Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asgari ucretmi la bu kabul etsin
Adam 4 demistir 3 e anlasmislardir
Hic kendinizi kandırmayin

Ps. Seyimde degil ne aldigi ama

hostia puta!!!

Tff olarak teklif ettiğin ücreti kabul etmiyorsa ya da Fatih terim'in istediği ücreti fazla buluyor isen getirmezsin karar almak senin elinde.

Aldığı parayı eleştireceksiniz gidin selçuku , sabriyi , hamiti vs eleştirin bu konuda işiniz yok

terimsiz.jpg

Senmi verion parasini
Sana mi kalmis elestirebilme durmu

hostia puta!!!

Adam başka ülkede kazanamayacağı parayı hatta kazanamayacağı parayıda geçtim yapamayacağı bir işi bizim gibi bir ülkede en tepeden idare ediyor.600 yıl onun bunun kulu olarak yaşamış bir milletin içinde hala böyle tiplere rastlamak çok normal.

Sence bu gece hocamiz yine gözleri ile taktik degistirip, maglubiyetini 4 göz ile bekleyenlerin, gözlerinin yaslarini akitacak mi Ozan Puki kardesim ?
Yenilirsek büyük curcuna kopar burda ama fatih hodjam yine terli gömleğiyle zaferi kutlarsa eğer maçsonu hepsi fare deliklerine kaçıcaklardır çıt çıkmaz muhtemelen 2.senaryo gerçekleşicek Adam reysss

Benim bahsettigim seyle ne alaksi var

hostia puta!!!

Sen bir iş başvurusuna gittiğin zaman şartlarını sunuyorsun patronuna veya müdüre oda senin şartlarını değerlendirip karşılığında sana verebileceği ücreti ve sağlayabileceği şartları teklif ediyor.Tff ile Fatih Terim arasındaki veya herhangi bir başkan, td arasındaki ilişkide böyledir.Özel sektörde Teknik direktör veya herhangi bir çalışan işverene gider bana vereceğiniz iş için şu parayı istiyorum der Ancak Alacağı Paraya Daima İş veren karar verir.İş veren canı isterse alır işe istemezse almaz.Bu yüzden Fatih Terim'i aldığı paradan dolayı kimse eleştiremez.İlla eleştirilcek birileri aranıyorsa tff başkanı eleştirilebilinir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt