- 20 Haziran 2011
- 60.961
- 69.367
- 4.758
Hadi birazda Terimin 3. döneminin başladığı gün yapılan 3 yıllık mukavelenin 24 saat içinde, başarılı olmak kaydı ile 1 er yıla döndürülmesini konuşalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte,bahsettiğim iki yüzlülük buydu..Peki madem kontenjan yüzünden,Selçuk ve Burakın sözleşmeri uzatıldığında neden Aysala yüklendiniz?Ayrıca o ikisi Drogbadan önce alındıKontenjan varken Burak'la Umut yerine Drogba + Elmander + 2 tane daha yabancı forvet mi alacaktı?
Kaldı ki bunlarla da şampiyon oldu. ŞL'de çeyrek final gördü.
Yahu eleştiriyorsunuz bari doğru düzgün argümanlarla eleştirin.
İşte,bahsettiğim iki yüzlülük buydu..Peki madem kontenjan yüzünden,Selçuk ve Burakın sözleşmeri uzatıldığında neden Aysala yüklendiniz?Ayrıca o ikisi Drogbadan önce alındıNeyse konu kimin önce eldiği değil,ben alacağımı aldım.
Eşittir yerine büyüktür işareti olursa katılıyorum
İki yüzlülüğünü diyorsan,evet onu net biçimde gördük.Gözün o kadar kör olmuşki savunacağım derken Drogbanın geliş tarihini bile Burak ve Umutla aynı sanıyorsun.Neyse çocukça davranmaya devam et.Evet o zaten belli oluyor
Basiretsiz olduklarından, bu günlerin geleceğini göremediklerinden.

Ovvvvvvvvvv yabancı kontenjanı bahanesi Aysla işlemiyor değil mi? :asd22:Selçuk ve Burakın sözleşmeri 5 yil uzatıldıği için ve çok yüksek maas alacaklari için Ünal eleştirildi.
Katılırmsın rengim ?
√HOCAM ≥ Mancini+ Prand50 +Hamza +Denizli
Ovvvvvvvvvv yabancı kontenjanı bahanesi Aysla işlemiyor değil mi? :asd22:
İki yüzlülüğünü diyorsan,evet onu net biçimde gördük.Gözün o kadar kör olmuşki savunacağım derken Drogbanın geliş tarihini bile Burak ve Umutla aynı sanıyorsun.Neyse çocukça davranmaya devam et.
Katılırmsın rengim ?
√HOCAM ≥ Mancini+ Prand50 +Hamza +Denizli
Edit:Sayısalcılar layklasın.
Pi sayisi mi o? kendine gel yaprakligin luzumu yok SukruFatih hoca = π. Net.
Yani Elmander-Necati sisteminden Burak-Umut sistemine geçme nasıl bir bahaneydi?Neyse sisteme girmeyelim çünkü benim gözümde hiçbir bahanesi yok..5 yıllık yapmak için bahane olamaz hele ki o kadar yüksek maaşla .
Bu kadar işin gücün, dügün hazırlıklarının yanında sevdandan(Hocam) vazgeçmiyon ha Üstat![]()
Aynen öyle.Düşünsene,Elmander-Necati müthiş tutmuş ve şahane oyun tarzları da cabası..Burak 5 milyon+Umut 3 milyon=8 milyonBurak ve Umut'un alınması da Kankaların sözleşmelerinin durduk yere uzatılıp zam yapılması da yabancı sınırı ile açıklanamaz. İkisi de saçma sapan işlerdi. Bu iki karar da büyüsün bozulmasının kilometre taşlarıdır.