Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen bir iş başvurusuna gittiğin zaman şartlarını sunuyorsun patronuna veya müdüre oda senin şartlarını değerlendirip karşılığında sana verebileceği ücreti ve sağlayabileceği şartları teklif ediyor.Tff ile Fatih Terim arasındaki veya herhangi bir başkan, td arasındaki ilişkide böyledir.Özel sektörde Teknik direktör veya herhangi bir çalışan işverene gider bana vereceğiniz iş için şu parayı istiyorum der Ancak Alacağı Paraya Daima İş veren karar verir.İş veren canı isterse alır işe istemezse almaz.Bu yüzden Fatih Terim'i aldığı paradan dolayı kimse eleştiremez.İlla eleştirilcek birileri aranıyorsa tff başkanı eleştirilebilinir.
Ozel sektorde is istemedigin belli
daha dogrusu ozel sektorun seni ise cagirmadigi belli...

Ft olayi gibi ozel durumlarda menejerlee devreye girdiginde para terazisi isverenden yana degildir.

Spor haberlerine bakarsan ennyakin ornegi dani alves ?

hostia puta!!!

Yenilirsek büyük curcuna kopar burda ama fatih hodjam yine terli gömleğiyle zaferi kutlarsa eğer maçsonu hepsi fare deliklerine kaçıcaklardır çıt çıkmaz muhtemelen 2.senaryo gerçekleşicek Adam reysss

11 mactir kaybetmiyoruz... Söyle 7-8 mac daha devam edersek, hem Fransa kusatmasini basarili bir sekilde baslatmis oluruz, hemde Imprator Milli takimlar bazinda kendi namaglup serisini kirmis olur...

Ayrıca yaşın gelmiş 30 a ispanyolca küfürler yazmana gerek yok yorumlarının altına makatı kırlanmış adamların uğraştığı işlere bak.
1. tapa imzasi o her mesajin altina yazmioruz
2. kufur degil o
3. 1 konuda bilerek munazraya gir

hostia puta!!!

Bizim gibi bir ülkeden çıkıp İtalya'da, futbolun en önemli ülkelerinden birinde başarılı olmuş, müthiş saygı görmüş, halen de dünyanın pek çok ünlü futbol adamından övgü alan bir teknik direktör için ileri geri nasıl konuşuluyor anlamakta güçlük çekiyorum.

Sevip sevmemek ayrı bir konu da başarılı değil demek, iyi teknik direktör değil demek en hafif tabirle gerçeğe aykırı.

Eleştirilecek bir sürü konu bulabilecekken böyle gerçeğe aykırı yaklaşımlarla zaten cümlelerine 3-0 geride başlıyorlar farkında değiller. :)

11 mactir kaybetmiyoruz... Söyle 7-8 mac daha devam edersek, hem Fransa kusatmasini basarili bir sekilde baslatmis oluruz, hemde Imprator Milli takimlar bazinda kendi namaglup serisini kirmis olur...
O değilde hocam geldiğinden beri milli takımdan keyif almaya başladık euro da müthiş bir heycan bizi bekliyor...

Bizim gibi bir ülkeden çıkıp İtalya'da, futbolun en önemli ülkelerinden birinde başarılı olmuş, müthiş saygı görmüş, halen de dünyanın pek çok ünlü futbol adamından övgü alan bir teknik direktör için ileri geri nasıl konuşuluyor anlamakta güçlük çekiyorum.

Sevip sevmemek ayrı bir konu da başarılı değil demek, iyi teknik direktör değil demek en hafif tabirle gerçeğe aykırı.

Eleştirilecek bir sürü konu bulabilecekken böyle gerçeğe aykırı yaklaşımlarla zaten cümlelerine 3-0 geride başlıyorlar farkında değiller. :)

Cünkü olay futbol degil... Spor degil....

imparator Fatih Terim Milano'da Grande - YouTube

Galatasaray -Fiorentina TUTTI FATIH PER TERIM - YouTube

Rui Costa'dan Fatih Terim-Mourinho Yorumu - YouTube

Rui Costa´nin sözlerini küpe haline getirip, kulagina takmasi gerekiyor bazi arkadaslarin.

Fatih hodjam euro dan sonra sıkılıp istifa edip. bize başkan olur umarım

1. tapa imzasi o her mesajin altina yazmioruz
2. kufur degil o
3. 1 konuda bilerek munazraya gir

hostia puta!!!

Anlaşamadığımız nokta Fatih Terim ne istediği değil federasyonun ne verdiği.Fatih Terim 5,6,7,8,9,10 milyon euroda ister yıllık ücret olarak.Ben olsam bende isterim.Sen federasyon olarak benle daha az paraya anlaşabilirsin anlaşamıyorsan başka hocaya bakarsın.Sonuçta Fatih Terim Teknik direktörlerin tanrısı ya da dünya da son kalan teknik direktör eğil.

O değilde hocam geldiğinden beri milli takımdan keyif almaya başladık euro da müthiş bir heycan bizi bekliyor...

Heyecan geldi yine... kanlar kayniyor... Turnavanin en zor grubuna düstük, ama biz zoru severiz her daim. Böyle olmasi, 4 cok zevkli mac yasatacaktir.

FT başarili oldugunu inkar edemedikleri için aldigi maaş hkk. konuşuyorlar.

Heyecan geldi yine... kanlar kayniyor... Turnavanin en zor grubuna düstük, ama biz zoru severiz her daim. Böyle olmasi, 4 cok zevkli mac yasatacaktir.
2.tur kesin yani 4 zorlu maç demişsin :D hocam hamzayı yardımcılığa geri alsın ilerleyen turlarda kura şansımız olur

Anlaşamadığımız nokta Fatih Terim ne istediği değil federasyonun ne verdiği.Fatih Terim 5,6,7,8,9,10 milyon euroda ister yıllık ücret olarak.Ben olsam bende isterim.Sen federasyon olarak benle daha az paraya anlaşabilirsin anlaşamıyorsan başka hocaya bakarsın.Sonuçta Fatih Terim Teknik direktörlerin tanrısı ya da dünya da son kalan teknik direktör eğil.
Farkli bir tartisma yapiyorsun
O donemin olmassa olmazi ft idi
Bizden koparolma sureci,anlasma arkasindaki siyasi irade....
Bir cok etmen ve kesinlikle donemine gore sunulan rakam terazinin ft den yana olmasi.

Ben bunu belirttim , kozu mantikli kullandi ft
Ve ilk mesajimda da dedigim gibi benim
alakadar etmiyor

hostia puta!!!

2.tur kesin yani 4 zorlu maç demişsin :D hocam hamzayı yardımcılığa geri alsın ilerleyen turlarda kura şansımız olur

Yoklugu hissediliyor... Insan suradan bir slowakya, macaristan, Arnavutluk, avusturya ceker... Ah Beckenbauer, yatacagin yerin yok.

Ben ikinci bitiricegimizi düsünüyorum, ancak ücüncülük daha avantajli gibi duruyor. Ikinci olursak, Italya, yada Belcika ile oynayacagiz gibi duruyor. Ondan sonrasina yorum yapamam.

Farkli bir tartisma yapiyorsun
O donemin olmassa olmazi ft idi
Bizden koparolma sureci,anlasma arkasindaki siyasi irade....
Bir cok etmen ve kesinlikle donemine gore sunulan rakam terazinin ft den yana olmasi.

Ben bunu belirttim , kozu mantikli kullandi ft
Ve ilk mesajimda da dedigim gibi benim
alakadar etmiyor

hostia puta!!!

Bizden koparilma diye birsey yok. Sana seftali ikram edersem, benden koparmis olmuyorsun.

Yoklugu hissediliyor... Insan suradan bir slowakya, macaristan, Arnavutluk, avusturya ceker... Ah Beckenbauer, yatacagin yerin yok.

Ben ikinci bitiricegimizi düsünüyorum, ancak ücüncülük daha avantajli gibi duruyor. Ikinci olursak, Italya, yada Belcika ile oynayacagiz gibi duruyor. Ondan sonrasina yorum yapamam.
Bence liderlik şansımız 2 den yüksek ya sıvar 3 oluruz ya 1 ispanya bize karşı eski üstünlüğünü sağlayamaz

Dur be Ozan, daha Dünya Kupasina gidecegiz... Galatasaray´da o ara futbolu yeniden icaat edecek, arayislara gideriz yine... ^^ Biraz heyecan lazim. Olmasza, yine döner, relaks.
Reykaard total futbol , skibbe alman ekolü , italyan taktik profları, gençlik aşısı hamza bülent korkmaz v.s diyosun :D

Bence liderlik şansımız 2 den yüksek ya sıvar 3 oluruz ya 1 ispanya bize karşı eski üstünlüğünü sağlayamaz

1 zaten her türlü... ücüncülügü, ikincilige tercih ederim. Fransa birinci olamaz felan, oradan bir isvicre cekeriz. Cekindigim üc takim var bu turnavada, Belcika, Italya ve Almanya gibi takimlari avoiding etmek lazim... Belcika´da sag bekde bile Cavanda gibi dünya stari var... gerisini sen düsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt