Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kotu kadro derken tarihinize bir bakin ne kadrolarla sampiyon olmuşuz. O yuzden Terim bu kadroyu sampiyon yapmasi cok ta zor değildi. En azindan hakemler biyle dograyamazdi bizi. Taktik bilgisi yok diyenler açıp 17 mayıs belgeselini izlesin takim nasil top oynuyor nasil rakiplerin icinden geçiyor seyretsin. Yaşı 30 a kadar olanlar seyretmediklerinden sadece isim uzerinden konusup duruyorlar ışte. Avrupada önüne gelenden fark yerken Galatasaray in nasil büyük devleri hic ettiginin farkında degildiniz. Çünkü Terim o sirada sizi Galatasaray li yapmakla meşguldü....

terimi kişilik olarak sevmem hali tavrı çok itici ama gerek oyuncular üzerindeki etkisi gerekse devre arası motivasyonu ile birçok maçı ikinci yarı çevirmişliğimiz var kısaca terim denizliyi donunda sallar..

Herşey F.T kovup yabancı getirip profesyonelleşmeliyiz düşüncüleriyle başladı

Bunuda yaban tweetçi tayfa

Galatasaraya zararları inanılmaz

Terim kulüpten ayrıldığı günden bu yana gelen 4 hocanin hiç 1i Terim gibi olamadi.

o 4 hocanin arasında en başarili hoca, Terimin çaylaği olmasi durumu özetliyor

2 sene oldu hala FT gibi birisi gelmedi

Galatasaray Taraftar Döngüsü:

1. Fatih Terim gel bizi kurtar, 'imparator'
2. Terim çok değişmiş, bambaşka bir adam olmuş. Babam gibi seviyorum seni hocam.
3. Hep kaos futbolu, ne zaman düzen gelecek bu takıma.
4. İkinci döneminde bizi batırdı. Terim ne verdiyse 2 katını almıştır. Defol git evlatların ile 'kebapçı', 'im-PARA-tor', komisyoncu herif
5. Bize yakışıklı, karizmatik, devrim yapacak teknik direktör lazım. Bu Adanalı şehir krosu ile olmaz.
6. Gel bizi kurtar, 'İMPARATOR'

Gittiği zaman arkasından sövdüm. Defolsun gitsin dedim. Çünkü gidiş şekli çok yanlıştı benim gözümde. Ama o zaman şöyle bir not düşmüştüm ;

"Bir gün tekrar gelirse, deli gibi sevinmem. Ama 'Niye geldi bu ?' bu diye tepki de göstermem."

Lakin bunu derken, takımın tekrardan bu denli çöküşe geçeceğini tahmin edememiştim. O yüzden (kendisini her ne kadar sevmesem de) gelirse bayram ederim.

NOT : Terim olmadığı zaman dibe vuruyoruz. Buna çare bulmamız lazım artık.

Euro 2016'dan sonra muhakkak getirilmeli ve artık işine karısılmamalı.

Luce'de sportif hoca olarak gelsin, kafa kafaya verip beraberce yönetsinler kulübü..

Terim'in herhangi biriyle "kafa kafaya" verebileceğine cidden inanıyor musun ya ? :) Onda nal gibi ego var. Kendisi hariç kimsenin aklına ihtiyaç duymadığı gibi, bulunduğu yerde başka birinin gölgesini dahi istemez. Aysal ile kavgası da bu yüzdendi.

Terim i getirmek kolay değil. Hele bu FFP olayından sonra imkansız. Terim 100 milyon bütçe ister. 30 tane pahalı transfer yapar.

Belki su kadroyu sampiyon yapamazdi ama bu kadronun bu hale gelmesine de izin vermezdi zaten..cogu yerli yabancidan vizyon sahibidir geciniz bi kac yanlis transferini.zannediyor musunuz terim olsaydi dunki gbi 7 8 tane sari kart cikacakti bi macta? Turk hakemleri teknik direktorleri hatta futbolcular ustunde buyuk psikolojik baskisi vardi.yener yeniliriz o da onemli degil en azindan ruhsuz oynamayacaktik.gittigi ilk gun soyledik bunlari terimsporlu dediniz neyse hakkimizda hayirlisi

Terim i getirmek kolay değil. Hele bu FFP olayından sonra imkansız. Terim 100 milyon bütçe ister. 30 tane pahalı transfer yapar.

Mancini ile karistirdin heralde o istedi o butceyi:) max 30m euro harcadi adam her donem..td olarak getiriecek baskan oldugunu da sanmiyorum orasi ayri gelmez bidaha td olarak

Mancini ile karistirdin heralde o istedi o butceyi:) max 30m euro harcadi adam her donem..td olarak getiriecek baskan oldugunu da sanmiyorum orasi ayri gelmez bidaha td olarak
Bak bak manciniye atiyor hemen.Ulan o kadsr yeteneksiz Turkleri mancini mi aldi simdi adam yeni gelmis Elin yabancisi ne anlayacak su turk futbolculardan Scout ekibine sormak lazim.

gelecek başkanın seçimi önemli.terim milli takımla başarılı olursaki olacak bence,taraftar terim gelsin der.yabancı hoca da iyi olur.her türlü bizim hayrımıza ya : )

Belki su kadroyu sampiyon yapamazdi ama bu kadronun bu hale gelmesine de izin vermezdi zaten..cogu yerli yabancidan vizyon sahibidir geciniz bi kac yanlis transferini.zannediyor musunuz terim olsaydi dunki gbi 7 8 tane sari kart cikacakti bi macta? Turk hakemleri teknik direktorleri hatta futbolcular ustunde buyuk psikolojik baskisi vardi.yener yeniliriz o da onemli degil en azindan ruhsuz oynamayacaktik.gittigi ilk gun soyledik bunlari terimsporlu dediniz neyse hakkimizda hayirlisi

Terim varken de doğruyordu bizi hakemler. Ordu, Mersin, Gaziantep. Kendi sahamızda bile doğruyorlardı. Burda kimse FT olsa hakemler bizi es geçerdi diye düşünmesin yani. Onun dışında Türk futbolcuların üzerinde etkisi vardır doğru. Ama transfer yanlışları da yok değildir. Özellikle vizyon konusunda. GS-KS maçında iyi oynadı diye Amrabat'ı aldıran, u-20 turnuvasının iyilerinden Bruma'yı scout başarısı diye aldıran, Erman Kılıç'ı alıp CL'de listeye adını yazdırmayıp 2 ay sonra gitmesine sebep olan, Yiğit, Dany gibi fiyasko oyuncuları aldıran da kendisiydi. Selçuk, Elmander zaten onun transferleri değildi FT gelmeden önce Ünal Aysal açıklamıştı Ntv Spor'da bir programda. Yani Eboue, Melo dışında bizzat kendisi sorumluluk alıp da başarılı olduğu bir transfer yok. Diğerleri de zaten Bülent Tulun ve Aysal transferleri.

terimin gitmesinde aysala çamur atan zihniyet neyin kafasını yaşıyor merak ediyorum.Adam galatasaraya her zorluğu çıkartan,üstüne şikenin üstünü örtmiş federasyonla çalışmayı kabul etti ki kendisi bir önceki sezon bu federasyona ağzına geleni saymıştı.

Ayrıca galatasarayı çalıştırırken aynı anda milli takımı çalıştırmayı düşünüyordu.Normalde olmayacak şey değil ama Türkiye gibi spekülasyonlardan beslenen bir ülkede bunun olmayacağı zaten belliydi.

Belki de en önemlisi adam 2013-2014 sezonu 5.haftasında oynanan antalyaspor maçından sonraki basın toplantısında 'ben birileri istiyor diye sözleşme uzatmam'' deyip yönetimin sözleşme uzatma teklifini reddeti.O basın toplantısında resmen yönetime posta koydu herkes hatırlayacaktır

Bu yüzden f.terimin gönderilmesi yüzde yüz doğrudur.

Son düzenleme:
Terim kulüpten ayrıldığı günden bu yana gelen 4 hocanin hiç 1i Terim gibi olamadi.

o 4 hocanin arasında en başarili hoca, Terimin çaylaği olmasi durumu özetliyor

2 sene oldu hala FT gibi birisi gelmedi
terim'in ikinci sezonunda rakip yoktu, sansi oydu. ilk sezonunda üst düzey top oynatdi, sonra hamit burak gibi adamlari alarak takim oyununu bitirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt