kac defa ama hep reddetmis.

Bu adam gercekten tam bir fenomen oldu. Nereye gitse hemen basari arkasindan geliyor, gercekten ilginc.

o olay 1. adam olunca terste tepebilir. kimi insan sadece ikinci adamlıkta başarılı ve yararlıdır. belkide bunların farkında olduğundan sürekli adaylıktan kaçıyor.
edit. gerçi şükrü benzer bi cevap vermiş.

Son düzenleme:
Baskan olmak gerekmiyor ki illaki. Yönetimde olmasi yeterli isini yapan bir adamin, Türkiye´de baskanlik makami fazla overrated... Ali Dürüst sessiz sedasiz bir adam, özel hayatinda fazla gürültü istemiyor muhtemelen. Aslinda Ali Dürüst cok güzel bir örnek, bu futbol dünyasinda yöneticiler illaki piyasada cok görünmesi gereken adamlar degildir.

Sa

uploadfromtaptalk1444888755031.webp

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. torbadan girip şansımızın yardımıyla son anda 3. olup gitmeyi ''dünyanın en büyük başarısı'' olarak lanse etti!!!!!!!!! mazallah dünya kupasına gitme başarısını gösterse ne diyecek acaba?

2. torbadan girip şansımızın yardımıyla son anda 3. olup gitmeyi ''dünyanın en büyük başarısı'' olarak lanse etti!!!!!!!!! mazallah dünya kupasına gitme başarısını gösterse ne diyecek acaba?

1.torbadan gelen takım grubu 4.bitirdi ona bakarsan en son 2008 deki turnuvaya katıldığımızı düşünürsek elemeleri geçmek bile büyük bi başarı bizim için sanki her turnuvada varız gibi konuşmuşsun.

2018 de konuşalım bunu reyiz ne diyecek bakalim !!!!!

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İzlanda maçına kadar Ali Dürüst'ün federasyon görevlisi olduğunu biliyor muydun şahsen ben bilmiyordum.Adam kurnaz nerede başarı orada kameralar karşısında.

İzlanda maçına kadar Ali Dürüst'ün federasyon görevlisi olduğunu biliyor muydun şahsen ben bilmiyordum.Adam kurnaz nerede başarı orada kameralar karşısında.
Biliyordum. Başkanlık seçimini ve adayların listelerini falan buradan takip etmiştim bir kaç ay önce.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

sayın terim galatasaraya başkan olarak dönecek
tff'den aldigi maasin 1 kurusuna bile dokunmuyor
korkma titre
@tff

Dünyanın en şanslı adamı bence Fatih Terim dir.

Gheorghe-Hagi-006.jpg

Bu adama yatsın kalksın son nefesini verene kadar dua etse az gelir.

Hagi sayesinde paranın gözüne vurdu ve vurmakta..

Gaz adamı , mentör hoca. Taktik bilgisi olmayan futbol duayeni.

:hat:

Valla milli takim heyecani yeniden dogdu, kabul. Ama nedir arkadas bu günlerdir EURO'ya gidiyoruz diye sampiyon olmus gibi davranan oyuncular ve medya? Alt üst 3. olup katildik, cok abartiliyor.

Valla milli takim heyecani yeniden dogdu, kabul. Ama nedir arkadas bu günlerdir EURO'ya gidiyoruz diye sampiyon olmus gibi davranan oyuncular ve medya? Alt üst 3. olup katildik, cok abartiliyor.
Trt Spor da hergün en az bir kere denk geliyorum bununla ilgili haber yaptıklarına :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt