Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav gerets efsane şampiyonluk 16 dakika denizliden gol hindi tuncaya bindi vsvsvs eyv. da
biri realle barca ile kafa kafaya oynarken görmek istiyorum galatasarayı diyor
ötekisi onlarla kafa kafaya oynarken kim vardı kenarda diyor
cevap "mancini luce gerets (; "
yahu geretsle nasıl bunlarla başa baş oynadık gittik tromsoya elenmedik mi.
ben mi yanlış hatırlıyorum hagi falan mı geldi gitti arada hiç farkettirmeden?

Bazıları o kadar cok seviyor ki rüyalarından cıkmıyor :))))))

bizden başka kimsenin önemsemediği ama bizim ülkede çok sevilen ve bu sevgi sayesinde trilyonları cukkalayıp ülke futboluna hiç birşey kazandıramayan dıbık.

Kazandirdiklarinin kirintilari ile suni efsaneler yaratmis, hocalarin hocasi.

CeQ-KE_W4AEeYX_.jpg:large

Seversin sevmezsin bu ayri bir konu ama sacmalamaya da gerek yok.

Terim bu ülkenin acik ara en basarili teknik direktörüdür. Bende kendisine kirginim, hatta sevgim de azaldi ama bu gercegi inkar edecek kadar da gözüm dönmedi yani.

Kendinize gelin yahu, her zaman ayni sacmasapan tartismalar. Sonu nereye varacak.

bizden başka kimsenin önemsemediği ama bizim ülkede çok sevilen ve bu sevgi sayesinde trilyonları cukkalayıp ülke futboluna hiç birşey kazandıramayan dıbık.

İlk Akdeniz Kupa şampiyonluğu
İlk Avrupa Şampiyonası katılımı
Tek 4 sene üst üste şampiyonluk
Toplamda 6 şampiyonluk
İlk Avrupa kupası
İlk ve tek Avrupa Şampiyonası yarı finali
En çok Avrupa şampiyonasına katılım elde etme
Cl çeyrek final
Kurduğu takımın Euro 2000 ve 2002 Dk başarılarını saymıyorum bile.

Bugün dönmesini istemem kesinlikle ama yiğidi öldür hakkını yeme.

Belki siz değil ama hele Aysal'ı efsane ilan edip Terim'i küçültenler var ki hiç girmiyorum bile o konuya. Sezarın hakkı Sezara.

İlk Akdeniz Kupa şampiyonluğu
İlk Avrupa Şampiyonası katılımı
Tek 4 sene üst üste şampiyonluk
Toplamda 6 şampiyonluk
İlk Avrupa kupası
İlk ve tek Avrupa Şampiyonası yarı finali
En çok Avrupa şampiyonasına katılım elde etme
Cl çeyrek final
Kurduğu takımın Euro 2000 ve 2002 Dk başarılarını saymıyorum bile.

Bugün dönmesini istemem kesinlikle ama yiğidi öldür hakkını yeme.

Belki siz değil ama hele Aysal'ı efsane ilan edip Terim'i küçültenler var ki hiç girmiyorum bile o konuya. Sezarın hakkı Sezara.

Her zaman sınırsız imkanlarla geldi ona sağlanan imkanlar kimseye sağlanmadı.Bence çok başarısız.

Her zaman sınırsız imkanlarla geldi ona sağlanan imkanlar kimseye sağlanmadı.Bence çok başarısız.

Aziz Yıldırım hemen her hocası için milyonlarca dolar harcadı ama durum ortada. Mancini malum hem Inter hem City ile milyar dolara yaklaşan paralar harcadı kazandıkları ortada. Van Faal United'ı o imkanlarla ne hale soktu ortada. Del Bosque, Rijkaard az para harcatmadı ana sonuç ortada.

Türk futbolunun geleceğine dair bir proje, yetişmiş eleman bırakmadı derseniz katılırım ama adam Türk futboluna birşey katmadı demek fazla öfkeyle söylenmiş bir söz sanki.

Dediğim gibi dönmesini de hiç istemiyorum. Milli takımda jübile yapsın.

Vay be . Gece gece yazılanlara bak hocama:( Neyse herkez fikrini yaza bilir tabiki. No problem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt