- 13 Mart 2009
- 9.732
- 2.463
- 1.778
La fontaine den masallar
Sizden başka kimsenin sevgisine muhtaç değil imPARATOR oldu sayenizde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
La fontaine den masallar
Futbol piyasası içinde hakettiği paraları alıyor karşılığınıda veriyor kimlere ne paralar döküldü SONUÇ? HÜSRAN.Sizden başka kimsenin sevgisine muhtaç değil imPARATOR oldu sayenizde
Futbol piyasası içinde hakettiği paraları alıyor karşılığınıda veriyor kimlere ne paralar döküldü SONUÇ? HÜSRAN.
Nese ben kaçar yatıcam konuyu fazla kirletme ademle uslu uslu oynayın.
Basında bir maaş tablosu dolaşıyor forumda kimsenin dikkatini çekmemiş herhalde enteresan.
Hiç paylaşılmadı çünkü bugün.
Vay arkadaş Dünya Şampiyonu iki hoca Löw ve Del Bosque bile bu kadar para almıyor.
![]()
Biraz üste ekledim az önce Dünya Şampiyonu iki hoca Löw ve Del Bosque den daha çok para alan fakat bunu piyasa şartlarına göre normal bulanlar var gerçekten enteresan.

![]()
Paha bicilmez....
Estonya nin filan da bayragi var, onlar ne aralar uefa kupasini aldi ?
Hiddink alsin elin mancinisi del bosquesi alsin turkiyenin en iyi td alinca laf oluyor arkadas anlamiyorum...allahin denizlisi bile 1.5 yilda 4.5m alacakti isinize bakin ya.
Para konusunda ben de fazla olduğu kanaatindeyim ama bu sadece Terim ile sınırlı değil. Türk futbol piyasasındaki anormallikle alakalı. Prandelli, Mancini, Denizli gibi adamlar bile ne paralar kaldırırken Terim'in bu rakamları istemesi normal. Futbolcusundan hocasına kadar bütün bu paraların en az %50 azalması lazım ülkedeki gerçek değer ortaya çıksın.

Asgari ucretmi la bu kabul etsinMantıksızlar ordusu basmış gene buraları.Fatih terimmi belirliyor arkadaş yıllık ücretini ya da federasyona silahmı çekiyor bana bu parayı vermezseniz sizi vururum diye federasyon sana şu parayı vericez diyor adama adamda almasın mı?.Burada konuşanlar arkasından atıp tutanlar Fatih hocanın yerine koysun kendini bana bu para fazla almıcam mı diyeceksiniz?.Nerde ukala salak adam vur şu forumda iyice uyuz oldum burdaki kendinin akıllı sananlara.