Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hagi sayesinde başarılı oldu diyorsunuz fenerbahçede olsa rvp sayesinde oldu diyecektiniz. başka hoca olsa şov için hagiyi yedek bırakırdı hagi de takımı terkederdi heralde türkiyede sayısız örneği var bunun.

Dünyanın en şanslı adamı bence Fatih Terim dir.

Gheorghe-Hagi-006.jpg

Bu adama yatsın kalksın son nefesini verene kadar dua etse az gelir.

Hagi sayesinde paranın gözüne vurdu ve vurmakta..

Gaz adamı , mentör hoca. Taktik bilgisi olmayan futbol duayeni.

:hat:
İmparator Fatih Terim! Fazla kıskanma abi

Dünyanın en şanslı adamı bence Fatih Terim dir.

Gheorghe-Hagi-006.jpg

Bu adama yatsın kalksın son nefesini verene kadar dua etse az gelir.

Hagi sayesinde paranın gözüne vurdu ve vurmakta..

Gaz adamı , mentör hoca. Taktik bilgisi olmayan futbol duayeni.

:hat:

Hollanda maçlarinda onun taktik bilgisine şüphelenlere iyi ders verdi knka :ka21:

Sevebilirsin, sevmeyebilirsin ama 6 şampiyonluk, Euro 3. ve 1 UEFA kupasi kazanmiş adama taktiksel anlamda cahil demek baya komik oluyor

Hollanda maçlarinda onun taktik bilgisine şüphelenlere iyi ders verdi knka :ka21:

Sevebilirsin, sevmeyebilirsin ama 6 şampiyonluk, Euro 3. ve 1 UEFA kupasi kazanmiş adama taktiksel anlamda cahil demek baya komik oluyor
Oynattigi futbolu begenmiyorum ve basarili bulmuyorum :)

Tapatalk

Taktik bilgisi olmasa İtalya gibi taktiğin dünya futbolunda en önde olduğu ülkelerden birinde nasıl iz bırakabilirdi?

Rui Costa, Maldini, Shevchenko, Kaladze gibi adamlar hocayı her fırsatta övüyorsa, Fiorentina taraftarları unutamıyorsa, Milan taraftarı görece daha başarısız bir döneme rağmen yıllar sonra bile gördüğünde elini öpüyorsa bu ülkeden çıkmış bir hocanın kariyerine ve teknik direktörlüğüne saygı duymak gerekir.

Sadece motivasyonla gaz vermeyle yabancılar üzerinde bu kadar etkili olmak mümkün değil.

stadyuma adı verildi memleketinin derbisini izlemeyen fatih terim izmir derbisine gidiyor heryerde de adanalıyım diye övünüyor şehrin yüz karası

Valla ne olursa olsun adam futbolun doğrularını yapıyor. Hamza'ya, Terim diyenler falan var ya da Terim'in sözünü dinliyor vs deniyor. Bizim takımın başında bunca maça çıktı Terim şu kadroyla nasıl çıkarsın dediğim maç hatırlamıyorum. Vardır ama 3-5 tane Hamza her maç beni çileden çıkarıyor tercihleriyle.

O yüzden Terim'in tırnağı bile olamaz hele bu şekilde hata yaptığı halde ders almaması hiçbir zaman o seviyeye gelemeyeceğini gösterir. Terim'i sevmem ama en iyi yerli antrenör olduğunu inkar edemem. Ayrıca oynattığı futbolu beğeniyorum. Transferler ona bırakılmadığı sürece sıkıntı olmuyor pek gerçi Mancini ve Prandelli transferlerini görünce de o zaman ki transferleri Terim mi yapıyordu demeden edemiyorum :D Şaka bir yana ilk 2 sezon transfer işini kim yaptıysa o tekrar başa getirilip tek yetkili olmalı.

İzmirde bugün kendileri,maçtan sonra kebapçıda yakalar bir foto çekinirim İmparator ile

senın yuzunden bu haldeyız

EFSANE ınşallah bırgun galatasaray başkanı olursun teknık adamlık ıcın gelme kıymetını bılmezler.Baska takımda olsan şuan heykelın dikilmişti.
ol

Gs başkanı olur tdsi ile kavga eder güleriz biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt