Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi birazda Terimin 3. döneminin başladığı gün yapılan 3 yıllık mukavelenin 24 saat içinde, başarılı olmak kaydı ile 1 er yıla döndürülmesini konuşalım.

Kontenjan varken Burak'la Umut yerine Drogba + Elmander + 2 tane daha yabancı forvet mi alacaktı?

Kaldı ki bunlarla da şampiyon oldu. ŞL'de çeyrek final gördü.

Yahu eleştiriyorsunuz bari doğru düzgün argümanlarla eleştirin.
İşte,bahsettiğim iki yüzlülük buydu..Peki madem kontenjan yüzünden,Selçuk ve Burakın sözleşmeri uzatıldığında neden Aysala yüklendiniz?Ayrıca o ikisi Drogbadan önce alındı :) Neyse konu kimin önce eldiği değil,ben alacağımı aldım.

İşte,bahsettiğim iki yüzlülük buydu..Peki madem kontenjan yüzünden,Selçuk ve Burakın sözleşmeri uzatıldığında neden Aysala yüklendiniz?Ayrıca o ikisi Drogbadan önce alındı :) Neyse konu kimin önce eldiği değil,ben alacağımı aldım.

Evet o zaten belli oluyor

Selçuk ve Burakın sözleşmeri 5 yil uzatıldıği için ve çok yüksek maas alacaklari için Ünal eleştirildi.

Burak ve Umut'un alınması da Kankaların sözleşmelerinin durduk yere uzatılıp zam yapılması da yabancı sınırı ile açıklanamaz. İkisi de saçma sapan işlerdi. Bu iki karar da büyüsün bozulmasının kilometre taşlarıdır.

5 yıllık yapmak için bahane olamaz hele ki o kadar yüksek maaşla .
Yani Elmander-Necati sisteminden Burak-Umut sistemine geçme nasıl bir bahaneydi?Neyse sisteme girmeyelim çünkü benim gözümde hiçbir bahanesi yok..
Ayrıca Burakın sözleşmesi 7 yıllık olsa ne yazardı?Adamın iyi kötü piyasası vardı..Siin anlamadığınız,Burak 2.800 alsa da 2.500 alsa da sorun değil..Sorun Aydın-Semih-Hamit-Ambarat-Bruma-Yiğit-Cemali-Tarık-Jem-Ontivero vs vs gibi adamlara verilen paralar ve hemen hemen 0 katkı...O saydığım adamlar alınmasa Burakın parası kimseye batmaycaktı.

Burak ve Umut'un alınması da Kankaların sözleşmelerinin durduk yere uzatılıp zam yapılması da yabancı sınırı ile açıklanamaz. İkisi de saçma sapan işlerdi. Bu iki karar da büyüsün bozulmasının kilometre taşlarıdır.
Aynen öyle.Düşünsene,Elmander-Necati müthiş tutmuş ve şahane oyun tarzları da cabası..Burak 5 milyon+Umut 3 milyon=8 milyon
Necatinin yerine onun daha iyisini daha gencini alsak bu takım uçardı.Sen git ayağında 2 saniye top tutamayan 2 adamı al...3 yıldır leş gibi devam eden futbol da onlarla başladı.

Yine İmparator naraları atılmaya başlanmış. Lan bu kadar başarının kölesi olmayın Fatih Terim geliyosa Emre Belözoğlu'da gelsin o zaman sizin mantığınıza göre. Yemin ediyorum hiç bir fark yok aralarında benim gözümde. Bizim derdimiz Ünal Aysal falan filan değil isterse tekme tokat kovulsun kulüpten. Bizim sıkıntımız Terim'in onca laf söylediği, 3-4 yıldır bizim aleyhimizde yapmadığı iş kalmayan Yıldırım Demirören federasyonunun kucağına oturması. Bizim Kırıkkale yöresinde bir laf vardır. ''Düşmanımın kahvesine gidenin Allah belasını versin''. İşte Fatih Terim düşmanımızın kahvesine gitmekle kalmayıp orada çalışan adamdır.

Fatih Terim geliyosa Emre Belözoğllu'da gelsin :asd22: :asd22: :asd22:

te allahim

Birisi Milli Takima gitti, digeri Fenere gitti.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt