Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eleman lafına bozulmasından dolayı hala ona çok kızgın olsam da, FT gerçekten başka bi insan. Onun gibi zor gelir birdaha. Ama tüpçüyle knkalığını da unutmadım daha... Hala çok kızgınım..

İsminin zikredilmes ilei birlikte forum nalları dikti. Acaba Pereira atmayıp kendisini defalarca atan adaletten memnun mu?

Son düzenleme:
yabanci siniri kalkmisken geride kalmis türk antrenör ile calisan kulüpler enayi ve capsizdir.

yabanci siniri kalkmisken geride kalmis türk antrenör ile calisan kulüpler enayi ve capsizdir.

Hagi,Drogba,Popescu,Tafi,Sneijder hangisiyle sorun yaşadı? Hatırladığım kadarıyla tek sorun yaşadığı yabancı Baros'tu. Onunda yürüyecek hali yoktu ve takımdan gitmek istemiyordu. Kadro dışı bırakmıştı.

Hagi,Drogba,Popescu,Tafi,Sneijder hangisiyle sorun yaşadı? Hatırladığım kadarıyla tek sorun yaşadığı yabancı Baros'tu. Onunda yürüyecek hali yoktu ve takımdan gitmek istemiyordu. Kadro dışı bırakmıştı.

sorun yasmasi degil, dünya futbolunu takip etmiyor cogu + teknik/taktik eksiklikleri var türk hocalarin. cagdas ve modern futbola ayak uyduramiyorlar.

sorun yasmasi degil, dünya futbolunu takip etmiyor cogu + teknik/taktik eksiklikleri var türk hocalarin. cagdas ve modern futbola ayak uyduramiyorlar.

Ya abi bana bi anlatsanıza taktik bilgisi olmadan nasıl oluyor da Italya'da iz birakıyor? Bi açıklasanıza? Merak ediyorum hani tutturmuşsunuz bi taktik teknik yok diye...

geç bunu. Terimin olduğu dönem oynanan futbolu beğenmeyen,heyecanlanmayan art niyetlidir. ŞL maçları olduğu günler iş-okulda bile heyecandan yerimizde duramazdık.

Onlarca kupayı bir insan eğer sadece gazla kazanıyorsa vay futbolun haline..

Gözü Türk görmek istemeyen insanlar, neden Türk ligini, ve Türk takimini takip eder merak ediyorum.

imparator_fatih_terim_by_seloyxx-d6wuac7.png

10 Mourinho bile olsa bu kadroyla sampiyon olamazdik. Takimda fark yaratan oyuncu sayisi cok az. Kaliteli oyuncu sayimiz az. Takimdaki 4-5 kaliteli yabanciyi gönder, küme düsmenin en büyük adayi olacak bir kadromuz var.

Terimin bizde sampiyon oldugu yillarda kadro kalitemiz rakiplerden cok üstündü.

Son düzenleme:
Euro 2016'dan sonra muhakkak getirilmeli ve artık işine karısılmamalı.

Luce'de sportif hoca olarak gelsin, kafa kafaya verip beraberce yönetsinler kulübü..

Aysalla Terimin ego savaşları = kulübün içinde bulunduğu durum

ikisi de kulübü gerçekten sevmemiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt