Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parasına falan sallıyorsunuz anlıyorum da başarılarına niye sallıyorsunuz anlamıyorum. Adamın küçümsediğiniz şampiyonluklarının alayı Galatasaray çatısı altında. Adamın zamanında koca bir yazınızı mutlu geçirmenizi sağlamış başarılarına bok atıyorsunuz. Şu an 20 kere şampiyon olup en fazla şampiyon olmuş takım olmanın da önemi yok madem, nasıl olsa Türkiye Ligi. Terim'i gömeceğim diye karakterinizi ve Galatasaraylılığınızı gömmeyin beyler. Terim'i sevmek zorunda değilsiniz ama başarılı bir adam olduğunu kabul edin de komik duruma düşmeyin.

tapatalk

Evet simdi anladin, ligin ne önemi var ki ? direk cl e gidemesek, zaten hic bir önemi kalmiyor. Benim siktirbok fener ile ve bjk ile yarasmayi istemiyorum, Manchester, Real Madrid ler le kafa tutmamizi istiyorum. 100 yildir ücü de var, ne boka yaradi türkiye ligi ?

Hocanın Adanaspor'dan ve BJK'den kovulan teknik direktörlerden falan fazla maaş alması mı mesele olmuş konu nedir

Evet simdi anladin, ligin ne önemi var ki ? direk cl e gidemesek, zaten hic bir önemi kalmiyor. Benim siktirbok fener ile ve bjk ile yarasmayi istemiyorum, Manchester, Real Madrid ler le kafa tutmamizi istiyorum. 100 yildir ücü de var, ne boka yaradi türkiye ligi ?
O takımlarla kafa kafaya oynadığın belli dönemlerin maçlarını tekrar izle de kenarda kim var biraz daha iyi bak.

tapatalk

Mancini, Gerets, Lucescu :)

Evet, Lucescu'da Galatasaray'ın efsane teknik direktörlerinden biridir. Hatta gönderilip yerine Terim'in getirilmesi büyük bir hatadır. Ama diğer iki isim komik olmuş. Hadi Mancini burada kaldığı kısa sürede ŞL için gerçekten iyi sonuçlar aldı da Gerets nedir be kardeşim?

Evet, Lucescu'da Galatasaray'ın efsane teknik direktörlerinden biridir. Hatta gönderilip yerine Terim'in getirilmesi büyük bir hatadır. Ama diğer iki isim komik olmuş. Hadi Mancini burada kaldığı kısa sürede ŞL için gerçekten iyi sonuçlar aldı da Gerets nedir be kardeşim?

Efsane statüsü için yeter mi bilmiyorum ama kendimi bildim bileli en büyük zevki Gerets ile şampiyon olduğumuz sezon ile süper Final sezonunda almıştım

Hele o üç forvet taktiği çok heycan vericiydi

Ki iki sezonda ki şampiyonluklar teknik direktörleri bir kenara bırakırsak efsaneydi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Gerets'in şampiyonluğu iyiydi de Fatih hocayla falan kıyaslanamaz

Efsane statüsü için yeter mi bilmiyorum ama kendimi bildim bileli en büyük zevki Gerets ile şampiyon olduğumuz sezon ile süper Final sezonunda almıştım

Hele o üç forvet taktiği çok heycan vericiydi

Ki iki sezonda ki şampiyonluklar teknik direktörleri bir kenara bırakırsak efsaneydi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Burada Avrupa'yı konuştuğumuz için Gerets ile ilgili öyle konuştum. Lig için gerçekten iyi bir hocaydı, bence onun da gönderilmesi hataydı. Ama olay Avrupa'ya gelince başarısız olmuştu. Tabii bunu o zamanki finansal durumun kötülüğü ve kadronun yetersizliği ile de açıklayabiliriz.

96-00 yillarinda o kadar çok büyük kulüp mağlup ederken hocamiz kimdi

Mancini mi?

Gerets mi?

Lucescu mi?

2 kere Juventusa yenilmedi diye Manciniyi yazmakta güzel kafa.

Manchester City'le CL tarihinin en büyük başarisizliktan birisine imza atan Mancini.

Gerets bir BJK maçı öncesinde yanlış hatırlamıyorsam Hakan, Hasan, Song, İliç gibi oyuncularımızı kadro dışı bırakmıştı.

Maçta da berbat oynayıp yenilmiştik.

O sezon zaten genel anlamda hayal kırıklığıydı.

Bence kovulması doğruydu yani.

Gerets bir BJK maçı öncesinde yanlış hatırlamıyorsam Hakan, Hasan, Song, İliç gibi oyuncularımızı kadro dışı bırakmıştı.

Maçta da berbat oynayıp yenilmiştik.

O sezon zaten genel anlamda hayal kırıklığıydı.

Bence kovulması doğruydu yani.
Lucescu>Mancini>Fatih Terim>Hamza>Prandelli>Mustafa

Mancini, Gerets, Lucescu :)

Lucescu'ya eyvallah da, Mancini nin karda oynanan/oynanamayan ve futboldan başka herşeye benzeyen Juve maçından başka ne başarısı var söyler misin?
Gerets demiş olmanız zaten başlı başına komedi.. Bilgi sahibi olmadan fikir beyan etmek hoş değil..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mancini sampiyonlar liginin tek basarisini bizde yasadi. Bu adami sampiyonlar ligi ekspertiymis gibi anlatanlari anlamiyorum. Adam tarih boyu hep hüsran yasatmis oralarda...

Yasin senin çapın ne ki adem çakarı trollemeye çalışıyon git recep kankinle oyna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt