Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay arkadaş Dünya Şampiyonu iki hoca Löw ve Del Bosque bile bu kadar para almıyor.

1918864_10153998685850890_1458856206201770831_n.jpg

Sizden başka kimsenin sevgisine muhtaç değil imPARATOR oldu sayenizde
Futbol piyasası içinde hakettiği paraları alıyor karşılığınıda veriyor kimlere ne paralar döküldü SONUÇ? HÜSRAN.

Nese ben kaçar yatıcam konuyu fazla kirletme ademle uslu uslu oynayın.

Futbol piyasası içinde hakettiği paraları alıyor karşılığınıda veriyor kimlere ne paralar döküldü SONUÇ? HÜSRAN.

Nese ben kaçar yatıcam konuyu fazla kirletme ademle uslu uslu oynayın.

iyi geceler renktaş rüyanda ft gör diyicemde zaten hep gördüğünüz şey

Basında bir maaş tablosu dolaşıyor forumda kimsenin dikkatini çekmemiş herhalde enteresan.

Hiç paylaşılmadı çünkü bugün.

Biraz üste ekledim az önce Dünya Şampiyonu iki hoca Löw ve Del Bosque den daha çok para alan fakat bunu piyasa şartlarına göre normal bulanlar var gerçekten enteresan.

Basında bir maaş tablosu dolaşıyor forumda kimsenin dikkatini çekmemiş herhalde enteresan.

Hiç paylaşılmadı çünkü bugün.

O listede parasini hak Eden tek isim Marc Wilmots

4 yil once 50. Olan belcika'yi FIFA siralamasinda 1. Yapti

Hiddink alsin elin mancinisi del bosquesi alsin turkiyenin en iyi td alinca laf oluyor arkadas anlamiyorum...allahin denizlisi bile 1.5 yilda 4.5m alacakti isinize bakin ya.

Hiddink alsin elin mancinisi del bosquesi alsin turkiyenin en iyi td alinca laf oluyor arkadas anlamiyorum...allahin denizlisi bile 1.5 yilda 4.5m alacakti isinize bakin ya.

Aynen öyle ya terim bari aldığının karşılığını veriyo ne yapıp edip bu elin kazmalarına ne demeli parayı alırlar ama icraate geldimi 0 bile değil - lerde.

Ftyi öven gitsin gsliligini tavana ip baglayıp assın!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Para konusunda ben de fazla olduğu kanaatindeyim ama bu sadece Terim ile sınırlı değil. Türk futbol piyasasındaki anormallikle alakalı. Prandelli, Mancini, Denizli gibi adamlar bile ne paralar kaldırırken Terim'in bu rakamları istemesi normal. Futbolcusundan hocasına kadar bütün bu paraların en az %50 azalması lazım ülkedeki gerçek değer ortaya çıksın.

Para konusunda ben de fazla olduğu kanaatindeyim ama bu sadece Terim ile sınırlı değil. Türk futbol piyasasındaki anormallikle alakalı. Prandelli, Mancini, Denizli gibi adamlar bile ne paralar kaldırırken Terim'in bu rakamları istemesi normal. Futbolcusundan hocasına kadar bütün bu paraların en az %50 azalması lazım ülkedeki gerçek değer ortaya çıksın.

Katiliyorum, misal Chedjou 75% vergi ödenen dönemde max 300-400 bin net kazanirken, burada 2.5 milyon net paraya imza atti.

hussomilliidman39-custom.jpg

Bu arada Fatih hoca denge showu yapmis... :hat:

Mantıksızlar ordusu basmış gene buraları.Fatih terimmi belirliyor arkadaş yıllık ücretini ya da federasyona silahmı çekiyor bana bu parayı vermezseniz sizi vururum diye federasyon sana şu parayı vericez diyor adama adamda almasın mı?.Burada konuşanlar arkasından atıp tutanlar Fatih hocanın yerine koysun kendini bana bu para fazla almıcam mı diyeceksiniz?.Nerde ukala salak adam vur şu forumda iyice uyuz oldum burdaki kendinin akıllı sananlara.

Mantıksızlar ordusu basmış gene buraları.Fatih terimmi belirliyor arkadaş yıllık ücretini ya da federasyona silahmı çekiyor bana bu parayı vermezseniz sizi vururum diye federasyon sana şu parayı vericez diyor adama adamda almasın mı?.Burada konuşanlar arkasından atıp tutanlar Fatih hocanın yerine koysun kendini bana bu para fazla almıcam mı diyeceksiniz?.Nerde ukala salak adam vur şu forumda iyice uyuz oldum burdaki kendinin akıllı sananlara.
Asgari ucretmi la bu kabul etsin
Adam 4 demistir 3 e anlasmislardir
Hic kendinizi kandırmayin

Ps. Seyimde degil ne aldigi ama

hostia puta!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt